Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Vlaardingen - Casamundo base64Hash Vakantiehuis Vlaardingen - Casamundo

Vakantiehuis Vlaardingen

Vlaardingen
Om het even wanneer
Gasten
Velen van u zullen misschien denken, wat moet ik nou doen in een vakantiehuis in Vlaardingen? Het ligt voor veel mensen voor de hand om uitstapjes te maken naar omliggende steden, maar dat is helemaal niet nodig!
LEES VERDER »

Vakantiewoningen met wifi

Bungalow  Vlaardingen
-72%
15 jan. - 22 jan.
wifi
Bungalow 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €63 €224
per nacht
Bungalow  Vlaardingen
-73%
22 jan. - 29 jan.
wifi
Bungalow 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €64 €237
per nacht
Huis  Vlaardingen
-30%
11 nov. - 18 nov.
Gratis annulering
wifi
Huis 194 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €320 €456
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met terras of patio

Appartement  Vlaardingen
Balkon / Patio
Appartement 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €112
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Appartement  Vlaardingen
Keuken
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €112
per nacht
Bekijk alle deals

Vlaardingen: Onze aanraders

Bungalow Vlaardingen
-75%
1 dec. - 8 dec.
Bungalow 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €58 €231
per nacht
Bekijk alle deals

Het gebied waar Vlaardingen ligt staat bekend als één van de oudst bewoonde gebieden van Nederland, en alleen dat is al reden genoeg om een appartement Vlaardingen te boeken! Er zijn bewijzen gevonden dat er hier in de steentijd al mensen gewoond hebben. Een voorbeeld hiervan is een skelet van 3.300 jaar oud, de Krabbeplasman. Deze is genoemd naar de plaats waar het in de stad gevonden is.

Waarom een appartement in Vlaardingen huren?

Wie Vlaardingen zegt, zegt haringstad! Een bezoekje aan het Visserijmuseum mag dus zeker niet ontbreken wanneer u een appartement Vlaardingen huurt! Tegenover het museum zijn kunststukjes te vinden uit vroegere tijden te bewonderen, zoals een replica van de houten stadskraan uit 1858. Ook de buurt waarin de oude haven zich bevindt staat vol met koopmanshuizen uit lang vervlogen tijden. In de haven van Rotterdam zult u deze niet meer vinden, daar is alles vernieuwd. Probeert u ook zeker tijd vrij te maken voor een bezoek aan de Stadsgehoorzaal, die in 2007 voorzien is van een foyer, gemaakt van glas aan de voorzijde. Aan het eind van de dag zult u moe maar voldaan terugkeren naar uw vakantiehuis Vlaardingen, na een lange dag cultuur opsnuiven. Wat veel mensen ook niet weten, is dat Vlaardingen een beschermd stadsgezicht heeft, evenals buurstad Schiedam. Ook voor kinderen is er wat te doen in de stad! Vanuit uw vakantiehuis Vlaardingen zal een bezoekje aan de kinderboerderij zeker een succes zijn! Wilt u zich onderdompelen in de natuur die dichtbij de appartementen Vlaardingen te vinden is, brengt u dan een bezoekje aan het Volksbos. Ook kunt u ervoor kiezen de Broekpolder te gaan ontdekken per fluisterboot! Uitstapjes kunt u vanuit Vlaardingen ook uitstekend maken. Zo is kustplaats Hoek van Holland snel te bereiken, maar ook steden als Den Haag en Hellevoetsluis liggen op rijafstand van Vlaardingen, evenals Schipluiden.

Wat zijn de populairste verblijven in Vlaardingen?

De populairste soorten verblijven in Vlaardingen zijn bed & breakfast verblijven en vakantiewoningen. Met 15 verblijven in Vlaardingen, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Vlaardingen te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €58 in Vlaardingen. Het gemiddelde verblijf in Vlaardingen heeft een oppervlakte van 96 m² (Vakantiewoningen) en 31 m² (Bed & Breakfast verblijven).

Hebben jullie ook verblijven in Vlaardingen die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen in Vlaardingen voor groepen. Gemiddeld heeft bed & breakfast verblijven ruimte voor 3 gasten.

Meer bestemmingen

Meer info

Andere populaire bestemmingen

image-tag