Mijn voorkeuren
Een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz – vakantie in het teken van cultuur - Casamundo base64Hash Een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz – vakantie in het teken van cultuur - Casamundo

Een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz – vakantie in het teken van cultuur

Marrakech-Tensift-Al Haouz
Om het even wanneer
Gasten
Marrakech-Tensift-Al Haouz is een regio in Marokko. De regio ligt in het westen van het land, en grenst aan de Atlantische oceaan. De regio grenst in het noorden aan de regio Doukala-Abda, in het zuiden aan de regio Souss-Massa-Daraa en heeft een totale oppervlakte van 31.160 vierkante kilometer.
LEES VERDER »

Accommodaties met sauna

Villa  Marrakech
-17%
20 jan. - 27 jan.
Sauna
Villa 900 m² ∙ 14 gasten ∙ 5 slaapkamers
Marrakech, Marrakech-Tensift-Al Haouz, Marokko
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €785 €950
per nacht
Herberg  Annakhil
Sauna
Herberg 35 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Annakhil, Marrakesh, Marrakech-Tensift-Al Haouz
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €203
per nacht
Privé kamer  Kaat Benahid
Sauna
Privé kamer 30 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Kaat Benahid, Medina, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €226
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Vakantiewoningen met wifi

Accommodatie  Mechouar-Kasbah
wifi
Accommodatie 50 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Mechouar-Kasbah, Marrakesh, Marrakech-Tensift-Al Haouz
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €125
per nacht
Studio  Kasbah
wifi
Studio 42 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Kasbah, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €63
per nacht
Appartement  Diar Marjane
wifi
Appartement 52 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Diar Marjane, Marrakesh, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €38
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Villa  Marrakech
-24%
18 mei - 25 mei
Airconditioning
Villa 220 m² ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Marrakech, Marrakech-Tensift-Al Haouz, Marokko
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €226 €298
per nacht
Villa  Abd el Harbili
-17%
11 dec. - 18 dec.
Airconditioning
Villa 180 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Abd el Harbili, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €290 €352
per nacht
Appartement  M'hamid 9
Airconditioning
Appartement 150 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
M'hamid 9, Menara, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €45
per nacht
Bekijk alle deals

Marrakech-Tensift-Al Haouz: Onze aanraders

Ontdek de beste aanbiedingen Marrakech-Tensift-Al Haouz voor je volgende vakantie, vanaf €27 per nacht.

Appartement Lotissement 5
Appartement 86 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lotissement 5, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €39
per nacht
Huis Essaouira
Huis 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz, Marokko
vanaf €79
per nacht
Huis Ghazoua
Huis 350 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Ghazoua, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €406
per nacht
Bekijk alle deals


Het huren van een vakantiehuis in Marrakech-Tensift-Al Haouz staat garant voor een prachtige vakantie waarbij u erg interessante steden in de omgeving kunt bezoeken en vele culturele uitstapjes kunt maken.

Klimaat van de regio

Het klimaat van de regio verschilt erg per deel van de regio. Zo is er rond de stad Marrakesh, in het binnenland, een ander klimaat dan rond de Atlantische Oceaan, waardoor de regio 2 soorten klimaat bevat.
De stad Marrakesh kent een landklimaat waarbij de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, en de temperaturen de rest van het jaar redelijk constant zijn.
In de zomer is er een wind vanuit de Sahara, de chergui, die ervoor zorgt dat de temperaturen in de stad oplopen richting de 40 graden. De warmste maanden van het jaar zijn juli en augustus, en er is dan een gemiddelde temperatuur van 28.6 °C. Tijdens deze maanden liggen de maximum temperaturen rond de 37.6 en 38.1 °C.
als u ervoor kiest een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz te huren in de buurt van de stad Marrakesh, moet u rekening houden met hele warme dagen, waardoor lange wandelingen geen aanrader zijn.

In de wintermaanden ligt de temperatuur tussen de 6 en 20 °C, en in de nachten daalt de temperatuur sterk, soms tot aan het vriespunt. De wintermaanden zijn ook de maanden wanneer er de meeste neerslag valt. Zo valt er de meeste neerslag in de maand februari, met een gemiddelde neerslag van 35 mm.

Rond de Atlantische Oceaan, in de buurt van de stad Essaouira is het klimaat milder. De stad kent een subtropisch klimaat. De temperaturen zijn vrij constant en liggen lager dan rond de stad Marrakesh. Zo is de warmste maand van het jaar September met een gemiddelde temperatuur 20.1 °C. de koudste maand van het jaar is januari, en de temperaturen liggen dan tussen de 10.4 en 17.4 °C.

Bezienswaardigheden in de omgeving van uw vakantiehuis in Marrakech-Tensift-Al Haouz

Tijdens een verblijf in een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz zijn er een aantal steden die u zeker moet bezoeken. Een van deze steden is Essaouira. Deze stad ligt aan de Atlantische Oceaan.
De geschiedenis van de stad gaat helemaal terug naar de 5e eeuw voor Christus, toen er op de plaats van de huidige stad een handelspost gesticht werd. Tijdens de Middeleeuwen stond de stad bekend als Mogador, en de huidige stad werd in 1760 gesticht.
De stad is tegenwoordig erg populair bij toeristen, en het is een populaire stad voor windsurfers en kitesurfers.
Midden in de stad is de Medina van Essaouira te vinden, wat een binnenstad is die vaak ommuurd is en smalle straatjes heeft die op een doolhof lijken.
In de stad vindt jaarlijks ook een festival gehouden, het Gnawa- en wereldmuziek-festival. Dit festival vindt plaats in de maand juni, en is zeker leuk om te bezoeken als u rond deze tijd in een vakantiehuis in de omgeving bent.

De andere grote stad die beslist niet gemist mag worden tijdens een vakantie in Marrakech-Tensift-Al Haouz is de stad Marrakesh.
Marrakesh is de hoofdstad van de regio, en behoort samen met de steden Meknes, Rabat en Fez tot de 4 koningssteden van Marokko. De stad werd in 1062 gesticht, en was de hoofdstad van het Almoravidische rijk. De stad werd in in de 12e eeuw de hoofdstad van de Almohaden, en het moderne deel van de stad werd gebouwd na de bezetting van Frankrijk in 1913.

De stad heeft op cultureel gebied veel te bieden, en er zijn erg veel verschillende soorten bezienswaardigheden in de stad te vinden. Een van de bijzondere bezienswaardigheden in de stad is Het Djemaa el Fna. Het Djemaa el Fna is een centraal plein in de stad, waar 's ochtends een grote markt gehouden wordt waar verschillende authentieke producten verkocht worden. Op de markt zijn erg veel unieke verschijnselen waar te nemen, zoals slangenbezweerders, acrobaten, verhalenvertellers en mensen die water verkopen in traditionele klederdracht.
Aan het Djemaa el Fna, staat de unieke Koutoubia-moskee. Deze moskee werd gebouwd tussen 1184 en 1199. de originele minaret was eerder gebouwd, maar moest worden herbouwd, omdat de moskee niet goed richting Mekka gericht was.
In de oude binnenstad bevindt zich ook een medina, die net als de medina van Essaouira op de Wereldergoedlijst van UNESCO staat.

Enkele andere zeer bijzondere bezienswaardigheden in de stad zijn de Ben Josoefmadrassa, een koranschool wat een voorbeeld is van islamitische architectuur, het El-Badipaleis, de overblijfselen van een immens paleis en het Bahiapaleis. Het Bahiapaleis werd in de 19e eeuw gebouwd, en beslaat een oppervlakte van 8.000 vierkante meter, heeft verschillende binnentuinen en 150 kamers.

Het is aan te raden een van de appartementen in de stad te huren, aangezien u dan alle tijd heeft om deze prachtige stad te verkennen, en alle prachtige bezienswaardigheden uitgebreid te bezoeken.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de populairste verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz?

De meest geboekte verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz zijn bed & breakfast verblijven en vakantiewoningen. We zoeken uit meer dan 1.144 verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis Marrakech-Tensift-Al Haouz te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz vanaf €27. Meestal verblijft u in een 80 m² vakantiewoningen of een 104 m² bed & breakfast verblijven.

Hebben jullie ook verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie Marrakech-Tensift-Al Haouz, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische bed & breakfast verblijven hebben ruimte voor 3 gasten.

Bestemmingen Marrakech-Tensift-Al Haouz

Andere populaire bestemmingen

image-tag