Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO

Uw mooie vakantiewoning in Deventer voor een verrassend verblijf

Deventer
Om het even wanneer
2 gasten
Deventer is één van de oudste steden van Nederland en was in de vroege middeleeuwen al een belangrijk handelscentrum aan de IJssel. Het grootste stadsplein in heel Nederland kunt u vinden in Deventer.
LEES VERDER »

Deventer: Onze aanraders

Huis Deventer 4
Huis 100 m²
4 2
Deventer, Overijssel, Nederland
4,5 / 4
"Zeer goed"
vanaf €541
voor 1 week
Vakantiepark Deventer 4
Vakantiepark
4 2
Deventer, Overijssel, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €343
voor 1 week
Vakantiepark Deventer 6
Vakantiepark 50 m²
6 3
Deventer, Overijssel, Nederland
4,1 / 3
"Goed"
vanaf €501
voor 1 week
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Vakantiepark Keuken Deventer
Keuken
Vakantiepark
4 2
Deventer, Overijssel, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €396
voor 1 week
Vakantiepark Keuken Deventer
Keuken
Vakantiepark 50 m²
6 3
Deventer, Overijssel, Nederland
4,1 / 3
"Goed"
vanaf €451
voor 1 week
Accommodatie Keuken Deventer
Keuken
Accommodatie 160 m²
8 1
Deventer, Overijssel, Nederland
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €791
voor 1 week
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Accommodatie wifi Deventer
wifi
Accommodatie 140 m²
6 1
Deventer, Overijssel, Nederland
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €609
voor 1 week
Appartement wifi Deventer
wifi
Appartement 60 m²
2 1
Deventer, Overijssel, Nederland
4,7 / 4
"Zeer goed"
vanaf €637
voor 1 week
Huis wifi Deventer
wifi
Huis 35 m²
14 7
Deventer, Overijssel, Nederland
4,4 / 3
"Goed"
vanaf €6.006
voor 1 week
Bekijk alle deals

Als u daar plaatsneemt op één van de vele gezellige terrasjes, geniet u van de combinatie van prachtige architectuur en de vele bomen die de stad in 2011 het predikaat 'groenste stad van Europa' opleverde. Boek via CASAMUNDO uwluxe stadsappartement zowel in de zomermaanden als in de winter. In augustus kunt u dan de grootste boekenmarkt van het land bezoeken. In de wintermaanden krijgt Deventer een aantrekkelijke Victoriaanse sfeer als het jaarlijkse Dickens-festival wordt georganiseerd. Wie ook een vakantiewoning in Deventer boekt voor zijn rust, vindt in de onmiddellijke nabijheid van de stad veel mogelijkheden tot ontspanning.

De historische binnenstad verkennen vanuit uw vakantiewoning in Deventer

Deventer is een stad waar u niet uitgekeken raakt als u gevoelig bent voor oude architectuur en de historische sfeer die het uitstraalt. Op het prachtige en uitgestrekte plein Brink vindt u bijvoorbeeld Museum de Waag. Niet alleen aan de buitenkant is dit museum een opvallende verschijning. Gaat u er zeker naar binnen als u meer van de geschiedenis van Deventer te weten wilt komen. De vele terrasjes en gezellige restaurants maken Deventer een favoriete plek voor een romantische vakantie, zeker als u het verblijf in uw vakantiewoning in Deventer combineert met een mooie boottocht over de IJssel. Vanuit uw appartement in Deventer kunt u ook de fraaie historische Lebuïniskerk of de historisch belangrijke Bergkerk bezoeken. Wilt u echt iets bijzonders zien? Gaat u dan ook zeker naar het Speelgoedmuseum.

Uw accommodatie is niet ver van mooie natuurgebieden

Ten noorden van Deventer bevindt zich het natuurgebied De IJsselse Vallei. In dit oorspronkelijke oevergebied vindt u de Overijsselse natuur in haar volle glorie. Natte en droge gronden wisselen elkaar af en u heeft grote kans om naast de vele weide- en watervogels ook Schotse hooglanders tegen het lijf te lopen. De natuur rondom Deventer leent zich uitstekend voor een enerverende wandelvakantie, maar ook op de fiets zult u overal kunnen genieten van prachtige uitzichten. Uw vakantieverblijf in Deventer is ook niet ver gelegen van een van onze mooiste natuurgebieden, de Weerribben. Als u daar een dagje heen wilt, gaat u dan ook zeker naar het Nederlandse Venetië, Giethoorn. Vanuit uw comfortabele vakantiewoning in Deventer geniet u dus van stedelijke charme en de rust en schoonheid van de natuur.

Geniet in uw huisje in Deventer van deze mooie Hanzestad

Boekt u uw vakantiehuis in Deventer ook vooral als hier een van de grote jaarlijkse evenementen worden georganiseerd. Als u een boekliefhebber bent, dan vindt u in de Deventerse binnenstad een groot aantal antiquairs met een verrassend aanbod, zowel in oude als nieuwe uitgaven. In augustus vindt hier de grootse boekenmarkt van Nederland plaats. Was u altijd al op zoek naar dat ene speciale boek? Grote kans dat u het dan tegen het lijf loopt. In de wintermaanden staat Deventer in het teken van de Britse schrijver Charles Dickens. Overal in de stad ziet u personages uit zijn wereldberoemde werken en krijgt Deventer een charme die u echt zelf eens meegemaakt moet hebben.

Wat zijn de populairste verblijven in Deventer?

De populairste soorten verblijven in Deventer zijn hotel kamers en vakantiewoningen. Met 2 verblijven in Deventer, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis in Deventer te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €49 in Deventer. Het gemiddelde verblijf in Deventer heeft een oppervlakte van 47 m² (Vakantiewoningen) en 43 m² (Hotel kamers).

Heeft u ook hotel kamers in Deventer waar huisdieren welkom zijn?

We hebben de perfecte keuze voor u en uw harige vrienden. Hotel kamers zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven in Deventer met een gemiddelde prijs van €92 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Deventer die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen in Deventer voor groepen. Gemiddeld heeft hotel kamers ruimte voor 4 gasten.

image-tag