Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO
Mijn voorkeuren

Vakantiewoningen in Seeland - Kopenhagen en zoveel meer

Seeland
Om het even wanneer
Gasten
Denemarken bestaat uit vele eilandjes en Seeland is daar 1 van maar is met 2 miljoen inwoners wel de grootste. Seeland ligt tussen het eiland Funen en het Zweedse vasteland. De belangrijkste stad op Seeland is de Deense hoofdstad Kopenhagen en hierdoor vormt Seeland het politiek, economisch en cultureel zwaartepunt van de deense monarchie.
LEES VERDER »

Seeland: Onze aanraders

Huis Slagelse 2
Huis 40 m²
2 1
Slagelse, Slagelse, Seeland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €527
voor 7 nachten
Huis Smidstrup Strand 6
Huis 97 m²
6 3
Smidstrup Strand, Gilleleje, Denemarken
vanaf €508
voor 7 nachten
Huis Smidstrup Strand 6
Huis 60 m²
6 2
Smidstrup Strand, Gilleleje, Denemarken
4,7 / 4
"Zeer goed"
vanaf €285
voor 7 nachten
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Frederiksværk
wifi
Huis 69 m²
7 3
Frederiksværk, Halsnæs, Denemarken
vanaf €463
voor 7 nachten
Huis wifi Præstø
wifi
Huis 54 m²
6 2
Præstø, Vordingborg, Seeland
4,0 / 3
"Goed"
vanaf €174
voor 7 nachten
Huis wifi Nykøbing Sj
wifi
Huis 50 m²
6 1
Nykøbing Sj, Odsherred, Seeland
4,5 / 4
"Zeer goed"
vanaf €309
voor 7 nachten
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis Keuken Holbæk
Keuken
Huis 55 m²
4 2
Holbæk, Holbæk, Seeland
vanaf €189
voor 7 nachten
Huis Keuken Nykøbing Sj
Keuken
Huis 90 m²
6 3
Nykøbing Sj, Odsherred, Seeland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.134
voor 7 nachten
Huis Keuken Hørve
Keuken
Huis 107 m²
6 3
Hørve, Odsherred, Seeland
vanaf €562
voor 7 nachten
Bekijk alle deals

Accommodaties met sauna

Huis Sauna Store Fuglede
Sauna
Huis 125 m²
8 3
Store Fuglede, Kalundborg, Seeland
4,5 / 4
"Zeer goed"
vanaf €912
voor 7 nachten
Huis Sauna Asnæs
Sauna
Huis 83 m²
7 3
Asnæs, Odsherred, Seeland
4,2 / 3
"Goed"
vanaf €253
voor 7 nachten
Huis Sauna Asnæs
Sauna
Huis 146 m²
6 3
Asnæs, Odsherred, Seeland
3,9 / 2
"Ruim voldoende"
vanaf €327
voor 7 nachten
Bekijk meer aanbiedingen

Geografisch wordt Seeland verdeeld in Zuid-, West- en Noord-Seeland, Groot-Kopenhagen, Kopenhagen-stad en Frederiksberg. Andere bekende steden op Seeland zijn Hillerød, Næstved en Roskilde, waar jaarlijks het grote muziekfestival plaatsvindt. Deze steden zijn allemaal gemakkelijk te bezoeken vanuit een vakantiewoning in Seeland.

Vakantiehuizen in Noord-, Zuid-, en West-Seeland – Voor elk wat wils

Noord-Seeland is een favoriete vakantiebestemming onder de Denen vanwege de korte afstand ervan tot Kopenhagen maar vanwege de prachtige meren, de groene bossen en de schitterende landschappen. Hier kunt u helemaal tot rust komen en prachtige wandelingen maken. Vanuit het dorpje Gilleleje is dit goed mogelijk. Dit dorp bevindt zich in het noordelijkste puntje van Seeland met een fraaie kustlijn. Verder de kustlijn in Noord-Seeland rustig te noemen waardoor een frisse duik in de zee zeker tot de mogelijkheden behoort. Bij goed weer kan je zelfs van Noord-Seeland zweden zien liggen. Ook zeker het bezoeken waard is het kasteel Kronborg in Helsingør dat beroemd werd door Shakespear's Hamlet.
De hoogste kliffen van Denemarken zijn terug te vinden op Zuid-Seeland. De Møn’s Klint in Borre en Stevns Klint in Tommestrup grenzen aan de Oostzee en zijn te ontdekken tijdens mooie wandelingen op het eiland. Het overige grote deel van het landschap bestaat uit open, groene vlakten en de vele schitterende stranden. Dankzij verschillende bruggen is Seeland verbonden met oa. Falster, Lolland en Møn. Door het grote aantal attracties en de mooie stranden zijn deze eilanden populaire vakantiebestemmingen zowel bij toeristen als bij de Denen. Dus nu gaaan we typen want we zijn weer tyfus hard aan het werk. Jaja geloof het of niet maar tis alweer bijna tien uur en ik moet ook nog een nieuwsbrief maken en google plus posts en ik ben pas bij mn derde tekst dus dat gaat fantastisch.
Het meest groene deel van Seeland is het westelijk gedeelte waar u een landschap vol tegenstelling kan tegenkomen. Groene heuvels worden afgewisseld met hoge kliffen en stranden, maar ook kleine eilandjes en lange Fjorden zijn er terug te vinden. Zeker een bezoek waard zijn de verschillende kleine havensteden en de schilderachtige dorpjes in het binnenland. Vooral fans van historische gebieden en architectuur zullen in West-Seeland aan hun trekken komen, vooral bij het bezoeken van de bisschopstad Roskilde. Wanneer u een vakantiehuis in Seeland heeft geboekt tijdens de eerste week van juli vindt het beroemde 4 daagse festival hier plaats wat ook als toerist erg leuk om te bezoeken is.

De hoofdstad van Seeland en Denemarken is Kopenhagen, die de titel draagt de gezelligste hoofdstad in Noord-Europa te zijn. Bezoek hier de gezellige havenbuurt Nyhavn of ga shoppen in de langste verkeersvrije winkelstraat van Europa, Strøget. De ietswat lossere mensen zullen ook zeker aan hun trekken komen in het bekende stadsdeel freetown Christiania. Kopenhagen biedt met zijn prachtige oude binnenstad, de grote koninklijke paleizen, pittoreske huizen voldoende afwisseling om er een van de vakantiewoningen in Seeland te boeken.

Wat zijn de populairste verblijven in Seeland?

De populairste soorten verblijven in Seeland zijn vakantiewoningen en hotel kamers. Met 3.617 verblijven in Seeland, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Seeland te huren?

Prijzen zijn vanaf slechts €34 per nacht. De meeste hotel kamers in Seeland zijn 25 m² en vakantiewoningen zijn 98 m².

Hebben jullie ook verblijven in Seeland die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen in Seeland voor groepen. Gemiddeld heeft vakantiewoningen ruimte voor 7 gasten.

image-tag