Mijn voorkeuren
Vakantiehuizen in Reims om lekker tot rust te komen - Casamundo base64Hash Vakantiehuizen in Reims om lekker tot rust te komen - Casamundo

Vakantiehuizen in Reims om lekker tot rust te komen

Reims
Om het even wanneer
Gasten
Reims is een waardige poortwachter van Frankrijk. Deze noordelijk gelegen stad is een bezoek meer dan waard, of u nu op doorreis bent naar zonovergoten oorden in het zuiden of er een weekend tussenuit wilt. Een vakantiewoning in Reims is zo geboekt!
LEES VERDER »

Vakantiehuizen met tuin

Accommodatie Tuin Reims
Tuin
Accommodatie 40 m²
3 1
Reims, Marne, Frankrijk
vanaf €160
per nacht
Accommodatie Tuin Reims
Tuin
Accommodatie
3 1
Reims, Marne, Frankrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €105
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Reims
wifi
Appartement 95 m²
8 4
Reims, Marne, Frankrijk
vanaf €198
per nacht
Bekijk alle deals

Reims: Onze aanraders

Appartement Reims
Appartement 95 m²
8 4
Reims, Marne, Frankrijk
vanaf €198
per nacht
Accommodatie Reims
Accommodatie
3 1
Reims, Marne, Frankrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €101
per nacht
Bekijk alle deals

Reims is bekend vanwege de fraaie kathedraal Notre-Dame, uit de dertiende eeuw, en de vele champagnehuizen, die er sinds jaar en dag gevestigd zijn. Dat wordt genieten vanuit uw vakantiehuis Reims! In een notendop geven deze twee aspecten al de veelzijdigheid van deze stad aan: volop cultuur om in te duiken en tussendoor of naderhand kunt u genieten van de uitstekende gastronomie die Reims te bieden heeft.

Een vakantiehuis Reims opent de deur naar historische en culturele juweeltjes

Tot aan het begin van de negentiende eeuw werden de Franse koningen gekroond in de stad Reims. De stad genoot dan ook een groot aanzien. Dat Reims glorietijden heeft gekend wordt overduidelijk zichtbaar door een rondgang langs diverse, historische monumenten. Niet alleen de kathedraal, maar ook het bijbehorende museum, het Palais du Tau, de prachtige basiliek Saint-Remi en het gelijknamige museum staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hoogstandjes die u zeker niet mag missen tijdens uw bezoek! Maar het waren niet alleen gloriejaren die de stad kende. Reims heeft veel aanvallen te verduren gehad, onder andere tijdens de Eerste Wereldoorlog. Des te indrukwekkender wellicht dat deze stad vandaag de dag nog zoveel moois te bieden heeft.

De genoemde musea bieden een overzicht van diverse kunstschatten. In het Palais du Tau betreft het religieuze beelden en kunstwerken. Het abdijmuseum is in dat opzicht gevarieerder en gaat met haar collectie onder andere terug naar de Romeinse tijd.

Vakantiewoning Reims: uitvalsbasis voor het ontdekken van de Champagnestreek

Reims is de hoofdstad van de Champagnestreek en uw vakantiewoning Reims is een prima uitvalsbasis om een aantal champagnehuizen te bezoeken. U heeft daarbij de keuze uit de bekende namen of uit tal van minder bekende, kleinere wijnbedrijven. U kunt er een rondleiding krijgen, waarbij in sommige gevallen prachtige kelders en ondergrondse gangen getoond worden, en uiteraard kunt u er ook proeven van de champagne.

Na letterlijk en figuurlijk te hebben geproefd van de gastronomische en culinaire hoogstandjes, kunt u in Reims ook prima winkelen. Het aanbod van winkels is zeer ruim, variërend van leuke boetiekjes tot grotere ketens en warenhuizen. Veel plezier vanuit uw vakantiehuis in Reims!

Vakantiewoningen in deze bestemmingen kan Casamundo u ook aanbieden:

Hebben jullie ook verblijven in Reims die geschikt zijn voor groepsreizen?

Voor uw vakantie in Reims, bieden we ook verblijfplaatsen aan voor groepen. De typische vakantiewoningen hebben ruimte voor 8 gasten.

image-tag