Een vakantiewoning in Ehrwald voor een heerlijke vakantie

334 Vakantieverblijven beschikbaar

Als u regelmatig wintersport beoefent, heeft u ongetwijfeld gehoord van het skigebied Zugspitz Arena. In dit zeer populaire skigebied van Oostenrijks Tirol kunt u via CASAMUNDO een zeer comfortabele vakantiewoning in Ehrwald huren. Ehrwald is een gezellig skidorp met maar liefst 139 kilometer aan diverse pistes. Als u hier komt voor een gezinsvakantie in de sneeuw, bent u aan het juiste adres. In Ehrwald kunnen uw kinderen terecht op veel verschillende skischolen en als ze de eerste kneepjes van het alpine skiën onder de knie hebben, hebben ze de keuze uit 85 kilometer aan blauwe pistes. Gevorderde skiërs hebben 7 kilometer aan zwarte pistes tot hun beschikking, maar kunnen ook op diverse plekken prima off-piste afdalen. Ook voor langlaufers en snowboarders is het huren van een appartement in Ehrwald een prima idee.

Vanuit uw vakantiewoning in Ehrwald de pistes en omgeving verkennen

Uw vakantiewoning in Ehrwald staat niet in een dorp dat bekend staat om zijn bruisende après-skileven. Toch is de sfeer in het dorp beslist gezellig te noemen. Vanuit Ehrwald kunt u ook de andere dorpen in hetzelfde skigebied bezoeken, zoals Lermoos, Biberwier en Heiterwang. Een mooie tocht die u bij goed weer kunt uitproberen is het traject tussen de Sonnenlifte en de Zugspitzbahn. Misschien heeft u na het wintersporten wel zin om heerlijk te zwemmen. Zowel Ehrbach als Lermoos beschikken over een groot indoor zwembad. Als uw spieren na een dag wintersporten wat verstijfd aanvoelen, is zwemmen in het verwarmde water een uitstekende mogelijkheid om souplesse terug te krijgen. Als u bovenop de Zugspitze komt, kunt u uiteraard genieten van het uitzicht, maar ook het interessante Zugspitze Museum bezoeken.

Veel bezienswaardigheden en natuur in de buurt van uw accommodatie

Komt u in de zomermaanden, dan veranderen Ehrwald en Tirol in een wandelparadijs. Uw vakantieverblijf in Ehrwald kunt u dan gebruiken als comfortabele uitvalsbasis voor mooie bergwandelingen. Dezelfde kabelbanen die u in de winter gebruikte, brengen u nu naar een aantal prachtige plekken waar u kunt mountainbiken. Is gewoon mountainbiken voor u geen uitdaging meer? Gaat u dan zeker naar het nabijgelegen Lermoos. Hier maakt u de uitdagendste ritten van uw fietsvakantie mee. De freeride routes Forrest One en Forrest Two zullen het uiterste van uw balans en stuurmanskunsten vergen, maar als u deze trajecten eenmaal heeft genomen, wilt u alleen maar meer. Ook al komt u onder de modder te zitten, in het comfortabele ligbad van uw vakantiewoning in Ehrwald bent u zo weer de oude.

Een huisje in Ehrwald boeken kan in alle seizoenen

De meeste mensen zullen hun fraaie vakantiehuis in Ehrwald huren voor een wintersportvakantie. Hopelijk ziet u in dat ook de zomermaanden in Ehrwald heel bijzonder kunnen zijn. Boek hier gerust een gezinsvakantie en trakteer uw kinderen op een dagje waterpret. In het Zillertal vindt u twee grote waterattractieparken, Erlebnistherme Zillertal bij Fügen en Freizeitpark Zell in Zell am Ziller. Misschien willen uw kinderen leren rodelen maar eerst even op een veilige manier ervaren hoe het voelt. Gaat u dan eens naar Arena Coaster in Zell im Zillertal. Men noemt dit een zomerrodelbaan, maar het is in feite een bijzonder spannende Alpen-achtbaan.

Andere vakantieverblijven in de buurt van Ehrwald

image-tag