Mijn voorkeuren
Vakantiehuis in Cantabrië, mooi onbekend Spanje - Casamundo base64Hash Vakantiehuis in Cantabrië, mooi onbekend Spanje - Casamundo

Vakantiehuis in Cantabrië, mooi onbekend Spanje

Cantabrië
Om het even wanneer
Gasten
Met een vakantiehuis in Cantabrië bezoekt u een prachtige regio die nog niet is ontdekt door het massatoerisme. Het gebied ligt in het noorden van Spanje en maakt deel uit van
LEES VERDER »

Vakantiehuizen met tuin

Caravan  Noja
-28%
16 sep. - 23 sep.
Tuin
Caravan 21 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Noja, Transmiera, Cantabrië
4,3 / 5,0
"Goed"
vanaf €77 €107
per nacht
Caravan  Noja
Tuin
Caravan 34 m² ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Noja, Transmiera, Cantabrië
4,2 / 5,0
"Goed"
vanaf €74
per nacht
Caravan  Noja
-65%
16 sep. - 23 sep.
Tuin
Caravan 22 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Noja, Transmiera, Cantabrië
4,2 / 5,0
"Goed"
vanaf €82 €232
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement  Meca
wifi
Appartement 35 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Meca, Cantabrië, Spanje
vanaf €68
per nacht
Villa  Las Presillas
wifi
Villa 250 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Las Presillas, Cantabrië, Spanje
vanaf €424
per nacht
Villa  Ajo
-59%
11 nov. - 18 nov.
wifi
Villa 220 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Ajo, Bareyo, Cantabrië
vanaf €234 €573
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Appartement  Castro Urdiales
Keuken
Appartement 85 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Castro Urdiales, Eastern coast of Cantabria, Cantabrië
vanaf €103
per nacht
Huis  Pechón
-32%
23 sep. - 30 sep.
Gratis annulering
Keuken
Huis 120 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Pechón, Val de San Vicente, Cantabrië
vanaf €173 €253
per nacht
Caravan  Somo
-33%
30 sep. - 7 okt.
Keuken
Caravan 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 3 slaapkamers
Somo, Ribamontán al Mar, Cantabrië
vanaf €82 €124
per nacht
Bekijk alle deals

Cantabrië: Onze aanraders

Caravan Somo
-36%
30 sep. - 7 okt.
Caravan 28 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Somo, Ribamontán al Mar, Cantabrië
vanaf €63 €98
per nacht
Bungalow Santillana del Mar
-62%
27 okt. - 3 nov.
Bungalow 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Santillana del Mar, Western coast of Cantabria, Cantabrië
vanaf €96 €255
per nacht
Caravan Somo
-35%
30 sep. - 7 okt.
Caravan 24 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Somo, Ribamontán al Mar, Cantabrië
vanaf €77 €118
per nacht
Bekijk alle deals

De grillige kustlijn is gedurende het hele jaar een fantastische plaats om te bezoeken. De spectaculaire rotsformaties zullen u sprakeloos doen staan. Daarbij zijn er parelwitte zandstranden die soms zo klein zijn dat ze voor u lijken te zijn gemaakt. Natuurlijk is dit gedeelte van de regio ook perfect voor de liefhebbers van een sportieve wandelvakantie. In de avond kunt u dan weer genieten in de luxe omgeving van uw appartement in Cantabrië.

Ontdek de regio rond uw vakantiehuis in Cantabrië

Vanuit uw vakantiehuis in Cantabrië kunt u in uw eigen tempo de regio bezoeken. Cantabrië is nog niet echt ontdekt door het massatoerisme. Daar kunt u van profiteren nu u een vakantieverblijf in Cantabrië heeft gekozen. De Keltische stammen hielden stand tegen de Romeinen in de oudheid en waren daarmee een van de weinige volken die daartoe in staat waren. Het geeft het gebied iets magisch, omdat de overblijfselen uit de Romeinse tijd hier van Keltische oorsprong zijn. Een bezoek aan Santillana del Mar is een echte must. Het historisch centrum van is werkelijk om stil van te worden. Bovendien kan je hier ook één van de grootste attracties ter wereld bezoeken: de Altamira-grotten. Niemand kan ontkomen aan het gevoel om zich te gaan afvragen hoe het leven moet zijn geweest toen deze magische grottekeningen werden gemaakt. Een tijd die zover van ons afstaat, niet alleen door de jaren, maar ook doordat het ons bij onze kwetsbare menselijkheid bepaalt.

Vakantiehuis in Cantabrië, de accommodatie die u vrijheid geeft

Een vakantiewoning in Cantabrië geeft u een comfortabel rustpunt tijdens uw vakantie. Uw huisje in Cantabrië geeft u de vrijheid om de vakantie te vieren die u voor ogen had zonder daarbij anderen te storen. De schoonheid en ruigheid van het gebied komt het beste tot uiting bij de Pico Tres Mares. Op dit punt monden drie rivieren, Douro, Ebro en Nansa uit in zee en ziet u zowel de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee als de Cantabrische Zee in één blik. Bent u overweldigd door al dat natuurgeweld, dan is Santander een mooie stad om terug te keren naar de moderne wereld, omdat de stad alles heeft wat wij zo waarderen in het huidige leven.

Culinair genieten op zijn Spaans

Een vakantiehuis in Cantabrië geeft u ook de mogelijkheid om knus samen van de maaltijd te genieten in een romantische setting. Natuurlijk is uw vakantiewoning ook voorzien van een luxe keuken om lekker te kokkerellen. Ook in de horeca is het niet moeilijk om een sfeervol tafeltje te krijgen in een gezellig klein restaurant. In Cantabrië zijn er een aantal specialiteiten die u eens kunt gaan proberen. Het kan fris worden in de bergachtige gebieden en dan is een stevige kost die u lekker warm houdt prettig. Cocido montañes is een schotel van diverse vleessoorten, dat levert een stevige hap op. Wilt u een lekker zoete afsluiting van de maaltijd? Ga dan eens voor een sobao pasiego. Dit is een heerlijk plakkend cakeje met anijslikeur. De buitenkant is goudbruin, de binnenkant zachtgeel.

Wat zijn de populairste verblijven Cantabrië?

De meestgevraagde verblijven Cantabrië zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. Met 325 aanbiedingen Cantabrië, vinden we altijd de perfecte verblijfplaats voor u.

Wat kost het om een huis Cantabrië te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €60 Cantabrië. Het gemiddelde verblijf Cantabrië heeft een oppervlakte van 144 m² (Vakantiewoningen) en 67 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen Cantabrië waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw hond, raden we Cantabrië, vakantiewoningen aan. Dit zijn de meest voorkomende huisdiervriendelijke verblijven met een gemiddelde prijs van €187 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven Cantabrië die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen Cantabrië voor groepen. Gemiddeld heeft vakantiewoningen ruimte voor 4 gasten.

Bestemmingen Cantabrië

Meer bestemmingen

Meer info

Andere populaire bestemmingen

image-tag