Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - Casamundo
Mijn voorkeuren
Uw vakantiehuis in Groningen, voor een welverdiende vakantie in eigen land - Casamundo base64Hash Uw vakantiehuis in Groningen, voor een welverdiende vakantie in eigen land - Casamundo

Uw vakantiehuis in Groningen, voor een welverdiende vakantie in eigen land

Groningen
Om het even wanneer
Gasten
Als u in het noorden woont, kent u de aantrekkingskracht van Groningen. Gek genoeg zijn er nog veel Nederlanders die onbekend zijn met de charme van deze noordelijke provincie. Daar gaat beslist verandering in komen nadat u bij Casamundo een comfortabel vakantiehuis in Groningen heeft geboekt.
LEES VERDER »

Groningen: Onze aanraders

Bungalow Vlagtwedde
Bungalow 72 m²
4 3
Vlagtwedde, Groningen, Nederland
3,8 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €45
per nacht
Bungalow Lauwersoog
Bungalow 90 m²
4 2
Lauwersoog, De Marne, Groningen
vanaf €43
per nacht
Huis Lauwersoog
Huis 100 m²
6 2
Lauwersoog, De Marne, Groningen
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €91
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Bungalow wifi Lauwersoog
-65%
25 nov. - 2 dec.
wifi
Bungalow 90 m²
4 2
Lauwersoog, De Marne, Groningen
vanaf €53 €152
per nacht
Huis wifi Muntendam
-28%
29 okt. - 5 nov.
wifi
Huis 40 m²
2 1
Muntendam, Menterwolde, Groningen
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €87 €121
per nacht
Bungalow wifi Lauwersoog
-66%
4 nov. - 11 nov.
wifi
Bungalow 90 m²
4 2
Lauwersoog, De Marne, Groningen
vanaf €46 €134
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Appartement Keuken Visvliet
-51%
4 nov. - 11 nov.
Keuken
Appartement 50 m²
2 1
Visvliet, Groningen, Nederland
4,1 / 5,0
"Goed"
vanaf €45 €92
per nacht
Bungalow Keuken Lauwersoog
-65%
25 nov. - 2 dec.
Keuken
Bungalow 90 m²
6 3
Lauwersoog, De Marne, Groningen
vanaf €50 €143
per nacht
Huis Keuken Zoutkamp
-40%
25 nov. - 2 dec.
Keuken
Huis 200 m²
4 2
Zoutkamp, De Marne, Groningen
4,5 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €67 €112
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met terras of patio

Appartement Balkon / Patio Baflo
-19%
7 jan. - 14 jan.
Balkon / Patio
Appartement 28 m²
2 1
Baflo, Winsum, Groningen
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €66 €81
per nacht
Villa Balkon / Patio Steendam
-51%
21 nov. - 28 nov.
Balkon / Patio
Villa 80 m²
6 3
Steendam, Slochteren, Groningen
3,7 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €70 €143
per nacht
Huis Balkon / Patio Lauwersoog
-68%
16 jan. - 23 jan.
Balkon / Patio
Huis 90 m²
4 2
Lauwersoog, De Marne, Groningen
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €52 €159
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

U kunt genieten van de gezelligheid en de cultuur van de stad Groningen, maar ook van de mooie haven van Delfzijl. Als u eenmaal de kust van de Waddenzee heeft ontdekt, wilt u beslist nog eens terug. Vanuit uw huisje in Groningen kunt u zowel te voet als per boot naar Schiermonnikoog, ons kleinste bewoonde waddeneiland. Groningen leent zich in de zomermaanden voor een actieve vakantie waar u overal in het Groningse landschap schilderachtige dorpjes tegen kunt komen. In het nuchtere Groningen gaat u zich beslist thuisvoelen, of u nou in de winter of in de zomer komt.

Vanuit uw vakantiehuis in Groningen een mooie provincie ontdekken

Heeft u een appartement in Groningen geboekt in de stad Groningen zelf, dan gaat u zeker genieten tijdens uw verblijf. Groningen is een bruisende studentenstad en als de zon schijnt zult u overal op de Grote Markt terrasjes zien waar mensen zich opperbest vermaken. Uw blik wordt automatisch getrokken door de 96 meter hoge Martinitoren. Heeft u zin om deze te beklimmen en tegelijkertijd een rondleiding te krijgen? Wie geïnteresseerd is in moderne kunst, moet beslist een bezoek brengen aan het imposante Groninger Museum, dat op een eiland is aangelegd, vlak achter het Centraal Station. U kunt ook vanuit uw vakantiehuis in Groningen naar Delfzijl rijden en daar in de oude haven genieten in een van de vele cafeetjes die uitkijken over het water. Vindt u vaderlandse geschiedenis interessant? Gaat u dan ook naar Westerwolde en bezoek de 16de eeuwse Vesting Bourtanje.

Groningen: Andere vakantie mogelijkheden

Geniet van de Groningse natuur rondom uw accommodatie

Als u uw vakantieverblijf in Groningen 's ochtends verlaat voor een mooie tocht tijdens uw fietsvakantie, rijdt u dan eens richting Veendam. In Veendam staat het Veenkoloniaal Museum. Hier leert u alles over het steken van turf, ooit een belangrijke bron van inkomsten voor Groningen. U ziet hoe deze activiteit het land heeft gevormd en ook leert u het belang van de binnenscheepvaart beter kennen. Natuurlijk gaat u ook naar de kuststreek om te genieten van de zandstranden van de Waddenzee. Durft u het aan om te wadlopen? Als u kinderen bij u heeft zullen ze een bezoek aan de zeehondencrèche van Lenie 't Hart in Pieterburen beslist waarderen. Heeft u zin in een mooie wandeling? Bezoekt u dan de Hortus Haaren, de een na oudste botanische tuin van Nederland.

Een huisje in Groningen, voor alle seizoenen

Uw vakantiewoning in Groningen kunt u boeken in het hoogseizoen voor een zonnige vakantie in eigen land. Bezoekt u dan zeker het schilderachtige waddeneiland Schiermonnikoog en maak daar in de duinen de mooiste selfies. Misschien zoekt u nog een mooie bestemming voor een korte vakantie in de wintermaanden. Ook dan kunt u genieten van een warm vakantiehuis in Groningen. Heeft u de stad Groningen al eens gezien rond Kerstmis? U kunt in de winter ook een tocht maken langs veel kleinere steden en dorpen, waar altijd wel ergens een mooie kerstmarkt wordt gehouden.

Wat zijn de populairste verblijven in Groningen?

De meest geboekte verblijven in Groningen zijn vakantiewoningen en bed & breakfast verblijven. We zoeken uit meer dan 396 verblijven in Groningen om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis in Groningen te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven in Groningen vanaf €29. Meestal verblijft u in een 32 m² bed & breakfast verblijven of een 75 m² vakantiewoningen.

Hebben jullie ook verblijven in Groningen die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie in Groningen, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 6 gasten.

image-tag