Mijn voorkeuren
Genieten van het Franse leven in uw vakantiehuis in de Rhône - Casamundo base64Hash Genieten van het Franse leven in uw vakantiehuis in de Rhône - Casamundo

Genieten van het Franse leven in uw vakantiehuis in de Rhône

Auvergne-Rhône-Alpes
Om het even wanneer
Gasten
Het Franse departement Rhône vindt u in het zuidwesten van Frankrijk en had tot voor kort als belangrijkste stad Lyon. Lyon, na Parijs de tweede stad van Frankrijk, heeft echter een aparte status gekregen en behoort officieel niet meer tot dit departement.
LEES VERDER »

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Mercuer
-49%
23 sep. - 30 sep.
wifi
Huis 46 m²
4 1
Mercuer, Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes
vanaf €56 €110
per nacht
Gîte wifi Courmangoux
wifi
Gîte 70 m²
5 2
Courmangoux, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €82
per nacht
Gîte wifi Meillonnas
-21%
10 jun. - 17 jun.
wifi
Gîte 30 m²
4 1
Meillonnas, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €54 €68
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met tuin

Chalet Tuin Saint-Rémy-sur-Durolle
-83%
3 jun. - 10 jun.
Tuin
Chalet 49 m²
4 2
Saint-Rémy-sur-Durolle, Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes
4,3 / 5,0
"Goed"
vanaf €35 €201
per nacht
Gîte Tuin Contrevoz
-21%
10 jun. - 17 jun.
Tuin
Gîte 60 m²
5 2
Contrevoz, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes
4,5 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €58 €73
per nacht
Caravan Tuin Lathuile
-18%
2 sep. - 9 sep.
Tuin
Caravan 27 m²
6 2
Lathuile, Haute-Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes
4,5 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €67 €82
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Gîte Keuken Lalleyriat
-27%
4 nov. - 11 nov.
Keuken
Gîte 70 m²
4 2
Lalleyriat, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €68 €93
per nacht
Gîte Keuken Neuville-sur-Ain
-20%
10 jun. - 17 jun.
Keuken
Gîte 76 m²
4 2
Neuville-sur-Ain, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €54 €67
per nacht
Gîte Keuken Péronnas
-21%
30 sep. - 7 okt.
Keuken
Gîte 48 m²
4 1
Péronnas, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €81 €103
per nacht
Bekijk alle deals

Auvergne-Rhône-Alpes: Onze aanraders

Huis Mercuer
-49%
23 sep. - 30 sep.
Huis 46 m²
4 1
Mercuer, Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes
vanaf €56 €110
per nacht
Chalet Saint-Rémy-sur-Durolle
-83%
3 jun. - 10 jun.
Chalet 49 m²
4 2
Saint-Rémy-sur-Durolle, Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes
4,3 / 5,0
"Goed"
vanaf €35 €201
per nacht
Gîte Courmangoux
Gîte 70 m²
5 2
Courmangoux, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €82
per nacht
Bekijk alle deals

In dit gebied bij uw vakantiewoning in de Rhône komen de rivieren Rhône en Saône samen. Het landschap van deze streek is gevarieerd. U komt hier vlakke streken tegen, maar ook mooie heuvels en glooiende dalen met pittoreske dorpjes. Hier en daar ziet u overduidelijk dat u aan de voet van de Franse Alpen bent en wordt de omgeving steeds bergachtiger. In de Rhône vindt u naast Lyon nog meer interessante steden zoals Saint-Etienne. Als u vanuit uw huisje in de Rhône buiten de departementsgrenzen rijdt, kunt u ook naar het historisch interessante Vichy of het Zwitserse Genève. Wijnliefhebbers weten dat in deze streek Beaujolais wordt geproduceerd, maar ook de meest noordelijke wijnhuizen van de Côtes-du-Rhônestreek te vinden zijn.

Vanuit uw vakantiehuis in de Rhône bezienswaardigheden bezoeken

Als u vanuit uw vakantiewoning in de Rhône een dag naar een grote en interessante stad wilt, gaat u dan zeker naar Lyon en bezoekt u er het Museum van de Gallisch-Romeinse beschaving. Vlakbij het museum zijn de restanten van een Romeins theater te bewonderen. De Romeinen waren in dit gebied sterk vertegenwoordigd en het toenmalige Lyon was al een belangrijke handelsplaats en droeg toen de naam Lugdunum. Zeer charmant is ook de oude wijk Vieux Lyon. Gaat u daarna ook eens naar het Place Bellecour waar u een mooi standbeeld van Lodewijk XIV vindt en bovendien verschillende mondaine winkelstraten kunt bezoeken. U kunt vanuit uw vakantieverblijf in de Rhône ook een dagtrip maken naar Vichy.

Veel mooie natuurgebieden in de buurt van uw accommodatie

Heeft u een vakantiehuis in de Rhône geboekt om van de natuur te genieten? Het departement Rhône kent vele fietsroutes die zowel voor beginners als gevorderden genoeg uitdagingen bieden. U kunt hier dus gerust met uw kinderen een fietsvakantie houden. Als u ook in de vrije natuur wilt wandelen, zou u echt eens naar de Puy-de-Dome moeten gaan. Vanaf deze uitgebluste vulkaan op het Massif Central geniet u van een werkelijk adembenemend uitzicht. Lijkt het u wat om per kano de Rhône af te zakken? Vlakbij uw appartement in de Rhône zijn veel gelegenheden om zeilboten en roeiboten te huren. Vergeet u beslist niet om zonnebrandolie mee te nemen; de zon kan op het water genadeloos branden.

Vinologische ontdekkingen in het Rhône-gebied

Als u in de namiddag op het terras van uw vakantiehuis in de Rhône een fles wijn opent, heeft u die dan bij de plaatselijke hypermarché gekocht? Waarom zou u zichzelf niet trakteren op een vinologische ontdekkingsreis? Als u langs de oevers van de Rhône richting het zuiden rijdt, komt u vanzelf in het Côtes-du-Rhônegebied waar u op vrijwel elke berghelling wijnranken ziet groeien. Veel wijncoöperaties openen graag de deuren voor geïnteresseerden en laten u verschillende jaargangen proeven. Zo kunt u zelf beoordelen welke wijn u het beste bevalt en een voorraad inslaan om in uw vakantiehuis in de Rhône nog meer te genieten.

Wat zijn de populairste verblijven Auvergne-Rhône-Alpes?

De meest geboekte verblijven Auvergne-Rhône-Alpes zijn vakantiewoningen en chalet. We zoeken uit meer dan 32.139 verblijven Auvergne-Rhône-Alpes om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis Auvergne-Rhône-Alpes te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €34 Auvergne-Rhône-Alpes. Het gemiddelde verblijf Auvergne-Rhône-Alpes heeft een oppervlakte van 101 m² (Chalet) en 46 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen Auvergne-Rhône-Alpes waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw huisdier, hebben we de perfecte oplossing: Vakantiewoningen zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven Auvergne-Rhône-Alpes. Een huisdiervriendelijk verblijf kost gemiddeld €147 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven Auvergne-Rhône-Alpes die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie Auvergne-Rhône-Alpes, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 5 gasten.

image-tag