Op vakantie met de hond: vakantiehuizen voor honden & baasjes - Casamundo base64Hash Op vakantie met de hond: vakantiehuizen voor honden & baasjes - Casamundo

Op vakantie met de hond: vakantiehuizen voor honden & baasjes

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Op vakantie mag de hond niet ontbreken: op vakantie valt er namelijk ook genoeg te snuffelen. Of u nu dicht bij huis blijft of verder weg gaat: in heel Europa hebben we prachtige accommodatie waar honden meer dan welkom zijn. Bekijk alle vakantiehuizen of laat u adviseren door ons serviceteam.
LEES VERDER »
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Uitgebreid persoonlijk advies
Uitgebreid persoonlijk advies
Groot aanbod en veilige boeking
Groot aanbod en veilige boeking

Bij Casamundo vindt u in een handomdraai een vakantieverblijf waar uw hond net zo welkom is als u. Lekker samen ontspannen, uitrusten of juist het avontuur opzoeken! De hond hoort natuurlijk bij de familie en mag op vakantie natuurlijk niet ontbreken.
Zo blijft jullie trouwe viervoeter fijn bij zijn vertrouwde baasje, terwijl uw huisdier tegelijkertijd lekker kan spelen in een nieuwe omgeving. Lange wandelingen, het uitgelaten rondspringen en knuffelen met de hond horen bij een perfecte vakantie!


Zoek een vakantieverblijf in: Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland. Is uw gewenste land er niet bij? Klik dan hier om naar de startpagina van Casamundo terug te gaan, waar u ook de andere landen kunt vinden.

Tips wanneer jullie met de hond in een vakantiehuis verblijven

Met de volgende tips kunt u de verandering van omgeving voor uw hond makkelijker maken. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of het weer op de vakantiebestemming ook geschikt is voor de hond. Met name de Scandinavische landen hebben een mild klimaat voor een heerlijke vakantie met uw huisdier. De zuidelijke landen daarentegen zijn vooral geschikt in het voor- en naseizoen, aangezien de hogere temperaturen in de zomer onaangenaam kunnen zijn voor een hond.

Bovendien moeten honden die meegaan naar landen rond de Middellandse zee een zogenaamde Scalibor-tekenhalsband te dragen. Deze halsband biedt bescherming tegen de ziekte Leishmaniasis. De reis zelf naar de vakantiebestemming mag niet te stressvol zijn voor de hond. Vliegen is inspannend voor honden, sommige honden hebben voor een vliegreis dan ook kalmerende middelen nodig. Reizen met de auto hoeft geen probleem te zijn, mits de hond dat natuurlijk gewend is. Met voldoende pauzes tussendoor komen u en uw hond goed op uw vakantiebestemming aan. Bij die aankomst moet er ook op de hond gelet worden. Het is bijvoorbeeld goed samen de omgeving te verkennen en het normale voer mee te nemen, dan hoeft de hond niet aan nieuw eten te wennen. Zo voelt de hond zich veilig en behaaglijk.

Vakantie met hond

Meer info
image-tag