Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO

Een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk voor een zonovergoten verblijf

Zuid-Frankrijk
Op elk moment
2 personen
Vanaf de Atlantische kust van Aquitanië tot aan de Italiaanse grens met de Côte d'Azur; van de Pyreneeën tot aan de voet van de Franse Alpen, door Languedoc-Roussillon en de Provence. Er is bijna geen gebied in Europa dat zoveel variatie vertoont als Zuid-Frankrijk.
LEES VERDER »

Zuid-Frankrijk: Onze aanraders

32 m² Huis
6 2
Saint-Alban-Auriolles, Ardèche, Frankrijk
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf 458 €
voor 1 week
44 m² Vakantiepark
4 1
Saint-Christol, Hérault, Frankrijk
4,3 / 4
"Zeer goed"
vanaf 203 €
voor 1 week
40 m² Vakantiepark
4 1
Arès, Gironde, Frankrijk
4,4 / 4
"Zeer goed"
vanaf 185 €
voor 1 week
Bekijk alle deals

Huisdiervriendelijke vakantiewoningen

Huisdieren toegestaan
45 m² Vakantiepark
4 1
Azille, Aude, Frankrijk
4,6 / 5
"Uitstekend"
vanaf 357 €
voor 1 week
Huisdieren toegestaan
60 m² Vakantiepark
8 2
Grimaud, Var, Frankrijk
4,5 / 5
"Uitstekend"
vanaf 511 €
voor 1 week
Huisdieren toegestaan
32 m² Vakantiepark
5 1
Fréjus, Var, Frankrijk
4,6 / 5
"Uitstekend"
vanaf 424 €
voor 1 week
Bekijk meer aanbiedingen

Vakantiehuizen met zwembad

Zwembad
110 m² Huis
5 2
Grimaud, Var, Frankrijk
4,7 / 5
"Uitstekend"
vanaf 940 €
voor 1 week
Zwembad
110 m² Huis
6 3
Montfort-sur-Argens, Var, Frankrijk
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf 755 €
voor 1 week
Zwembad
34 m² Vakantiepark
4 1
La Londe-les-Maures, Var, Frankrijk
4,5 / 5
"Uitstekend"
vanaf 315 €
voor 1 week
Bekijk meer aanbiedingen

Vakantiehuizen met terras of patio

Balkon / Patio
53 m² Vakantiepark
8 3
Sauve, Gard, Frankrijk
4,1 / 3
"Goed"
vanaf 380 €
voor 1 week
Balkon / Patio
36 m² Appartement
4 1
Cagnes-sur-Mer, Alpes-Maritimes, Frankrijk
4,7 / 5
"Uitstekend"
vanaf 297 €
voor 1 week
Balkon / Patio
90 m² Huis
8 3
La Londe-les-Maures, Var, Frankrijk
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf 617 €
voor 1 week
Bekijk meer aanbiedingen

Als u over de autoroute op weg bent naar uw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, kunt u het vaak aan de hemel al zien. Alsof een schilder een tekort had aan grijze verf. Vlak voor Lyon komt u in een gebied waar de zon de overhand heeft. Waar u ook uw huisje in Zuid-Frankrijk heeft staan, het is het klimaat van de Middellandse Zee die hier bijna alles bepaalt. Alsof u thuiskomt in een wereld waar u het hele jaar naar verlangde. U bent beslist niet de eerste of de enige.

De favoriete bestemmingen (Zuid-Frankrijk)

Vanuit uw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk stad en land verkennen

Staat uw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk in het oosten, dan komt u tot rust in een gebied dat al bij de oude Romeinen bijzonder populair was. Ze noemden het niet voor niets 'provincia'. Die benaming leeft voort in de Franse aanduiding Provence. Als u geïnteresseerd bent in klassieke geschiedenis, bezoekt u dan zeker eens de amfitheaters van Nîmes, Arles of Orange. Neem beslist mooie foto's van de wereldberoemde Romeinse aquaduct Pont du Gard in Nîmes. Echter, ook wat meer recente geschiedenis betreft, zit u in Zuid-Frankrijk goed. Voor pure middeleeuwse schoonheid moet u echt een dagje naar Avignon om in elk geval het Palais des Papes te bewonderen. Veel stadscentra van Zuid-Franse steden hebben een aantrekkelijk middeleeuws centrum. Als u in de buurt van Montpellier komt, kunt u daar uren rondwandelen. voordat u uw indrukken verwerkt in uw appartement in Zuid-Frankrijk.

Veel variatie in natuurschoon rondom uw luxe accommodatie

Voor een dag aan het strand, zeker als het in luxe mag, vertrekt u vanuit uw vakantiewoning in Zuid-Frankrijk naar de mondaine badplaatsen van de Côte d'Azur. De stranden van Cannes, Antibes, Nice en St. Tropez zijn terecht wereldberoemd. Als u in Zuid-Frankrijk een fietsvakantie houdt, is het aan te raden om in het hoogseizoen vooral vroeg op de dag uw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk te verlaten. De semi-professionele wielrenners onder u zoeken uiteraard de Pyreneeën of de Franse Alpen op, of wagen zich aan de Mont Ventoux. Wandelaars en natuurliefhebbers kijken hun ogen uit in het moerassige gebied van de Camargue, of trotseren in hun raft het snelstromende water in de Gorges du Verdon.

Cultuur, geschiedenis en culinair genieten

Neem na een dag vol ontdekkingen plaats op een zonnig terras. Een verkoelend wijntje of een glas pastis zal u dan zeker goed bevallen. Kijk naar de senioren die vol vuur genieten van hun pétanque in de schaduw van de platanen die overal in Zuid-Frankrijk centrale pleinen omringen. Gebruik uw vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk ook om de culinaire cultuur beter te leren kennen. Bezoek wijngaarden in het Côtes du Rhônegebied of zoek uw favoriete Bordeaux uit als u aan de westkust bent. Geniet van een echte bouillabaisse in de haven van Marseille, haal uw olijven in Nyons en geniet daarna van koffie met nougat uit Montelimar. Leven als god in Frankrijk is niet moeilijk met een accommodatie van CASAMUNDO in Zuid-Frankrijk.

image-tag