Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO

Vakantiehuis Gouda – Goed vertoeven in deze pitoreske stad

Gouda
Om het even wanneer
2 gasten
Als U nog nadenkt over een binnenlande vakantie, overweeg dan eens om een vakantiehuis Gouda te boeken! Gouda is het meest bekend vanwege de productie van kazen en stroopwafels, en hoewel het ook zeer interessant is om bijvoorbeeld een kaasmakerij te bezoeken, heeft Gouda nog veel meer te bieden.
LEES VERDER »

Gouda: Onze aanraders

Appartement Gouda 4
Appartement 70 m²
4 1
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
4,5 / 4
"Zeer goed"
vanaf €623
voor 1 week
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Gouda
wifi
Appartement 80 m²
4 3
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €980
voor 1 week
Appartement wifi Gouda
wifi
Appartement 250 m²
10 5
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €2.793
voor 1 week
Huis wifi Gouda
wifi
Huis 100 m²
7 4
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €1.792
voor 1 week
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis Keuken Gouda
Keuken
Huis 80 m²
5 3
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
vanaf €1.372
voor 1 week
Bekijk alle deals

Zo kunt U bijvoorbeeld het vijftiende-eeuwse Stadhuis van Gouda bezoeken, dit gebouw in gotische stijl is rijkelijk versierd en daarom is het aan te raden er eens een kijkje te nemen. Verder is het goed vertoeven in de haven van Gouda en omdat er vroeger zeer veel bedrijvigheid in deze haven was, staan er rondom de haven nog een groot aantal historische en monumentale panden. Naast een vakantiewoning Gouda, kunt U ook eens kijken naar een huisje in Lemmer of Diever.

Meer dan alleen kazen en stroopwafels

Nabij uw vakantiewoning gouda bevindt zich verder ook het verzetsmuseum Zuid-Holland, waar U alles te weten kunt komen over het verzet in de tweede wereldoorlog. Ook kunt U gewoon eens Gouda verkennen, zo kunt U dan langs de grachten van deze Zuid-Hollandse stad wandelen. U kunt veel gezellige restaurantjes, kroegjes en café´s vinden in de binnenstad, hier kunt U lekker genieten van de prachtige omgeving om zo tot rust te komen. Op sportief vlak leent de omgeving van Gouda zicht uitstekend voor fiets- en wandeltochten, U heeft hier prachtige uitzichten over de weilanden van Zuid-Holland. Waar wacht U nog op? Boek nu uw vakantiehuis gouda bij Casamundo! Kijk ook eens bij vakantiebestemmingen in Amsterdam of Den Haag.

Wat zijn de populairste verblijven in Gouda?

De meestgevraagde verblijven in Gouda zijn hotel kamers en bed & breakfast verblijven. Met 2 aanbiedingen in Gouda, vinden we altijd de perfecte verblijfplaats voor u.

Wat kost het om een huis in Gouda te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven in Gouda vanaf €89. Meestal verblijft u in een 50 m² bed & breakfast verblijven of een 27 m² hotel kamers.

Hebben jullie ook verblijven in Gouda die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen in Gouda voor groepen. Gemiddeld heeft hotel kamers ruimte voor 3 gasten.

image-tag