Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Linz – een indrukwekkende stad - Casamundo base64Hash Vakantiehuis Linz – een indrukwekkende stad - Casamundo

Vakantiehuis Linz – een indrukwekkende stad

Linz
Om het even wanneer
Gasten
Een vakantiewoning in Linz doet ieder goed. Linz heeft buitenom de uitzonderlijk goede ligging, met slechts 50km tot de mooie Duitse stad Passau, slechts 100km tot de hoofdstad Wenen en slechts 30km afstand tot de Tsjechische grens, buitengewoon veel te bieden.
LEES VERDER »

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Linz
wifi
Appartement
5 1
Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
vanaf €63
per nacht
Appartement wifi Linz
wifi
Appartement
3 1
Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
vanaf €47
per nacht
Bekijk alle deals

Linz: Onze aanraders

Appartement Linz
Appartement
5 1
Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
vanaf €63
per nacht
Appartement Linz
Appartement
3 1
Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
vanaf €47
per nacht
Bekijk alle deals

Denk hierbij aan de vele bezienswaardigheden en de prachtige Oostenrijkse natuur. Ook de ligging aan een rivier, de Donau, ontbreekt niet. Misschien wilt u wel een vakantie appartement in Linz aan deze rivier? Enkele van de bezienswaardigheden zijn: de Alter Dom, het Lentos Kunstmuseum, de Mariëndom, het Schlossmuseum, de dierentuin (Tiergarten) en voor de liefhebber ARS Electronica Center. Verder is ook het Brucknerhaus een bezienswaardig gebouw, een concerthal, en ook zult u de Pöstlingberg kerk niet missen die over de stad uitkijkt. Ook een belangrijk kasteel zult u in de stad aantreffen. Onderschat Linz niet, de stad is de derde van Oostenrijk en heeft ruwweg 200.000 inwoners in de stad zelf. Een vakantiehuis in Linz kan dus al met al voor heel wat aangename verassingen zorgen. Ook vindt u er de oudste Oostenrijkse kerk die ouder is dan bijvoorbeeld heel Amsterdam. Ook voor cultuur en muziek doet de stad niet onder: naast de al eerder genoemde musea en het concertgebouw, vinden er ook festivallen plaats zoals het Ars Electronica Festival en het Pflasterspektakel, een internationaal Street Art festival. Wat betreft cultuur is het onlangs ook nog eens de Europese hoofdstad van cultuur geweest (2009). Voor metname deze redenen is een vakantiehuisje in Linz zéér de moeite waard! Bekijk dus gauw op onze website een van de vele beschikbare vakantiehuizen in Linz en boek.

Wat zijn de populairste verblijven in Linz?

De populairste soorten verblijven in Linz zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. Met 15 verblijven in Linz, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Linz te huren?

Prijzen zijn vanaf slechts €47 per nacht. De meeste vakantiewoningen in Linz zijn 120 m² en vakantiewoningen zijn 47 m².

Hebben jullie ook verblijven in Linz die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie in Linz, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 5 gasten.

image-tag