Mijn voorkeuren
Vakantie in Midden-Zweden: Geniet van het stadse leven en de prachtige natuur - Casamundo base64Hash Vakantie in Midden-Zweden: Geniet van het stadse leven en de prachtige natuur - Casamundo

Vakantie in Midden-Zweden: Geniet van het stadse leven en de prachtige natuur

Midden-Zweden
Om het even wanneer
Gasten
Het midden van Zweden is het gebied bij uitstek om de vele gezichten van het land te leren kennen.
LEES VERDER »

Vakantiewoningen met wifi

Huis  Eda
-48%
23 sep. - 30 sep.
wifi
Huis 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Eda, Värmlands län, Zweden
4,5 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €100 €192
per nacht
Huis  Gävle
wifi
Huis 60 m² ∙ 7 gasten ∙ 1 slaapkamer
Gävle, Gävleborgs län, Zweden
vanaf €132
per nacht
Huis  Sticklinge
wifi
Huis 119 m² ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Sticklinge, Lidingö, Zweden
vanaf €318
per nacht
Bekijk alle deals

Accommodaties met sauna

Huis  Kil
-55%
25 nov. - 2 dec.
Sauna
Huis 50 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Kil, Värmlands län, Zweden
vanaf €69 €153
per nacht
Huis  Bräcke
-22%
2 dec. - 9 dec.
Sauna
Huis 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bräcke, Jämtlands län, Zweden
vanaf €131 €168
per nacht
Huis  Mjönäs
Sauna
Huis 60 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Mjönäs, Hagfors, Zweden
vanaf €121
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Vakantiewoningen met open haard

Huis  Björsund
Haardvuur
Huis 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Björsund, Eskilstuna, Zweden
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €121
per nacht
Huis  Eda
-52%
30 sep. - 7 okt.
Haardvuur
Huis 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Eda, Värmlands län, Zweden
vanaf €50 €103
per nacht
Huis  Karlstad
-25%
23 sep. - 30 sep.
Haardvuur
Huis 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Karlstad, Värmlands län, Zweden
vanaf €64 €86
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Midden-Zweden: Onze aanraders

Huis Hällefors
-54%
2 sep. - 9 sep.
Huis 36 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Hällefors, Örebro län, Zweden
vanaf €79 €173
per nacht
Huis Skinnskatteberg
Huis 100 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Skinnskatteberg, Västmanlands län, Zweden
vanaf €124
per nacht
Hut Malung
Hut ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Malung, Dalarnas län, Zweden
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €62
per nacht
Bekijk alle deals

U vindt hier in Svealand het dunbevolkte natuurschoon van de westelijk gelegen bergen van het Scandinavisch Hoogland met zijn beboste hellingen, maar aan de kust van de Botnische Golf en de Oostzee in het oosten ook de drukte van de stedelijke gebieden. Stockholm en omgeving is met zijn twee miljoen inwoners de dichtstbevolkte regio van Zweden. Door zijn aangename zomers met temperaturen die kunnen oplopen tot tweeëntwintig graden Celsius, heeft u met een vakantiehuisje in Midden-Zweden een heerlijke tijd. In de buurt van de stad en de natuur kunt u van rust en stilte genieten, maar ook de gezelligheid van het stadsleven opzoeken. En voor de actievelingen zijn hier ook zat mogelijkheden, zoals in de stad Örebro. Deze stad wordt ook wel gezien als de fietsstad van Zweden want er bevinden zich vele fietspaden in de stad. Maar de stad is ook zeer geschikt als startpunt voor fietstochten door de natuur.

Pittoreske vakantiewoningen in Midden-Zweden

Prachtige, typisch Scandinavische vakantiewoningen in Midden-Zweden zijn onder meer aan de kust te vinden. Ten noorden van Stockholm liggen in de ongerepte natuur van de streek Roslagen pittoreske, houten huisjes. De omgeving leent zich prima voor een actieve vakantie. U vindt er geweldige wandel- en fietsroutes en ook voor activiteiten als paardrijden en kanoën is de omgeving uiterst geschikt. Met zijn sfeervolle dorpen, historische overblijfselen, vele eilanden, omvangrijke naaldbossen en grote aantallen rendieren raakt u op dit gebied niet snel uitgekeken. Traditionele, rode vakantiehuizen in Midden-Zweden zijn ook in het fantastische binnenland te huur, bijvoorbeeld aan de rand van het natuurpark Fulufjället in Älvdalen. Bij dit grootste nationale park van Svealand, kunnen het hele jaar door accommodaties worden gehuurd.
Het natuurpark Fulufjället is genoemd naar de hoogste berg in het gebied. Deze rijst op tot ruim een kilometer. Een dicht woud van oude naaldbomen kenmerkt het park. Hier staat de oudste spar ter wereld. Zijn ouderdom wordt geschat op bijna tienduizend jaar. In het Fulufjälletpark vindt u ook de Njupeskär, met zijn honderd meter de hoogste waterval van Zweden, en talloze vogelsoorten. Naast watervallen zijn er ook diverse meren in Midden-Zweden. Bij de meren kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van een prachtig uitzicht van de natuur. In de buurt van de meren kunt u ook vakantiewoningen boeken, zoals in de stad Karlstad die gelegen is in de buurt van het Vänermeer. Dit meer is tevens de drie na grootste van Europa. Een comfortabele vakantiewoning in Midden-Zweden is ideaal voor een fascinerend verblijf in een landschap van overweldigende schoonheid. Dankzij de geweldige natuur van Zweden valt u van de ene verbazing in de andere en verliest u heel gemakkelijk uw hart aan dit weergaloze stukje Scandinavië.

Wat zijn de populairste verblijven in Midden-Zweden?

De populairste soorten verblijven in Midden-Zweden zijn vakantiewoningen en bed & breakfast verblijven. Met 707 verblijven in Midden-Zweden, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Midden-Zweden te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven in Midden-Zweden vanaf €30. Meestal verblijft u in een 31 m² bed & breakfast verblijven of een 119 m² vakantiewoningen.

Hebben jullie ook verblijven in Midden-Zweden die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen in Midden-Zweden voor groepen. Gemiddeld heeft vakantiewoningen ruimte voor 6 gasten.

Andere populaire bestemmingen

image-tag