Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Lund – geweldige omgeving rondom het charmantisch dorpje - Casamundo base64Hash Vakantiehuis Lund – geweldige omgeving rondom het charmantisch dorpje - Casamundo

Vakantiehuis Lund – geweldige omgeving rondom het charmantisch dorpje

Lund
Om het even wanneer
Gasten
Een vakantiehuisje in Lund heeft zoveel te bieden. Dit stadje, dat naar Zweedse standaarden toch nog relatief groot is met een inwoneraantal van ruwweg 80.000, is een belangrijke universiteitsstad in Zweden maar ook wereldwijd gezien met de Universiteit van Lund die hier is gevestigd.
LEES VERDER »

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis Keuken Lund
Keuken
Huis
6 2
Lund, Skåne län, Zweden
vanaf €57
per nacht
Appartement Keuken Lund
Keuken
Appartement
4 2
Lund, Skåne län, Zweden
vanaf €120
per nacht
Appartement Keuken Lund
Keuken
Appartement
6 2
Lund, Skåne län, Zweden
vanaf €122
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met open haard

Huis Haardvuur Lund
Haardvuur
Huis
2 1
Lund, Skåne län, Zweden
vanaf €69
per nacht
Huis Haardvuur Lund
Haardvuur
Huis
12 8
Lund, Skåne län, Zweden
vanaf €378
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Lund
-54%
23 sep. - 30 sep.
wifi
Huis 90 m²
6 3
Lund, Skåne län, Zweden
vanaf €78 €168
per nacht
Bekijk alle deals

Lund: Onze aanraders

Huis Lund
-29%
19 aug. - 26 aug.
Huis 90 m²
6 3
Lund, Skåne län, Zweden
vanaf €107 €151
per nacht
Bekijk alle deals

Deze Universiteit behoort tot de beste universiteiten van Zweden samen met die van bijvoorbeeld Uppsala en Stockholm (de SSE weliswaar). Hierdoor zijn er vele studenten aanwezig in en om de stad die het stadje tot leven doen brengen! Ook is een vakantiehuis in Lund zéér de moeite waard om de bescheiden maar mooie bezienswaardigheden in de stad: het Lutheraanse kathedraal, het theater, de bibliotheek van de Universiteit, de Universiteit zelf, het Grand Hotel, het grote openlucht museum Kulturen (geeft weer hoe de Zweden door de eeuwen leefde), een lokaal gehouden jaarlijks terugkerend carnaval feest, en de rest van de mooie binnenstad. Ook net buiten Lund, vlakbij uw vakantie appartement in Lund, is er genoeg te zien: bezoek Malmö, Helsingborg, of rijd vanuit Lund een paar kilometer naar het westen en kijk uit over de zee: u zult Kopenhagen in de verte zien liggen. Deze stad kunt u natuurlijk ook gemakkelijk aandoen vanuit uw vakantiewoning in Lund doordat de afstand gering is en het water makkelijk te overbruggen is met de Øresund brug! Boek dus een ontspannende en interessante vakantie met een van de vakantiehuizen in Lund en geniet van uw tijd. Ook aan de zon ontsnapt u hier niet in de zomer!

Wat zijn de populairste verblijven in Lund?

De populairste soorten verblijven in Lund zijn bed & breakfast verblijven en vakantiewoningen. Met 15 verblijven in Lund, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Lund te huren?

Prijzen zijn vanaf slechts €57 per nacht. De meeste vakantiewoningen in Lund zijn 33 m² en bed & breakfast verblijven zijn 21 m².

Heeft u ook bed & breakfast verblijven in Lund waar huisdieren welkom zijn?

We hebben de perfecte keuze voor u en uw harige vrienden. Hotel kamers zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven in Lund met een gemiddelde prijs van €306 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Lund die geschikt zijn voor groepsreizen?

Ja. We hebben zeker verblijven voor groepen in Lund. Gemiddeld, heeft bed & breakfast verblijven ruimte voor 3 gasten.

image-tag