Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO

Een vakantihuis in Parijs-Île-de-France: cultuur, romantiek en shoppen!

Parijs-Île-de-France
Op elk moment
2 personen
Île-de-France is een regio in het noorden van Frankrijk dat omgeven wordt door Normandië, Picardië, Champagne-Ardennen, Bourgondië en Centre-Val de loire.
LEES VERDER »

Parijs-Île-de-France: Onze aanraders

61 m² Appartement
7 2
Romainville, Seine-Saint-Denis, Île-de-France
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf 907 €
voor 1 week
Appartement
6 3
Saint Victor, 5e arrondissement, Île-de-France
4,4 / 4
"Zeer goed"
vanaf 2.214 €
voor 1 week
Appartement
4 2
Saint-Philippe-du-Roule, 8e arrondissement, Île-de-France
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf 3.371 €
voor 1 week
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met terras of patio

Balkon / Patio
Appartement
6 3
Notre-Dame-des-Champs, 6e arrondissement, Île-de-France
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf 3.703 €
voor 1 week
Balkon / Patio
63 m² Appartement
4 2
Vincennes, Val-de-Marne, Île-de-France
4,0 / 3
"Goed"
vanaf 683 €
voor 1 week
Balkon / Patio
Appartement
2 1
Saint Georges, 9e arrondissement, Île-de-France
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf 837 €
voor 1 week
Bekijk meer aanbiedingen

Huisdiervriendelijke vakantiewoningen

Huisdieren toegestaan
Appartement
5 1
Serris, Seine-et-Marne, Île-de-France
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf 536 €
voor 1 week
Huisdieren toegestaan
29 m² Appartement
5 1
Clignancourt, 18e arrondissement, Île-de-France
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf 465 €
voor 1 week
Huisdieren toegestaan
Appartement
4 1
Bécon-les-Bruyères, Hauts-de-Seine, Île-de-France
4,3 / 4
"Zeer goed"
vanaf 1.157 €
voor 1 week
Bekijk meer aanbiedingen

Vakantiehuizen met zwembad

Zwembad
110 m² Appartement
5 2
Chaillot, 16e arrondissement, Île-de-France
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf 3.419 €
voor 1 week
Zwembad
75 m² Appartement
6 2
Grenelle, 15e arrondissement, Île-de-France
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf 3.756 €
voor 1 week
Zwembad
40 m² Appartement
2 1
Place Vendôme, 1e arrondissement, Île-de-France
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf 1.673 €
voor 1 week
Bekijk meer aanbiedingen

De regio's in Frankrijk kunnen vergeleken worden met de provincies in Nederland. In de regio Île-de-France liggen acht verschillende departementen, waaronder nummer 75, Parijs. Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en een arrondissement.
Île-de-France heeft een oppervlakte van iets meer dan 12.000 km² en een inwonertal van ruim 12 miljoen. De naam Île-de-France betekent letterlijk eiland van Frankrijk, de afkomst hiervan is een beetje onduidelijk. Het kan zijn dat de regio zo genoemd wordt omdat het omgeven is door verschillende rivieren, het zou ook een verwijzing kunnen zijn naar Île de la Cité of een verbastering van Liddle Franke wat in het Frankisch Klein Frankrijk betekent. Een belangrijke couturier afkomstig uit Île-de-France is Jean Paul Gaultier.

De favoriete bestemmingen (Parijs-Île-de-France)

Magisch Parijs

Zou u wel eens een wereldstad willen bezoeken? Gun uzelf dan een vakantiehuis in Parijs-Île-de-France! Parijs is de wereldberoemde hoofdstad van Frankrijk en biedt voor elk wat wils. Cultuurliefhebbers kunnen zeker hun hart ophalen in deze bijzondere stad: Parijs herbergt tal van prachtige gebouwen. Het gezicht van de stad wordt onder andere gekenmerkt door de Eiffeltoren. Deze karakteristieke toren van wel 325 meter hoog is een must om te bezoeken! Ook bevindt zich in Parijs het Louvre, dat het grootste museum ter wereld is. Hier kunt u vele beroemde meesterwerken bewonderen, maar ook de buitenkant van het museum is al een plaatje op zich. Verder mag u ook de Notre-Dame niet missen: deze kathedraal in vroeggotische stijl werd in 1345 voltooid en is zeker een bezoekje waard. Op korte afstand van Parijs ligt ook het kasteel van Versailles, een wereldberoemd gebouw dat in opdracht is gemaakt van Louis XIV, beter bekend als de Zonnekoning. Dit is nog maar een zeer kleine greep uit de mogelijkheden die Parijs op cultuurhistorisch vlak te bieden heeft. U hoeft u zich tijdens uw vakantie in Parijs-Île-de-France zeker niet te vervelen!

Van Disney tot Dior

Als u bent overdonderd door al dit culturele schoon, dan kunt u vanuit uw vakantiehuis in Parijs-Île-de-France tal van andere activiteiten ondernemen! Gezinnen met kinderen zullen zich zeker vermaken in het grote attractiepark Disneyland Resort Paris. Hier voelt iedereen zich weer even kind! Als u een liefhebber van winkelen bent, zult u zich thuis voelen in Parijs. Parijs herbergt een aantal bekende modehuizen en is bij uitstek de stad van de haute couture. Op de Champs-Élysees vindt u exclusieve merken en verder is ook het warenhuis Galeries Lafayette een de moeite van het bezoeken waard. Na een heerlijk dagje shoppen hoeft u zich ook ’s avonds niet te vervelen: het uitgaansleven in Parijs is meer dan bruisend! Rondom Place de la Bastille zijn veel bars en discotheken die bij jongeren in de smaak vallen, maar u kunt ook genieten van een theatervoorstelling in een van de vele theaters die Parijs rijk is.
CASAMUNDO zorgt ervoor dat u voor uw vakantie een passend verblijf vindt. Door het zeer groot aanbod aan accommodaties, zult u zeker uw perfecte appartement of vakantiewoning in Parijs-Île-de-France vinden. Pak dus uw koffers en laat u verrassen door deze prachtige wereldstad!

image-tag