Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - Casamundo
Mijn voorkeuren
Magdeburg - Een historische parel aan de Elbe - Casamundo base64Hash Magdeburg - Een historische parel aan de Elbe - Casamundo

Magdeburg - Een historische parel aan de Elbe

Maagdenburg
Om het even wanneer
Gasten
Wie oprecht houdt van cultuur, natuur, architectuur en gastronomie kiest resoluut voor een vakantiehuis in Magdeburg. Magdeburg?! Jawel, deze hoofdstad van de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt heeft ontzettend veel te bieden aan wie een unieke trip wil maken in West-Europa.
LEES VERDER »

Maagdenburg: Onze aanraders

Accommodatie Maagdenburg
Accommodatie 20 m²
2 1
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
vanaf €36
per nacht
Appartement Maagdenburg
Appartement 70 m²
3 1
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
vanaf €83
per nacht
Huis Maagdenburg
Gratis annulering
Huis 105 m²
5 2
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
vanaf €107
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Maagdenburg
wifi
Appartement 48 m²
2 1
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
vanaf €46
per nacht
Appartement wifi Maagdenburg
wifi
Appartement 48 m²
2 1
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
vanaf €46
per nacht
Bekijk alle deals

Een vakantiewoning in Magdeburg is dé uitvalsbasis voor een historische ontdekkingsreis. Magdeburg straalt authenticiteit uit. Met zo'n 230.000 inwoners is de historische Hanzestad dan wel demografisch gegroeid, wanneer u de plaatselijke monumenten aanschouwt lijkt de tijd te hebben stilgestaan. De Magdeburger Dom geldt als het uithangbord van de stad: hoewel herbouwd in de 13e eeuw, vindt u er nog overblijfselen uit de 10e eeuw, zoals de crypte van keizer Otto I. Ook in het cultuurhistorisch museum van de stad worden historische vondsten - zoals de Magdeburger Reiter - voor het publiek tentoongesteld.

Een vakantiewoning in Magdeburg: uitvalsbasis voor een culturele, gastronomische of rustieke ontdekkingsreis

Neemt u uw intrek in een vakantiehuis in Magdeburg, dan dienen de activiteiten zich bliksemsnel aan. Voor architectuur trekt u naar de Groene Citadel, een prachtig bouwwerk dat de wispelturigheid van de natuur gestalte geeft. Houdt u eerder van een wandeling in het groen, dan kunt u een tocht langs (of op, als u gek bent van rondvaarten) de Elbe ondernemen. Voor cultuur verwijzen we u door naar het stedelijk theater. Ook aan de innerlijke mens is in Magdeburg gedacht: in de talrijke restaurantjes, die zowel de typisch Duitse keuken serveren als de Franse en Italiaanse, ontdekt u gegarandeerd de glans van deze Duitse parel.

Wat zijn de populairste verblijven in Maagdenburg?

De meestgevraagde verblijven in Maagdenburg zijn vakantiewoningen en privékamers. Met 24 aanbiedingen in Maagdenburg, vinden we altijd de perfecte verblijfplaats voor u.

Wat kost het om een huis in Maagdenburg te huren?

Bij Casamundo, vindt u vakantieverblijven vanaf €31 in Maagdenburg. Het gemiddelde verblijf in Maagdenburg heeft een oppervlakte van 28 m² (Privékamers) en 48 m² (Vakantiewoningen).

Heeft u ook vakantiewoningen in Maagdenburg waar huisdieren welkom zijn?

Als u reist met uw hond, raden we in Maagdenburg, hotel kamers aan. Dit zijn de meest voorkomende huisdiervriendelijke verblijven met een gemiddelde prijs van €96 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven in Maagdenburg die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen in Maagdenburg voor groepen. Gemiddeld heeft vakantiewoningen ruimte voor 2 gasten.

image-tag