Mijn voorkeuren
Verken de kliffen vanuit uw vakantiewoning in Étretat - Casamundo base64Hash Verken de kliffen vanuit uw vakantiewoning in Étretat - Casamundo

Verken de kliffen vanuit uw vakantiewoning in Étretat

Étretat
Om het even wanneer
Gasten
Uw vakantiewoning in Étretat ligt bij de indrukwekkende witte kliffen aan de Franse kust van het Kanaal. Het strand bestaat hier uit grint dat in de loop der eeuwen glad is geschuurd door de golven van het kanaal.
LEES VERDER »

Vakantiehuizen met tuin

Huis Tuin Étretat
-41%
2 jan. - 9 jan.
Gratis annulering
Tuin
Huis 70 m²
4 2
Étretat, Seine-Maritime, Frankrijk
vanaf €81 €137
per nacht
Huis Tuin Étretat
-41%
23 sep. - 30 sep.
Tuin
Huis 90 m²
4 2
Étretat, Seine-Maritime, Frankrijk
vanaf €94 €158
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Étretat
-53%
11 nov. - 18 nov.
Gratis annulering
wifi
Huis 27 m²
4 1
Étretat, Seine-Maritime, Frankrijk
vanaf €95 €201
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis Keuken Étretat
-42%
6 jan. - 13 jan.
Keuken
Huis 47 m²
4 2
Étretat, Seine-Maritime, Frankrijk
vanaf €120 €205
per nacht
Bekijk alle deals

Étretat: Onze aanraders

Huis Étretat
-52%
11 nov. - 18 nov.
Gratis annulering
Huis 27 m²
4 1
Étretat, Seine-Maritime, Frankrijk
vanaf €99 €206
per nacht
Huis Étretat
-44%
6 jan. - 13 jan.
Huis 47 m²
4 2
Étretat, Seine-Maritime, Frankrijk
vanaf €115 €205
per nacht
Huis Étretat
-24%
23 sep. - 30 sep.
Huis 90 m²
4 2
Étretat, Seine-Maritime, Frankrijk
vanaf €94 €124
per nacht
Bekijk alle deals

Uw vakantiewoning in Étretat ligt bij de indrukwekkende witte kliffen aan de Franse kust van het Kanaal. Het strand bestaat hier uit grint dat in de loop der eeuwen glad is geschuurd door de golven van het kanaal. Étretat ligt vlak achter het strand en vanuit uw vakantiehuis in Étretat is het een kleine wandeling naar de kliffen. Op beide rotsen is een pad waarover u ze kunt beklimmen om een geweldig uitzicht te krijgen op de omgeving. Een vakantieverblijf in Étretat is een goed idee als u een wandelvakantie wilt maken door het mooie landschap van Normandië. Voor de golfliefhebbers is er een mooie baan met een fraai uitzicht op de omgeving.

Vakantiewoning in Étretat, een paradijs voor schilders

Al vele eeuwen komen schilders naar het gebied om het prachtige landschap van Normandië vast te leggen. Niet alleen de kust is mooi, ook het dorp heeft zijn oude charme behouden. Vanuit uw vakantiewoning in Étretat kunt u van de oude houten haven en de villa's uit de belle époque genieten. De klim naar de Notre-Dame de la Gardekapel is zeker ook de moeite waard. Julius Cesar had op deze plaats zijn schepen gebouwd om Engeland binnen te vallen en er zijn mooie voorwerpen te zien die bij opgravingen zijn ontdekt in het plaatselijke kleine museum.

Ontdek Normandië vanuit uw accommodatie in Étretat

Uw vakantiewoning in Étretat is een mooie uitvalsbasis om Normandië te verkennen. Natuurlijk zijn er de herinneringen aan D-day, toen de geallieerden hier binnenvielen om Frankrijk te bevrijden. Op de stranden van toen zijn vele gedenkplaatsen te vinden. Ook zijn er in Rouen en omgeving vele musea waarin u alles te weten kunt komen over dit bijzondere moment in de geschiedenis. In de omgeving van uw vakantiehuis in Étretat zijn er nog meer bijzondere plaatsen om te bezoeken. De wereldberoemde abdij van Mont Saint-Michel ligt op de grens met Bretagne en biedt al van verre een prachtige aanblik. Bij hoogwater is deze enorme rots tijdelijk een eiland. Normandië heeft ook een mooie natuur die in alle seizoenen bezoekers lokt. De stranden zijn veelzijdig en watersport is op alle manieren mogelijk in het gebied. Een bezoek aan het paradijselijke eiland van Chausey is ook een echte belevenis. Ter plaatse kunt u de overtocht regelen.

Lekker eten zonder poespas

Als u besluit de maaltijden zelf te bereiden in uw huisje in Étretat, zijn er verse ingrediënten in de plaatselijke winkels en op de markt te verkrijgen. Uw luxe accommodatie of appartement in Étretat is voorzien van een volledig ingerichte keuken. U kunt uiteraard ook in de plaatselijke horeca een hapje gaan eten. Vis is een veel voorkomend gerecht in Étretat. Ook schapenvlees staat regelmatig op het menu. Omdat de kudden grazen op de vlakten die door de getijden worden overspoeld, geeft dat het vlees een bijzondere smaak. Men noemt het hier 'pré-salé'. In Normandië was konijn een gerecht dat traditioneel op zondag werd gegeten. Met cider maakte men daar een heerlijke ragout van. Ook op de menukaart van kleinere restaurants ziet u dit gerecht nog vaak staan. De appel is erg belangrijk in deze regio. Het begint met appelsap en loopt via cider naar de vurige calvados.

Wat zijn de populairste verblijven in Étretat?

De populairste soorten verblijven in Étretat zijn vakantiewoningen en bed & breakfast verblijven. Met 24 verblijven in Étretat, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Étretat te huren?

Prijzen zijn vanaf slechts €81 per nacht. De meeste bed & breakfast verblijven in Étretat zijn 45 m² en vakantiewoningen zijn 68 m².

Hebben jullie ook verblijven in Étretat die geschikt zijn voor groepsreizen?

Ja. We hebben zeker verblijven voor groepen in Étretat. Gemiddeld, heeft vakantiewoningen ruimte voor 4 gasten.

image-tag