Mijn voorkeuren
Vakantiehuis in Cantabrië, mooi onbekend Spanje - Casamundo base64Hash Vakantiehuis in Cantabrië, mooi onbekend Spanje - Casamundo

Vakantiehuis in Cantabrië, mooi onbekend Spanje

Cantabrië
Om het even wanneer
Gasten
Met een vakantiehuis in Cantabrië bezoekt u een prachtige regio die nog niet is ontdekt door het massatoerisme. Het gebied ligt in het noorden van Spanje en maakt deel uit van
LEES VERDER »

Vakantiehuizen met tuin

Appartement Tuin Cillorigo de Liébana
Gratis annulering
Tuin
Appartement 40 m²
2 1
Cillorigo de Liébana, Liébana, Cantabrië
vanaf €87
per nacht
Caravan Tuin Noja
Tuin
Caravan 30 m²
6 2
Noja, Transmiera, Cantabrië
4,3 / 5,0
"Goed"
vanaf €72
per nacht
Appartement Tuin Santillana del Mar
-35%
1 jun. - 8 jun.
Tuin
Appartement 45 m²
4 2
Santillana del Mar, Western coast of Cantabria, Cantabrië
vanaf €96 €147
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Cillorigo de Liébana
wifi
Appartement 90 m²
4 2
Cillorigo de Liébana, Liébana, Cantabrië
vanaf €126
per nacht
Cottage wifi Mogro
wifi
Cottage 200 m²
11 5
Mogro, Miengo, Cantabrië
vanaf €381
per nacht
Appartement wifi Santander
-16%
3 jun. - 10 jun.
wifi
Appartement 65 m²
2 1
Santander, Cantabrië, Spanje
vanaf €141 €168
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Appartement Keuken Castro Urdiales
-36%
7 okt. - 14 okt.
Gratis annulering
Keuken
Appartement 70 m²
4 2
Castro Urdiales, Eastern coast of Cantabria, Cantabrië
vanaf €95 €148
per nacht
Appartement Keuken Galizano
-41%
3 jun. - 10 jun.
Keuken
Appartement 75 m²
5 2
Galizano, Ribamontán al Mar, Cantabrië
vanaf €154 €260
per nacht
Appartement Keuken Santander
-39%
23 dec. - 30 dec.
Keuken
Appartement 80 m²
3 2
Santander, Cantabrië, Spanje
vanaf €132 €214
per nacht
Bekijk alle deals

Cantabrië: Onze aanraders

Appartement Cillorigo de Liébana
Gratis annulering
Appartement 40 m²
2 1
Cillorigo de Liébana, Liébana, Cantabrië
vanaf €87
per nacht
Caravan Noja
Caravan 30 m²
6 2
Noja, Transmiera, Cantabrië
4,3 / 5,0
"Goed"
vanaf €72
per nacht
Appartement Santander
-39%
23 dec. - 30 dec.
Appartement 80 m²
3 2
Santander, Cantabrië, Spanje
vanaf €132 €214
per nacht
Bekijk alle deals

De grillige kustlijn is gedurende het hele jaar een fantastische plaats om te bezoeken. De spectaculaire rotsformaties zullen u sprakeloos doen staan. Daarbij zijn er parelwitte zandstranden die soms zo klein zijn dat ze voor u lijken te zijn gemaakt. Natuurlijk is dit gedeelte van de regio ook perfect voor de liefhebbers van een sportieve wandelvakantie. In de avond kunt u dan weer genieten in de luxe omgeving van uw appartement in Cantabrië.

Ontdek de regio rond uw vakantiehuis in Cantabrië

Vanuit uw vakantiehuis in Cantabrië kunt u in uw eigen tempo de regio bezoeken. Cantabrië is nog niet echt ontdekt door het massatoerisme. Daar kunt u van profiteren nu u een vakantieverblijf in Cantabrië heeft gekozen. De Keltische stammen hielden stand tegen de Romeinen in de oudheid en waren daarmee een van de weinige volken die daartoe in staat waren. Het geeft het gebied iets magisch, omdat de overblijfselen uit de Romeinse tijd hier van Keltische oorsprong zijn. Een bezoek aan Santillana del Mar is een echte must. Het historisch centrum van is werkelijk om stil van te worden. Bovendien kan je hier ook één van de grootste attracties ter wereld bezoeken: de Altamira-grotten. Niemand kan ontkomen aan het gevoel om zich te gaan afvragen hoe het leven moet zijn geweest toen deze magische grottekeningen werden gemaakt. Een tijd die zover van ons afstaat, niet alleen door de jaren, maar ook doordat het ons bij onze kwetsbare menselijkheid bepaalt.

Vakantiehuis in Cantabrië, de accommodatie die u vrijheid geeft

Een vakantiewoning in Cantabrië geeft u een comfortabel rustpunt tijdens uw vakantie. Uw huisje in Cantabrië geeft u de vrijheid om de vakantie te vieren die u voor ogen had zonder daarbij anderen te storen. De schoonheid en ruigheid van het gebied komt het beste tot uiting bij de Pico Tres Mares. Op dit punt monden drie rivieren, Douro, Ebro en Nansa uit in zee en ziet u zowel de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee als de Cantabrische Zee in één blik. Bent u overweldigd door al dat natuurgeweld, dan is Santander een mooie stad om terug te keren naar de moderne wereld, omdat de stad alles heeft wat wij zo waarderen in het huidige leven.

Culinair genieten op zijn Spaans

Een vakantiehuis in Cantabrië geeft u ook de mogelijkheid om knus samen van de maaltijd te genieten in een romantische setting. Natuurlijk is uw vakantiewoning ook voorzien van een luxe keuken om lekker te kokkerellen. Ook in de horeca is het niet moeilijk om een sfeervol tafeltje te krijgen in een gezellig klein restaurant. In Cantabrië zijn er een aantal specialiteiten die u eens kunt gaan proberen. Het kan fris worden in de bergachtige gebieden en dan is een stevige kost die u lekker warm houdt prettig. Cocido montañes is een schotel van diverse vleessoorten, dat levert een stevige hap op. Wilt u een lekker zoete afsluiting van de maaltijd? Ga dan eens voor een sobao pasiego. Dit is een heerlijk plakkend cakeje met anijslikeur. De buitenkant is goudbruin, de binnenkant zachtgeel.

Wat zijn de populairste verblijven Cantabrië?

De meestgevraagde verblijven Cantabrië zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. Met 465 aanbiedingen Cantabrië, vinden we altijd de perfecte verblijfplaats voor u.

Wat kost het om een huis Cantabrië te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €54 Cantabrië. Het gemiddelde verblijf Cantabrië heeft een oppervlakte van 119 m² (Vakantiewoningen) en 74 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen Cantabrië waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw hond, raden we Cantabrië, vakantiewoningen aan. Dit zijn de meest voorkomende huisdiervriendelijke verblijven met een gemiddelde prijs van €187 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven Cantabrië die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen Cantabrië voor groepen. Gemiddeld heeft vakantiewoningen ruimte voor 4 gasten.

image-tag