Mijn voorkeuren
Boerderijvakantie op Corsica, avontuur in het groen - Casamundo base64Hash Boerderijvakantie op Corsica, avontuur in het groen - Casamundo

Boerderijvakantie op Corsica, avontuur in het groen

Corsica
Om het even wanneer
Gasten
Een boerderijvakantie op Corsica is een bijzondere ervaring. De landelijke omgeving is perfect voor ontspanning maar er is altijd wat te doen op dit eiland en dan is uw luxe vakantieverblijf een prachtige uitvalsbasis.
LEES VERDER »

Superdeals voor vakantiehuizen op Corsica

Bespaar tot 59%

Caravan Ghisonaccia
-56%
23 sep. - 30 sep.
Caravan 20 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ghisonaccia, Haute-Corse, Corsica
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €42 €96
per nacht
Caravan Ghisonaccia
-59%
30 sep. - 7 okt.
Caravan 25 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ghisonaccia, Haute-Corse, Corsica
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €42 €103
per nacht
Caravan Ghisonaccia
-15%
30 sep. - 7 okt.
Caravan 35 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Ghisonaccia, Haute-Corse, Corsica
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €49 €58
per nacht

Corsica: Onze aanraders

Chalet Ghisonaccia
Chalet 31 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ghisonaccia, Haute-Corse, Corsica
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €129
per nacht
Caravan San-Gavino-di-Carbini
Caravan 28 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
San-Gavino-di-Carbini, Corse-du-Sud, Corsica
3,6 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €96
per nacht
Villa Porto-Vecchio
Villa 60 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Porto-Vecchio, Corse-du-Sud, Corsica
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €99
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Caravan  Ghisonaccia
-61%
30 sep. - 7 okt.
Caravan 25 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ghisonaccia, Haute-Corse, Corsica
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €42 €108
per nacht
Bekijk alle deals

Boerderijvakantie op Corsica

Een boerderijvakantie is natuurlijk zeer geschikt voor een gezin maar misschien denkt u wel aan een romantische vakantie. Samen relaxen in uw huisje en genieten van de prachtige omgeving en het mooie weer. Door het subtropisch klimaat van het eiland is het daar namelijk op de meeste plaatsen gedurende het hele jaar aangenaam. Corsica is echter ook verrassend, in de bergachtige gebieden is een restje sneeuw in het begin van de zomer beslist niet ongewoon. Corsica biedt prachtige schilderachtige dorpjes die er tijdens een zonsondergang uitzien als het decor van een geslaagde romantische film. Uw film misschien?

Romantische bestemmingen tijdens een boerderijvakantie op Corsica

Een boerderijvakantie op Corsica kan perfect worden gecombineerd met wat ontspannen uitstapjes die u een goed beeld geven van dit prachtige eiland. Er zijn bijvoorbeeld baaitjes ten zuiden van Calvi die meteen doen denken aan een tropische blauwe lagune. Het diepblauwe water en helderwitte zand vormen een romantisch geheel met de grillige rotspartijen die de strandjes zo'n besloten karakter geven. Als u wilt genieten van een prachtige zonsondergang dan is het zaak om op tijd uw vakantiehuis te verlaten voor een tochtje naar Balagne. Dit meest schilderachtige dorp op het eiland biedt ook overdag al prachtige vergezichten en vooral de zuidelijke route er naartoe is erg mooi. Als de zon ondergaat en de stad in vuur zet, zult u uw ogen niet kunnen geloven.

Mooie natuur bij uw accommodatie

Wanneer u midden op het platteland van Corsica een vakantiehuis of appartement heeft, dan kunt u natuurlijk genieten van de prachtige natuur. Maak lange wandelingen en ontdek de minst bezochte plekjes van het eiland. Er is echter ook een meer bezocht deel dat de moeite waard is, namelijk het Parc Naturel Régional de Corse. In dit park vindt u maar liefst 1.500 km aan wandelpaden. De flora en fauna is er adembenemend.

Boerderijvakantie op Corsica, genieten als de locals

Tijdens uw boerderijvakantie op Corsica heeft u natuurlijk alle gelegenheid om verse producten te kopen voor de maaltijd. Uw vakantieverblijf beschikt over een compleet ingerichte keuken. Samen koken is een gezellige bezigheid met een beloning in de vorm van een heerlijke maaltijd. Corsicanen weten hoe ze met vis moeten omgaan. De recepten zijn bijna eindeloos en er behoren ook soorten toe die ons exotisch voorkomen. Indien u eens wilt proeven hoe een pijlinktvis of een zee-egel smaakt als die op Corsicaanse manier wordt bereid, dan is het verstandig om een sfeervol tafeltje te boeken in een plaatselijk restaurant. In uw eigen vakantiewoning is het misschien een leuk idee om wat bijzondere likeuren te proeven. Die werden al gemaakt door de Grieken en Romeinen in de tijd dat zij het mooie eiland koloniseerden. Ook vandaag zijn er nog likeuren die worden gemaakt van bijvoorbeeld mirte of aardbeiboom. De smaken zijn beslist zeer exotisch. Dat is misschien wel de perfecte manier om een mooie dag op dit schitterende eiland te besluiten.

Boerderijvakantie

Meer info
image-tag