Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO

Geniet van een ontspannen verblijf in uw vakantiewoning in Antwerpen

Antwerpen
Om het even wanneer
2 gasten
Voor veel Nederlanders is een vakantieverblijf in Antwerpen ideaal voor een korte vakantie, dankzij de relatief korte afstand. Vanuit uw vakantiewoning in Antwerpen kunt u genieten van wat de stad te bieden heeft. Wie in het centrum loopt, zal aan de prachtige gebouwen meteen zien dat de stad vroeger bijzonder rijk moet zijn geweest.
LEES VERDER »

Antwerpen: Onze aanraders

Appartement Klein-Antwerpen 2
Appartement
2 1
Klein-Antwerpen, Antwerpen, België
vanaf €8.120
voor 1 week
Appartement Eilandje 2
Appartement
2 1
Eilandje, Antwerpen, België
vanaf €8.113
voor 1 week
Appartement Sint-Andries 2
Appartement 45 m²
2 1
Sint-Andries, Antwerpen, België
vanaf €702
voor 1 week
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Schipperskwartier
Gratis annulering
wifi
Appartement 90 m²
2 1
Schipperskwartier, Antwerpen, België
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.128
voor 1 week
Appartement wifi Diamant
wifi
Appartement 85 m²
2 1
Diamant, Antwerpen, België
4,7 / 4
"Zeer goed"
vanaf €707
voor 1 week
Appartement wifi Theaterbuurt
wifi
Appartement 90 m²
6 2
Theaterbuurt, Antwerpen, België
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.001
voor 1 week
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met terras of patio

Appartement Balkon / Patio Antwerpen
Balkon / Patio
Appartement 80 m²
2 1
Antwerpen, Vlaanderen, België
4,7 / 4
"Zeer goed"
vanaf €756
voor 1 week
Appartement Balkon / Patio Eilandje
Balkon / Patio
Appartement 115 m²
6 2
Eilandje, Antwerpen, België
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €616
voor 1 week
Huis Balkon / Patio Historisch centrum
Balkon / Patio
Huis 180 m²
6 3
Historisch centrum, Antwerpen, België
4,5 / 4
"Zeer goed"
vanaf €1.428
voor 1 week
Bekijk meer aanbiedingen

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Appartement Keuken Sint-Andries
Keuken
Appartement 70 m²
4 2
Sint-Andries, Antwerpen, België
vanaf €944
voor 1 week
Appartement Keuken Sint-Andries
Keuken
Appartement 45 m²
2 1
Sint-Andries, Antwerpen, België
vanaf €681
voor 1 week
Appartement Keuken Theaterbuurt
Keuken
Appartement 60 m²
4 1
Theaterbuurt, Antwerpen, België
vanaf €949
voor 1 week
Bekijk alle deals

In de 15de en 16de eeuw was Antwerpen door de ligging aan de Schelde één van de belangrijkste handelssteden van Europa. Schepen vanuit allerlei exotische bestemmingen kwamen hier hun waren lossen. Als u op een bankje langs de Schelde zit, vlakbij uw vakantiewoning in Antwerpen, dan is het niet moeilijk om in gedachten terug te gaan naar die tijd.

Ga lekker shoppen vanuit uw vakantiewoning in Antwerpen

Veel bezoekers komen om lekker te winkelen in het centrum van de stad. Vanuit uw luxe appartement of vakantiehuis kunt u op uw gemak gaan kijken wat de Vogelenmarkt heeft te bieden. Maar misschien wilt u zich ook vergapen aan de ontelbare juweliers die stuk voor stuk de meest kostbare diamanten te koop aanbieden. De Diamantbuurt in Antwerpen is echt uniek. De meeste winkels in Antwerpen zitten in het centrum in een aantal wijken zoals de Meir, de Modewijk, de Leien en het Historisch Centrum. Het is in Antwerpen gebruikelijk dat iedere zone haar eigen soort winkels heeft. De Modewijk spreekt natuurlijk voor zich. In het dure centrum bij uw appartement in Antwerpen vindt u vooral filialen van de internationale ketens. Even buiten dit gebied zijn vele kleine winkeltjes te ontdekken.

Antwerpen ontdekken vanuit uw accommodatie

Antwerpen is vooral een gezellige stad waar jong en oud zich kunnen vermaken. Daarom is een huisje in Antwerpen ook zeer geschikt voor een gezinsvakantie. De kinderen zullen zeker genieten van de dierentuin. De Antwerpse Zoo ligt naast het prachtige oude station van de stad, dat zeker ook een bezoek waard is. In de dierentuin zult u meteen zien dat deze attractie al vele jaren bezoekers lokt. Hoewel de verblijven voor de dieren inmiddels zijn aangepast aan de eisen van de moderne tijd, kunt u zich door de vele decoraties in vervlogen tijden wanen. De dierentuin werd geopend in 1843. Het behoort daarmee tot de oudste dierentuinen ter wereld. In 2007 werd besloten tot een uitbreiding. Door de ligging in het midden van de stad had dit veel voeten in de aarde.

De musea in de buurt van uw vakantiehuis in Antwerpen

Antwerpen heeft een groot aantal musea, zoveel dat u ze vast niet allemaal kunt bezoeken. Als u alles wilt weten over deze mooie stad, dan moet u het Museum aan de Stroom bezoeken. Hier vindt u alles toegelicht wat Antwerpen heeft gemaakt tot de stad die het vandaag is. Op het panoramaterras heeft u een geweldig uitzicht over de stad. In het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten treft u een prachtige collectie van schilderijen van Vlaamse en Hollandse meesters. Ook het diamantmuseum, het modemuseum en het Rubenshuis zijn een bezoek waard. Al deze musea zijn gemakkelijk te bereiken vanuit uw vakantiewoning in Antwerpen.

Wat zijn de populairste verblijven in Antwerpen?

De meest geboekte verblijven in Antwerpen zijn vakantiewoningen en hotel kamers. We zoeken uit meer dan 98 verblijven in Antwerpen om voor u de perfecte plaats te vinden om te logeren tijdens uw reis.

Wat kost het om een huis in Antwerpen te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €71 in Antwerpen. Het gemiddelde verblijf in Antwerpen heeft een oppervlakte van 39 m² (Hotel kamers) en 78 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen in Antwerpen waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw hond, raden we in Antwerpen, vakantiewoningen aan. Dit zijn de meest voorkomende huisdiervriendelijke verblijven met een gemiddelde prijs van €137 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Antwerpen die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie in Antwerpen, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 5 gasten.

image-tag