Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - Casamundo
Mijn voorkeuren
Genieten van een veelzijdige vakantie dankzij een vakantiehuis in Burgenland - Casamundo base64Hash Genieten van een veelzijdige vakantie dankzij een vakantiehuis in Burgenland - Casamundo

Genieten van een veelzijdige vakantie dankzij een vakantiehuis in Burgenland

Burgenland
Om het even wanneer
Gasten
Burgenland is een deelstaat in Oostenrijk die in het zuidoosten grenst aan Hongarije. Grote steden, authentieke dorpen, een groot steppemeer, een groot Nationaal Park, diverse historische gebouwen, een dierentuin en talloze wandel- en fietsroutes zorgen ervoor dat het verblijf in een vakantiehuis in Burgenland niet verveelt.
LEES VERDER »

Burgenland: Onze aanraders

Huis Heiligenbrunn
Huis 120 m²
4 1
Heiligenbrunn, Güssing, Burgenland
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €120
per nacht
Huis Sumetendorf
Huis 65 m²
3 1
Sumetendorf, Gemeinde Strem, Burgenland
4,4 / 5,0
"Goed"
vanaf €96
per nacht
Huis Heiligenbrunn
Huis 24 m²
2 1
Heiligenbrunn, Güssing, Burgenland
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €60
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Eisenberg an der Pinka
-37%
11 feb. - 18 feb.
wifi
Huis 90 m²
6 3
Eisenberg an der Pinka, Deutsch Schützen-Eisenberg, Burgenland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €96 €153
per nacht
Huis wifi Güssing
wifi
Huis 130 m²
4 2
Güssing, Burgenland, Oostenrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €148
per nacht
Huis wifi Gaas
wifi
Huis 62 m²
4 2
Gaas, Gemeinde Eberau, Burgenland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €99
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met terras of patio

Huis Balkon / Patio Gaas
Balkon / Patio
Huis 50 m²
2 1
Gaas, Gemeinde Eberau, Burgenland
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €87
per nacht
Huis Balkon / Patio Moschendorf
Balkon / Patio
Huis 68 m²
4 1
Moschendorf, Gemeinde Moschendorf, Burgenland
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €63
per nacht
Huis Balkon / Patio Moschendorf
Balkon / Patio
Huis 53 m²
3 1
Moschendorf, Gemeinde Moschendorf, Burgenland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €74
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis Keuken Deutsch Schützen
-16%
28 jan. - 4 feb.
Keuken
Huis 44 m²
4 2
Deutsch Schützen, Deutsch Schützen-Eisenberg, Burgenland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €99 €117
per nacht
Huis Keuken Neckenmarkt
Keuken
Huis 40 m²
4 1
Neckenmarkt, Gemeinde Neckenmarkt, Burgenland
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €76
per nacht
Huis Keuken Heiligenbrunn
Keuken
Huis 100 m²
4 1
Heiligenbrunn, Güssing, Burgenland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €120
per nacht
Bekijk alle deals

Door de grote variëteit aan recreatie mogelijkheden en de vele bezienswaardigheden is Burgenland bij uitstek geschikt voor een gezellige gezinsvakantie. Omdat Burgenland nog niet overspoeld wordt door massatoerisme kunt u hier in alle rust genieten van een veelzijdige vakantie en kennismaken met de authentieke Oostenrijkse cultuur.

Vanuit het vakantiehuis in Burgenland de natuur in

De deelstaat Burgenland staat bekend om zijn fraaie natuur. Een absolute must see is het Neusiedler Meer. Dit steppemeer behoort tot een van de grootste van Europa en loopt door tot in Hongarije. Ondanks de uitgestrektheid is het meer op de meeste plaatsen niet dieper dan één meter. Kenmerkend zijn de rietvelden die om het meer heen liggen en de perfecte achtergrond vormen voor prachtige vakantieplaatjes. Vanuit een vakantiewoning in Burgenland is Nationaal Park Neusiedler See - Seewinkel makkelijk en snel bereikbaar. Het park wordt vooral in de lente graag bezocht, dankzij de trekvogels die de omgeving gebruiken als stopplek. Rondom het meer en in het park zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet, zodat u op uw gemak de omgeving kunt verkennen. Dat verkennen kan overigens prima met de hond die in Oostenrijk meer dan welkom is en Burgenland tot een geweldige bestemming maakt voor een vakantie met de hond. Wilt u liever niet wandelen of fietsen, dan kunt u ook kiezen voor het maken van een rit met het paard, om al rijdend de natuur van Burgenland te ontdekken.

Bezoek verschillende bezienswaardigheden vanuit een accommodatie in Burgenland

Niet alleen de natuur maakt een vakantieverblijf in Burgenland interessant. In de hoofdstad Eisenstadt is slot Esterhàzy te vinden, evenals de 18de eeuwse bergkerk waar de componist Joseph Haydn begraven ligt. Slot Halbturn behoort tot de belangrijkste barokke gebouwen van Burgenland. Vroeger werd dit slot door de keizerlijke familie gebruikt als zomerverblijf, tegenwoordig worden hier met enige regelmaat concerten georganiseerd. De stad Rust is vooral aantrekkelijk vanwege de historische binnenstad. Het gehele centrum valt onder monumentenzorg en zowel de burgerhuizen uit de 16de tot 19de eeuw, als de barokorgel en de kerk met fresco's uit de 12de eeuw zijn de moeite van het bezichtigen waard. Dit is slechts een kleine greep uit de vele bezienswaardigheden die vanuit een vakantiehuis in Burgenland bezocht kunnen worden.

Uitstapjes maken in de omgeving van het vakantiehuis in Burgenland

Wie geen zin heeft om bij het huisje in Burgenland te blijven kan het Steppentierpark Pamhagen bezoeken. In de dierentuin zijn ongeveer 50 verschillende diersoorten te bewonderen die in een natuurlijke omgeving alle ruimte hebben om een goed leven te leiden. Een culinair uitstapje maken vanuit het appartement in Burgenland is eveneens mogelijk. In Rechnitz kan tijdens de Buschenschank wijn van de lokale wijnboeren geproefd worden. De boeren die meedoen zijn herkenbaar aan het rood-witte lint dat uithangt.

Wat zijn de populairste verblijven in Deelstaat Burgenland?

De meest geboekte verblijven in Deelstaat Burgenland zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. We zoeken uit meer dan 301 verblijven in Deelstaat Burgenland om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis in Deelstaat Burgenland te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €54 in Deelstaat Burgenland. Het gemiddelde verblijf in Deelstaat Burgenland heeft een oppervlakte van 71 m² (Vakantiewoningen) en 75 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen in Deelstaat Burgenland waar huisdieren welkom zijn?

We hebben de perfecte keuze voor u en uw harige vrienden. Hotel kamers zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven in Deelstaat Burgenland met een gemiddelde prijs van €153 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Deelstaat Burgenland die geschikt zijn voor groepsreizen?

Ja. We hebben zeker verblijven voor groepen in Deelstaat Burgenland. Gemiddeld, heeft vakantiewoningen ruimte voor 4 gasten.

image-tag