Mijn voorkeuren
Een stukje historie over de grens - Casamundo base64Hash Een stukje historie over de grens - Casamundo

Een stukje historie over de grens

Xanten
Om het even wanneer
Gasten
Uw vakantie liever niet te ver van huis vieren, boek dan eens uw vakantiehuis in Xanten. Gelegen in Noord-Rijnland-Westfalen aan de oever van de Rijn ligt Xanten op slechts 50 minuten rijden van Nijmegen.
LEES VERDER »

Vakantiehuizen met terras of patio

Huis  Xanten
-31%
16 dec. - 23 dec.
Balkon / Patio
Huis 120 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Xanten, Kreis Wesel, Duitsland
vanaf €140 €202
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Appartement  Xanten
Keuken
Appartement 30 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Xanten, Kreis Wesel, Duitsland
vanaf €95
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Appartement  Xanten
Airconditioning
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Xanten, Kreis Wesel, Duitsland
vanaf €97
per nacht
Bekijk alle deals

Xanten: Onze aanraders

Appartement Xanten
Appartement 30 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Xanten, Kreis Wesel, Duitsland
vanaf €95
per nacht
Huis Xanten
-39%
14 okt. - 21 okt.
Huis 120 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Xanten, Kreis Wesel, Duitsland
vanaf €123 €202
per nacht
Appartement Xanten
-21%
28 okt. - 4 nov.
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Xanten, Kreis Wesel, Duitsland
vanaf €76 €96
per nacht
Bekijk alle deals

Dit stadje heeft een geschiedenis die tot wel 2000 jaar terug gaat en wat nog een aantal interessanten gebouwen heeft nagelaten. Het fraaie middeleeuwse centrum, de Klever Tor Dom met Dom museum, maar ook nog vele bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd maken Xanten tot een echte toeristische attractie, net over de grens. Een appartement bij Xanten is een uitstekende basis om dit mooie stukje Duitsland te ervaren. Zo is er bijvoorbeeld het Archeologisch Park Xanten waar u de Romeinse invloeden kunt bezichtigen. Grote ruïnes en reconstructies van verschillende bouwwerken geven weer hoe het er vroeger ooit heeft uitgezien. Het Romeinse museum, herbouwde amfitheater, romeinse herberg en stadsmuur zijn enkele trekpleisters die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Ook voor watersportactiviteiten kunt u in Xanten terecht. De Xantener Südsee met Freizeitzentrum biedt ruimte voor zwemmen, vissen, waterskiën en varen en heeft ook regelmatig marten en concerten aan het water.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Op 20 minuten rijden van uw vakantiehuis in Xanten is het pretpark Wunderland Kalkar gevestigd in een nog nooit gebruikte kerncentrale, een bijzondere ervaring voor jong en oud. Liever een dagje naar een grote stad, bezoek dan eens Oberhausen. Ideaal voor winkelen kunt u hier terecht in het grote CentrO, een van de grootste winkelcentra van Duitsland. Ook Duisburg met bijvoorbeeld het Landschaftspark is een interessante bezienswaardigheid. Een vakantiewoning bij Xanten biedt u hoe dan ook voldoende mogelijkheden om een geslaagde vakantie te hebben.

Wat zijn de populairste verblijven in Xanten?

De populairste soorten verblijven in Xanten zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. Met 15 verblijven in Xanten, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Xanten te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €76 in Xanten. Het gemiddelde verblijf in Xanten heeft een oppervlakte van 30 m² (Vakantiewoningen) en 30 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen in Xanten waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw huisdier, hebben we de perfecte oplossing: Vakantiewoningen zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven in Xanten. Een huisdiervriendelijk verblijf kost gemiddeld €80 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Xanten die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen in Xanten voor groepen. Gemiddeld heeft vakantiewoningen ruimte voor 2 gasten.

Andere populaire bestemmingen

image-tag