Telefoon
-
gratis oproep
België

Compleet tot rust komen en optimaal genieten tijdens een boerderijvakantie in Duitsland

Verander zoekopdracht

Compleet tot rust komen en optimaal genieten tijdens een boerderijvakantie in Duitsland

Een boerderijvakantie in Duitsland is de perfecte manier om samen met het hele gezin te genieten. De boerderijen zijn verspreid over heel Duitsland te vinden, waarvan enkele zelfs dichtbij de Nederlandse grens. Dat betekent genieten van een vakantie zonder grote afstanden te moeten reizen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat uw voorkeur uitgaat naar een huisje in het zuiden of juist in het noorden van Duitsland. Geniet van de bergen of juist de Oostzee en wissel het avontuur in de buitenlucht af met het bezoeken van omliggende steden. Elke vakantiewoning is gelegen in een prachtige omgeving waar dieren en de natuur centraal staan. De boer zorgt in en rondom de boerderij voor verschillende activiteiten, die vooral gericht zijn op het vermaak van kinderen.

Boerderijvakantie in Duitsland: vermaak voor jong en oud

Voor een gezinsvakantie zijn boerderijen de perfecte mogelijkheid om samen te genieten. Het vakantieverblijf biedt kinderen de mogelijkheid om buiten te spelen, de boer te helpen, dieren te verzorgen en te aaien. De boer leert de kinderen niet alleen meer over de verzorging van de dieren, maar ook over het boerenleven in het algemeen en het milieu. Dat betekent dat de kennis van uw kind spelenderwijs verrijkt wordt. Ouders kunnen ook meehelpen, meekijken of gewoon genieten van de natuur en de buitenlucht, terwijl de kinderen zichzelf vermaken. Omdat het vakantiehuis naast of bij de boerderij is, hoeft u zich niet druk te maken als uw kinderen al vroeg uit de veren zijn om de boer te helpen.

Samen genieten van een boerderijvakantie in Duitsland

Natuurlijk is een vakantie vooral bedoeld om eens volledig weg te zijn uit de de dagelijkse sleur en tot rust te komen. Ongeacht of u de boerderijvakantie in Duitsland in de bergen of juist aan het meer door wilt brengen, u zult zeker tot rust komen. Dit kan niet alleen samen met het gezin, maar ook met uw partner of zelfs alleen met de hond. U kunt namelijk ook heel makkelijk kiezen voor een vakantiewoning die geschikt is voor één of zelfs meerdere honden, zodat Duitsland ook de ideale bestemming is voor een vakantie met de hond. De wijde en groene omgeving zal ook bij de viervoeter goed in de smaak vallen.

Ontdek de omgeving vanuit uw accommodatie

Elk appartement bevindt zich op een gunstige locatie. Mocht u een dag geen zin hebben in de dagelijkse perikelen op de boerderij dan trekt u er gewoon samen met uw partner of gezin op uit. Ga heerlijk shoppen in nabij gelegen steden en geniet u van de lokale restaurants. Bezoek een museum of trek eropuit in de natuur. Afhankelijk van de regio waar de boerderijvakantie in Duitsland doorgebracht wordt, kan genoten worden van cultuur en historie. De Eifel is bijvoorbeeld een geliefde bestemming voor mensen die graag actief bezig willen zijn. Het laaggebergte is de perfecte plek om te wandelen, fietsen, raften en klimmen. Grote steden zoals Bonn en Koblenz zorgen voor de nodige afwisseling tussen alle sportieve activiteiten door.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe