Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO
Mijn voorkeuren
Uw vakantiewoning in Denekamp: spot ijsvogels tijdens een stevige wandeling - CASAMUNDO base64Hash Uw vakantiewoning in Denekamp: spot ijsvogels tijdens een stevige wandeling - CASAMUNDO

Uw vakantiewoning in Denekamp: spot ijsvogels tijdens een stevige wandeling

Denekamp
Om het even wanneer
Gasten
Wie op zoek is naar een leuke locatie in eigen land voor een wandelvakantie zal in het Twentse dorp Denekamp zeker aan zijn trekken komen. De omgeving laat zich kenmerken door een prachtige natuur en een scala aan wandelpaden die u meevoeren langs de leukste plekjes.
LEES VERDER »

Denekamp: Onze aanraders

Camping Denekamp
Tent (2 Volwassenen)
2 1
Denekamp, Dinkelland, Nederland
4,2 / 5,0
"Goed"
vanaf €50
per nacht
Huis Denekamp
Huis 100 m²
6 3
Denekamp, Dinkelland, Nederland
vanaf €108
per nacht
Huis Denekamp
Huis 110 m²
6 3
Denekamp, Dinkelland, Nederland
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €100
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Denekamp
-29%
1 apr. - 8 apr.
Gratis annulering
wifi
Huis 85 m²
4 2
Denekamp, Dinkelland, Nederland
vanaf €98 €138
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Bed & Breakfast Airconditioning Denekamp
Gratis annulering
Airconditioning
Deluxe Suite
2 1
Denekamp, Dinkelland, Nederland
4,6 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €120
per nacht
Huis Airconditioning Denekamp
-31%
5 feb. - 12 feb.
Airconditioning
Huis 78 m²
4 1
Denekamp, Dinkelland, Nederland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €101 €146
per nacht
Bekijk alle deals

Beste vakantiehuizen met balkon

Accommodatie Balkon Denekamp
-29%
4 dec. - 11 dec.
Balkon
Accommodatie
2 1
Denekamp, Dinkelland, Nederland
vanaf €98 €138
per nacht
Bed & Breakfast Balkon Denekamp
Gratis annulering
Balkon
Deluxe Kamer
2 1
Denekamp, Dinkelland, Nederland
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €90
per nacht
Bekijk alle deals

Afhankelijk van de tijd van het jaar kunt u hier ijsvogels en reeën spotten wanneer u stil genoeg bent tijdens het stappen. Een groot aantal wandelingen beginnen waarschijnlijk bijna aan de voordeur van uw appartement in Denekamp. Na een stevig ontbijt kunt u dadelijk op stap voor een korte of lange tocht. Er zijn diverse moeilijkheidsgraden en afstanden mogelijk. Van kort en eenvoudig voor de beginnende wandelaar of het gezin met jonge kinderen tot lang en uitdagende voor de ervaren trekker.

Bezoek kasteel Singraven vanuit uw vakantiewoning in Denekamp

Ook cultuur en geschiedenis oppikken behoort tot de activiteiten wanneer u een vakantieverblijf in Denekamp hebt geboekt. Wanneer u er een romantische vakantie van wilt maken, is kasteel Singraven zeker een aanrader. Dit kasteel in gelegen op een gelijknamig landgoed en dateert uit de 14de eeuw. Er is een prachtige bloementuin en een park waar u rustig door kunt kuieren. Op het landgoed bevinden zich vier gebouwen die een bezoekje waard zijn. Het huis Singraven, het koetshuis, de landgoedwinkel en de watermolen. Deze laatste doet dienst als restaurant en is erg in trek bij liefhebbers van een lekkere maaltijd in een uniek decor. Idealiter reserveert u vooraf voor alle gebouwen zodat u er zeker van bent dat ze toegankelijk zijn. Openingsuren en dagen verschillen namelijk per gebouw.

Leer alles over de natuur met een accommodatie in Denekamp

In Natura Docet Wonderryck Twente komt u alles te weten over het wondermooie landschap van de regio rondom uw vakantiewoning in Denekamp. Dit natuurhistorische museum brengt mens en natuur samen op een originele en deels interactieve manier. Zo kunt u ervaren hoe het voelt om als een valk door de lucht te zweven of als een konijn tussen de grassprieten door naar uw omgeving te kijken. In het Funky Forest laat u zelf bomen groeien en water stromen. Het meest boeiende deel van het museum zijn 'de wonderkamers'. Deze herbergen een verzameling dieren met aparte eigenschappen. Een kalfje met twee koppen bijvoorbeeld of een heus vogelbekdier.

Ontdek de vele fietsroutes in en rond uw vakantiehuis in Denekamp

Dat Nederland een fietsland is, wist u wellicht al en in Twente is dat niet anders. Uw huisje in Denekamp is ideaal om u klaar te maken voor een stevige fietstocht. U kunt uw fiets meebrengen wanneer u naar uw vakantiewoning in Denekamp komt, maar evengoed huurt u er eentje in het centrum. Er zijn diverse kaarten te verkrijgen waarop de verschillende routes staan aangegeven met wat uitleg bij. Wie liever samen met een gids op pad gaat, wordt ook op zijn wenken bediend. Zo geniet u niet enkel van het wonderlijke landschap, maar leert u ook iets bij over dit knappe stukje Nederland en zijn geschiedenis. 's Avonds kunt u nog uren napraten terwijl u uitrust in uw vakantiewoning in Denekamp.

Wat zijn de populairste verblijven in Denekamp?

De meestgevraagde verblijven in Denekamp zijn hotel kamers en campings. Met 25 aanbiedingen in Denekamp, vinden we altijd de perfecte verblijfplaats voor u.

Wat kost het om een huis in Denekamp te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven in Denekamp vanaf €50. Meestal verblijft u in een 41 m² campings of een 36 m² hotel kamers.

Heeft u ook hotel kamers in Denekamp waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw hond, raden we in Denekamp, hotel kamers aan. Dit zijn de meest voorkomende huisdiervriendelijke verblijven met een gemiddelde prijs van €109 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Denekamp die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie in Denekamp, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische hotel kamers hebben ruimte voor 2 gasten.

image-tag