Mijn voorkeuren
Vakantiehuisjes Troyes - natuurlijk bij Casamundo - Casamundo base64Hash Vakantiehuisjes Troyes - natuurlijk bij Casamundo - Casamundo

Vakantiehuisjes Troyes - natuurlijk bij Casamundo

Troyes
Om het even wanneer
Gasten
Troyes is een middelgrote stad in de regio Champagne-Ardennen in het noordoosten van Frankrijk. Troyes bestaat al sinds de Romeinse tijd. Destijds heette de stad Augustobona Tricassium en stond het in het middelpunt van een groot aantal wegen, waaronder de Via Agrippa.
LEES VERDER »

Vakantiewoningen met wifi

Appartement  Troyes
-44%
1 jun. - 8 jun.
wifi
Appartement 75 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Troyes, Aube, Frankrijk
vanaf €76 €135
per nacht
Bekijk alle deals

Troyes: Onze aanraders

Appartement Troyes
-41%
14 okt. - 21 okt.
Appartement 75 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Troyes, Aube, Frankrijk
vanaf €61 €103
per nacht
Bekijk alle deals

In Troyes zijn verschillende Romeinse overblijfselen gevonden, maar helaas geen bouwwerken. Later in de geschiedenis kromp de omvang van de stad en kreeg het een nieuwe naam: Tricassae. Deze naam vormt de oorsprong van de huidige naam Troyes, dat 'drie' betekent.

Troyes vakantiewoningen - ook voor u beschikbaar

Tegenwoordig is Troyes een bruisende stad met een groot aantal statige gebouwen uit de Renaissance. Uw vakantiehuis Troyes ligt in een relatief vlakke regio waar veel landbouw wordt bedreven. Door Troyes stroomt de bekende rivier de Seine, die u stroomafwaarts naar Parijs leidt. In de binnenstad van Troyes vind u vooral halfhouten huizen uit de zestiende eeuw. Tevens staan er enkele prachtige paleizen, zoals het Hôtel de Marisy, het Hôtel du Lion Noir en het Hôtel de Ville op de Place Alexandre Israël, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis. Voor de liefhebbers van cultuur tijdens een vakantie Troyes zijn er acht musea, die zowel een beeld geven van het oude Troyes, als van de moderne kunst uit de stad. Het centrum staat bekend om de hoge dichtheid van klassieke religieuze gebouwen, waarvan vooral de Saint-Pierre-et-Saint-Paul Cathedral het bezichtigen waard is!
Troyes is thuisstad van het Franse modemerk Lacoste en de bekende chocolatier Pascal Caffet. In Troyes staat nog steeds een winkel van de laatstgenoemde, waar u de prijswinnende chocoladeproducten kunt proeven en kopen. Ten oosten van Troyes vindt u het prachtige Parc Naturel régional de la Forêt d'Orient. Dit natuurpark is een aanrader voor een gezellige boswandeling. Ook vind u in dit park een groot meer waar u naar hartenlust kunt zwemmen. Tijdens uw vakantie Troyes kunt u een bezoek brengen aan Parijs, dat vanuit Troyes zeer goed bereikbaar is. Uw vakantiewoning Troyes ligt in de regio Champagne-Ardennen. Dit betekent dat er tal van wijn- en champagnemarkten in Troyes en omgeving zijn, waar u kunt proeven van de specialiteit van deze streek. Troyes is al met al een stad met vele mogelijkheden, die u zeker een keer moet ervaren!

Wat zijn de populairste verblijven in Troyes?

De meestgevraagde verblijven in Troyes zijn vakantiewoningen en bed & breakfast verblijven. Met 15 aanbiedingen in Troyes, vinden we altijd de perfecte verblijfplaats voor u.

Wat kost het om een huis in Troyes te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven in Troyes vanaf €38. Meestal verblijft u in een 16 m² bed & breakfast verblijven of een 26 m² vakantiewoningen.

Hebben jullie ook verblijven in Troyes die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie in Troyes, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 3 gasten.

Andere populaire bestemmingen

image-tag