Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO

Op en top ontspannen in een vakantiewoning in het Weserbergland

Weserbergland
Op elk moment
2 personen
Wie kent niet het sprookje van de rattenvanger van Hamelen, die de rattenplaag oploste en toen hij niet werd betaald voor zijn werk, de kinderen uit Hameln weglokte? Dit prachtige sprookje kunnen u en uw kinderen zelf beleven.
LEES VERDER »

Weserbergland: Onze aanraders

Gehrden, Brakel, Duitsland
130 m² Huis
6 2
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf 693 €
voor 1 week
Gehrden, Brakel, Duitsland
520 m² Huis
23 8
4,7 / 5
"Uitstekend"
vanaf 2.275 €
voor 1 week
Mennighüffen, Löhne, Duitsland
40 m² Huis
2 1
4,6 / 5
"Uitstekend"
vanaf 352 €
voor 1 week
Bekijk alle deals

In het Weserbergland in Duitsland ligt het prachtige stadje Hameln waar het sprookje over verhaalt.

Vakantie

Vakantie in Duitsland is voor Nederlanders heel gewoon. Het huren van een vakantiewoning Weserbergland past dan ook goed in dit plaatje. Vanuit een vakantiewoning kunt u Hameln makkelijk bereiken. Als u dit stadje wilt gaan bezoeken, houdt dan de kinderen wel goed in gaten want ze kunnen zo maar weggelokt worden. Vooral ook omdat in de stad Hameln de voetstappen op de trottoirs staan afgedrukt en de kinderen die kunnen volgen. Vergeet daarbij niet ook de schitterende vakwerkhuizen, met hun vaak prachtige facades, te bekijken.

Weserbergland

De naam zegt het al, het landschap waarin de rivier de Weser stroomt is heuvelachtig. Wat voor vakantiehuis Weserbergland u ook kiest, feit is dat u gast bent en dat alles gedaan zal worden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maar er zijn zaken die we niet zelf kunnen regelen, zoals de schitterende omgeving. Gelukkig is deze overal in de buurt aanwezig en nodigt deze uit om te fietsen en te wandelen en om te genieten van de natuur.

Sprookjes

Uw vakantiehuis ligt in het sprookjesland, zoals dit deel van Duitsland ook wel wordt genoemd. U vindt er schitterende vakwerkdorpen en prachtige rivierenlandschappen die gemaakt zijn door feeën en door dwergen en waarin u misschien wel een gelaarse kat tegen komt of een gans die gouden eieren legt. Want heel wat sprookjes spelen zich in deze omgeving af. Het kan dus voor u en uw kinderen een sprookjesachtige vakantie worden. Waag het er eens op en beleef een onvergetelijke tijd!

Vakantiewoningen in deze bestemmingen kan Casamundo u ook aanbieden:

image-tag