Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - Casamundo
Mijn voorkeuren
Een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz – vakantie in het teken van cultuur - Casamundo base64Hash Een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz – vakantie in het teken van cultuur - Casamundo

Een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz – vakantie in het teken van cultuur

Marrakech-Tensift-Al Haouz
Om het even wanneer
Gasten
Marrakech-Tensift-Al Haouz is een regio in Marokko. De regio ligt in het westen van het land, en grenst aan de Atlantische oceaan. De regio grenst in het noorden aan de regio Doukala-Abda, in het zuiden aan de regio Souss-Massa-Daraa en heeft een totale oppervlakte van 31.160 vierkante kilometer.
LEES VERDER »

Marrakech-Tensift-Al Haouz: Onze aanraders

Appartement Douar Fekhara
-22%
11 mrt. - 18 mrt.
Appartement 140 m²
4 2
Douar Fekhara, Annakhil, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €59 €75
per nacht
Appartement Chbanat
Gratis annulering
Appartement 84 m²
4 2
Chbanat, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €45
per nacht
Huis Chbanat
Huis 78 m²
3 1
Chbanat, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €27
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Douar Fekhara
-22%
11 mrt. - 18 mrt.
wifi
Appartement 140 m²
4 2
Douar Fekhara, Annakhil, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €59 €75
per nacht
Appartement wifi Chbanat
Gratis annulering
wifi
Appartement 84 m²
4 2
Chbanat, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €45
per nacht
Huis wifi Chbanat
wifi
Huis 78 m²
3 1
Chbanat, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €27
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met tuin

Privé kamer Tuin Aghanaje
Tuin
Privé kamer 15 m²
2 1
Aghanaje, Essaouira, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €61
per nacht
Accommodatie Tuin Annakhil
Tuin
Accommodatie
2 1
Annakhil, Marrakesh, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €149
per nacht
Accommodatie Tuin Annakhil
Tuin
Accommodatie
4 1
Annakhil, Marrakesh, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €166
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Appartement Airconditioning M'hamid 9
-59%
2 sep. - 9 sep.
Gratis annulering
Airconditioning
Appartement 150 m²
5 3
M'hamid 9, Menara, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €27 €65
per nacht
Appartement Airconditioning El Hara
-29%
4 feb. - 11 feb.
Airconditioning
Appartement 90 m²
6 2
El Hara, Marrakesh, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €56 €79
per nacht
Appartement Airconditioning Kennaria
Airconditioning
Appartement 50 m²
2 1
Kennaria, Medina, Marrakech-Tensift-Al Haouz
vanaf €33
per nacht
Bekijk alle deals


Het huren van een vakantiehuis in Marrakech-Tensift-Al Haouz staat garant voor een prachtige vakantie waarbij u erg interessante steden in de omgeving kunt bezoeken en vele culturele uitstapjes kunt maken.

Klimaat van de regio

Het klimaat van de regio verschilt erg per deel van de regio. Zo is er rond de stad Marrakesh, in het binnenland, een ander klimaat dan rond de Atlantische Oceaan, waardoor de regio 2 soorten klimaat bevat.
De stad Marrakesh kent een landklimaat waarbij de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, en de temperaturen de rest van het jaar redelijk constant zijn.
In de zomer is er een wind vanuit de Sahara, de chergui, die ervoor zorgt dat de temperaturen in de stad oplopen richting de 40 graden. De warmste maanden van het jaar zijn juli en augustus, en er is dan een gemiddelde temperatuur van 28.6 °C. Tijdens deze maanden liggen de maximum temperaturen rond de 37.6 en 38.1 °C.
als u ervoor kiest een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz te huren in de buurt van de stad Marrakesh, moet u rekening houden met hele warme dagen, waardoor lange wandelingen geen aanrader zijn.

In de wintermaanden ligt de temperatuur tussen de 6 en 20 °C, en in de nachten daalt de temperatuur sterk, soms tot aan het vriespunt. De wintermaanden zijn ook de maanden wanneer er de meeste neerslag valt. Zo valt er de meeste neerslag in de maand februari, met een gemiddelde neerslag van 35 mm.

Rond de Atlantische Oceaan, in de buurt van de stad Essaouira is het klimaat milder. De stad kent een subtropisch klimaat. De temperaturen zijn vrij constant en liggen lager dan rond de stad Marrakesh. Zo is de warmste maand van het jaar September met een gemiddelde temperatuur 20.1 °C. de koudste maand van het jaar is januari, en de temperaturen liggen dan tussen de 10.4 en 17.4 °C.

Bezienswaardigheden in de omgeving van uw vakantiehuis in Marrakech-Tensift-Al Haouz

Tijdens een verblijf in een appartement in Marrakech-Tensift-Al Haouz zijn er een aantal steden die u zeker moet bezoeken. Een van deze steden is Essaouira. Deze stad ligt aan de Atlantische Oceaan.
De geschiedenis van de stad gaat helemaal terug naar de 5e eeuw voor Christus, toen er op de plaats van de huidige stad een handelspost gesticht werd. Tijdens de Middeleeuwen stond de stad bekend als Mogador, en de huidige stad werd in 1760 gesticht.
De stad is tegenwoordig erg populair bij toeristen, en het is een populaire stad voor windsurfers en kitesurfers.
Midden in de stad is de Medina van Essaouira te vinden, wat een binnenstad is die vaak ommuurd is en smalle straatjes heeft die op een doolhof lijken.
In de stad vindt jaarlijks ook een festival gehouden, het Gnawa- en wereldmuziek-festival. Dit festival vindt plaats in de maand juni, en is zeker leuk om te bezoeken als u rond deze tijd in een vakantiehuis in de omgeving bent.

De andere grote stad die beslist niet gemist mag worden tijdens een vakantie in Marrakech-Tensift-Al Haouz is de stad Marrakesh.
Marrakesh is de hoofdstad van de regio, en behoort samen met de steden Meknes, Rabat en Fez tot de 4 koningssteden van Marokko. De stad werd in 1062 gesticht, en was de hoofdstad van het Almoravidische rijk. De stad werd in in de 12e eeuw de hoofdstad van de Almohaden, en het moderne deel van de stad werd gebouwd na de bezetting van Frankrijk in 1913.

De stad heeft op cultureel gebied veel te bieden, en er zijn erg veel verschillende soorten bezienswaardigheden in de stad te vinden. Een van de bijzondere bezienswaardigheden in de stad is Het Djemaa el Fna. Het Djemaa el Fna is een centraal plein in de stad, waar 's ochtends een grote markt gehouden wordt waar verschillende authentieke producten verkocht worden. Op de markt zijn erg veel unieke verschijnselen waar te nemen, zoals slangenbezweerders, acrobaten, verhalenvertellers en mensen die water verkopen in traditionele klederdracht.
Aan het Djemaa el Fna, staat de unieke Koutoubia-moskee. Deze moskee werd gebouwd tussen 1184 en 1199. de originele minaret was eerder gebouwd, maar moest worden herbouwd, omdat de moskee niet goed richting Mekka gericht was.
In de oude binnenstad bevindt zich ook een medina, die net als de medina van Essaouira op de Wereldergoedlijst van UNESCO staat.

Enkele andere zeer bijzondere bezienswaardigheden in de stad zijn de Ben Josoefmadrassa, een koranschool wat een voorbeeld is van islamitische architectuur, het El-Badipaleis, de overblijfselen van een immens paleis en het Bahiapaleis. Het Bahiapaleis werd in de 19e eeuw gebouwd, en beslaat een oppervlakte van 8.000 vierkante meter, heeft verschillende binnentuinen en 150 kamers.

Het is aan te raden een van de appartementen in de stad te huren, aangezien u dan alle tijd heeft om deze prachtige stad te verkennen, en alle prachtige bezienswaardigheden uitgebreid te bezoeken.

Wat zijn de populairste verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz?

De meest geboekte verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz zijn vakantiewoningen en privékamers. We zoeken uit meer dan 1.129 verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis Marrakech-Tensift-Al Haouz te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz vanaf €27. Meestal verblijft u in een 52 m² privékamers of een 89 m² vakantiewoningen.

Hebben jullie ook verblijven Marrakech-Tensift-Al Haouz die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie Marrakech-Tensift-Al Haouz, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 5 gasten.

image-tag