Mijn voorkeuren
Nord-Pas-de-Calais vakantiehuizen - even helemaal weg - Casamundo base64Hash Nord-Pas-de-Calais vakantiehuizen - even helemaal weg - Casamundo

Nord-Pas-de-Calais vakantiehuizen - even helemaal weg

Nord-Pas-de-Calais
Om het even wanneer
Gasten
Klinkt een Vlaamse vakantie in Frankrijk als iets dat u aanspreekt? Dan is een vakantie in Nord-pas-de-Calais iets voor u. Deze streek grenst aan Vlaanderen en werd in vroegere tijden als een geheel beschouwd. Oudere inwoners spreken er nog Vlaams en ook de Vlaamse Leeuw maakt deel uit van het wapenschild en vlag van de streek.
LEES VERDER »

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Dunkerque Centre
wifi
Appartement 45 m²
6 1
Dunkerque Centre, Duinkerke, Frankrijk
3,5 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €73
per nacht
Bungalow wifi Capécure
-48%
1 okt. - 8 okt.
Gratis annulering
wifi
Bungalow
2 1
Capécure, Boulogne-sur-Mer, Frankrijk
vanaf €58 €111
per nacht
Huis wifi Meregem
-24%
3 jun. - 10 jun.
wifi
Huis 120 m²
5 3
Meregem, Noorderdepartement, Frankrijk
vanaf €86 €113
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met tuin

Huis Tuin Winnezele
-36%
10 jun. - 17 jun.
Gratis annulering
Tuin
Huis 14 m²
2 1
Winnezele, Noorderdepartement, Frankrijk
vanaf €68 €106
per nacht
Appartement Tuin Willies
-19%
2 dec. - 9 dec.
Tuin
Appartement 65 m²
6 1
Willies, Noorderdepartement, Frankrijk
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €95 €117
per nacht
Huis Tuin Winnezele
-31%
30 sep. - 7 okt.
Tuin
Huis 18 m²
4 1
Winnezele, Noorderdepartement, Frankrijk
vanaf €88 €128
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met terras of patio

Bungalow Balkon / Patio Capécure
-36%
17 jun. - 24 jun.
Balkon / Patio
Bungalow
4 2
Capécure, Boulogne-sur-Mer, Frankrijk
vanaf €138 €215
per nacht
Tent Balkon / Patio Hondschote
Balkon / Patio
Tent
4 2
Hondschote, Noorderdepartement, Frankrijk
3,9 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €88
per nacht
Caravan Balkon / Patio Warrem
Balkon / Patio
Caravan 30 m²
4 2
Warrem, Noorderdepartement, Frankrijk
4,2 / 5,0
"Goed"
vanaf €85
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Nord-Pas-de-Calais: Onze aanraders

Appartement Dunkerque Centre
Appartement 45 m²
6 1
Dunkerque Centre, Duinkerke, Frankrijk
3,5 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €73
per nacht
Huis Meregem
-24%
3 jun. - 10 jun.
Huis 120 m²
5 3
Meregem, Noorderdepartement, Frankrijk
vanaf €86 €113
per nacht
Bungalow Ooie
-48%
7 okt. - 14 okt.
Gratis annulering
Bungalow
4 1
Ooie, Nauw van Calais, Frankrijk
vanaf €69 €131
per nacht
Bekijk alle deals

Ook wanneer u een bezoekje brengt aan Atrecht, tegenwoordig Arras genoemd, zult u de Vlaamse elementen herkennen. De grote markt voelt net zo aan als die van Vlaamse steden zoals Brussel en Leuven en ook een belfort wordt er gevonden. Veel verschillende invloeden kunt u ook terug vinden in het stadje Boulogne-sur-Mer. Dit pittoreske stadje heeft diverse bezienswaardigheden; de Belfort, Château de Boulogne-sur-Mer en Onze-Lieve-Vrouwe-basiliek. Allemaal historische gebouwen die het fotograferen waard zijn. Vervolgens kunt u in het nabijgelegen dorpje Wimereux nog een prachtige wandeltocht door de duinen te maken om helemaal tot rust te komen. Vanuit een van de vakantiewoningen in Nord-pas-de-Calais is dus van alles mogelijk.

Vakantiehuizen in Nord-pas-de-Calais - op en top genieten


Maar een vakantiewoning in Nord-pas-de-Calais heeft veel meer te bieden dan alleen een Vlaamse indruk. Het heeft prachtige stranden, waar u niet alleen kunt genieten van zon en zee, maar ook magnifieke wandelingentochten. De badplaatsen hebben leuke namen zoals Cap Gris-nez en Cap Blanc-nez: Grijze-neus kaap en witte-neus kaap. De uitzichten vanaf deze kliffen zijn indrukwekkend, vergeet dus zeker uw fototoestel niet! Als u in de buurt een badplaats wilt bezoeken, kunt u een bezoek brengen aan Stella-Plage. Dit dorp is een rustig oord waar er vele wandeltochten door de duinen mogelijk zijn. Er zijn een paar restaurantes waar 's avonds heerlijk culinair gegeten kan worden. Dit dorp is eigenlijk meer een uitvalsbasis om de grotere steden eromheen te bezoeken.
Als u houdt van historische gebouwen zult u ook uw hart kunnen ophalen. Er zijn talrijke ruïnes en kastelen te vinden die u toelaten even weg te dromen in het verleden. Ook kunt u de eeuwenoude stad Rijsel, beter gekend als Lille, bezoeken. In 2004 was deze stad cultuurhoofdstad van Europa en dit is niet te verwonderen. Men vindt er een harmonisch samenspel tussen oude bouwwerken en moderne architectuur terug. Zo vindt u er langs één kant het stadhuis en de kathedraal, en langs de andere kant staaltjes van moderne bouwkunst zoals het Euratechnologies Park. Via het uitgebreide metrosysteem kunt u zonder problemen alle bezienswaardigheden bezoeken. Ook is Lille een goede uitvalsbasis om andere steden per trein, auto, vliegtuig of zelfs per boot te bezoeken. Lille beschikt over uitstekende transportwegen. Een andere stad die gemakkelijk te bereiken is vanuit Lille is Hesdin. Deze stad is gevormd door de rivieren de Kwinte en de Ternaas. In en rondom deze stad zijn er veel historische gebouwen te bezoeken. Zo was het gemeentehuis oorspronkelijk het paleis dat dateert uit de 16e eeuw. Ook zijn er twee gebouwen uit de 18e eeuw; een herenhuis in classicistische stijl en het hedendaagse ziekenhuis.
U kan een eenvoudig vakantiehuis in Nord-pas-de-Calais huren of ook kiezen voor een luxueuze woning met alle comfort en moderne technologie. Welke woning u ook zoekt, u vindt ze bij Casamundo.

Wat zijn de populairste verblijven in Nord-Pas-de-Calais?

De meest geboekte verblijven in Nord-Pas-de-Calais zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. We zoeken uit meer dan 598 verblijven in Nord-Pas-de-Calais om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis in Nord-Pas-de-Calais te huren?

Prijzen zijn vanaf slechts €41 per nacht. De meeste vakantiewoningen in Nord-Pas-de-Calais zijn 87 m² en vakantiewoningen zijn 44 m².

Heeft u ook vakantiewoningen in Nord-Pas-de-Calais waar huisdieren welkom zijn?

We hebben de perfecte keuze voor u en uw harige vrienden. Vakantiewoningen zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven in Nord-Pas-de-Calais met een gemiddelde prijs van €118 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Nord-Pas-de-Calais die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie in Nord-Pas-de-Calais, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 4 gasten.

image-tag