Mijn voorkeuren
Een vakantiehuis in het Baskenland staat garant voor onvergetelijke herinneringen - Casamundo base64Hash Een vakantiehuis in het Baskenland staat garant voor onvergetelijke herinneringen - Casamundo

Een vakantiehuis in het Baskenland staat garant voor onvergetelijke herinneringen

Baskenland
Om het even wanneer
Gasten
De vakantieganger die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie met veel blijvende herinneringen zit goed in het Baskenland. Het Baskenland ligt in één van de populairste vakantielanden: Spanje. Er zijn goede redenen te bedenken waarom veel vakantiegangers een vakantiehuis huren in het Baskenland.
LEES VERDER »

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Bermeo
-24%
21 okt. - 28 okt.
wifi
Huis 14 m²
2 1
Bermeo, Gernika-Bermeo, Baskenland
4,2 / 5,0
"Goed"
vanaf €75 €98
per nacht
Appartement wifi Ibaeta
-51%
13 jan. - 20 jan.
wifi
Appartement 70 m²
4 2
Ibaeta, Gipuzkoa, Baskenland
vanaf €100 €205
per nacht
Huis wifi Getaria
wifi
Huis 40 m²
2 1
Getaria, Urola-Kostaldea, Baskenland
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €80
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis Keuken Getaria
Keuken
Huis 25 m²
2 1
Getaria, Urola-Kostaldea, Baskenland
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €63
per nacht
Boerderij Keuken Deba
Keuken
Boerderij 24 m²
2 1
Deba, Debabarrena, Baskenland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €87
per nacht
Boerderij Keuken Segura
-47%
24 feb. - 2 mrt.
Keuken
Boerderij 60 m²
4 1
Segura, Goierri, Baskenland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €80 €150
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met tuin

Boerderij Tuin Ibarranguelua
-25%
18 nov. - 25 nov.
Tuin
Boerderij 18 m²
2 1
Ibarranguelua, Ibarrangelu, Baskenland
4,4 / 5,0
"Goed"
vanaf €64 €85
per nacht
Boerderij Tuin Hueto Arriba
-23%
23 jun. - 30 jun.
Tuin
Boerderij
3 1
Hueto Arriba, Vitoria-Gasteiz, Baskenland
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €72 €94
per nacht
Boerderij Tuin Usurbil
-26%
4 sep. - 11 sep.
Tuin
Boerderij 12 m²
2 1
Usurbil, Donostialdea, Baskenland
vanaf €86 €115
per nacht
Bekijk alle deals

Baskenland: Onze aanraders

Boerderij Ibarranguelua
-29%
18 nov. - 25 nov.
Boerderij 20 m²
2 1
Ibarranguelua, Ibarrangelu, Baskenland
4,4 / 5,0
"Goed"
vanaf €64 €91
per nacht
Huis Mutriku
Huis
2 1
Mutriku, Debabarrena, Baskenland
vanaf €72
per nacht
Appartement Centro-Alde Zaharra
Appartement 56 m²
6 2
Centro-Alde Zaharra, Hondarribia, Baskenland
vanaf €244
per nacht
Bekijk alle deals

Wat zijn de populairste bestemmingen in Baskenland?

U kunt tijdens uw vakantie de uitgestrekte natuur beleven, prachtige landschappen bewonderen, het land en de inwoners leren kennen en veel mooie herinneringen aan uw vakantie in het Baskenland mee naar huis nemen. Het Baskenland heeft een indrukwekkend landschap en heeft het karakter van een middelgebergte. Het Baskenland grenst aan de schitterende kust van de Atlantische Oceaan in het grensgebied tussen Frankrijk en Spanje. Steile kusten met een hoogte van meer dan 300 meter komen veel voor in het Baskenland. U kunt veel ontdekken tijdens een vakantie in het Baskenland. Het Baskenland heeft een eigen cultuur en een eigen taal die Euskadi heet. Het Baskisch is een van de vier offciële regionale talen van Spanje naast het Castiliaans. Het is helaas onbekend hoe de taal is ontstaan omdat het totaal geen overeenkomsten heeft met andere talen. Daarnaast heeft het Baskenland een eigen folklore.

Hoewel het Baskenland geïndustrialiseerd is, heeft het Baskenland veel van zijn oorspronkelijkheid behouden. Voor de individuele reiziger of voor de vakantieganger die wat verder van het massatoerisme toch iets willen beleven is het Baskenland een fantastisch vakantieoord. Vakantiegangers die een vakantiehuis in Baskenland boeken kunnen genieten van uitgestrekte landschappen met veel groen en een schijnbaar onberoerde natuur en schitterende natuurparken, zoals Valderejo of Urkiola. Vakantiegangers die van zon, zee en zand houden, kunnen het beste een vakantiehuis in één van de vele badplaatsen en vissersdorpjes boeken. Een vakantie in het Baskenland is aangenaam warm door het kustklimaat. Vanuit uw vakantiewoning kunt u bijvoorbeeld de prachtige landschappen aan de rivier de Guernica bezoeken. Het maakt niet uit wanneer u het Baskenland wilt ontdekken, bij Casamundo vindt u voldoende vakantiehuizen en appartementen Baskenland voor een onvergetelijke vakantie het hele jaar door.

Guernica

De naam komt u misschien bekend voor, wellicht heeft u het wel eens gehoord in combinatie met de naam Picasso. Guernica (Gernika in het Baskisch) is een kleine stad in Biskaje en heeft een symbolische waarde voor de meeste Basken. De binnenstad werd op 26 april 1937 gebombardeerd door de fascisten onder leiding van Franco, dit was het eerste bombardement op Europese burgers. Pablo Picasso schilderde het schilderij Guernica naar aanleidng van deze gebeurtenis. Dit gigantische schilderij kunt u bezichtigen in het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía in Madrid.

Wat zijn de populairste verblijven in Baskenland?

De meest geboekte verblijven in Baskenland zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. We zoeken uit meer dan 565 verblijven in Baskenland om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis in Baskenland te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €58 in Baskenland. Het gemiddelde verblijf in Baskenland heeft een oppervlakte van 43 m² (Vakantiewoningen) en 75 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen in Baskenland waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw huisdier, hebben we de perfecte oplossing: Vakantiewoningen zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven in Baskenland. Een huisdiervriendelijk verblijf kost gemiddeld €283 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Baskenland die geschikt zijn voor groepsreizen?

Ja. We hebben zeker verblijven voor groepen in Baskenland. Gemiddeld, heeft vakantiewoningen ruimte voor 4 gasten.

image-tag