Mijn voorkeuren
Dit jaar eens wat anders? Boek een boerderijvakantie in Zwitserland - Casamundo base64Hash Dit jaar eens wat anders? Boek een boerderijvakantie in Zwitserland - Casamundo

Dit jaar eens wat anders? Boek een boerderijvakantie in Zwitserland

Zwitserland
Om het even wanneer
Gasten
Schone lucht, adembenemende natuur en ongekend gastvrije mensen. Als u een boerderijvakantie in Zwitserland zit dit allemaal bij de prijs inbegrepen en zijn het de ingrediënten die garant staan voor een onvergetelijke vakantie.
LEES VERDER »

Superdeals voor vakantiehuizen in Zwitserland

Bespaar tot 18%

Appartement Samedan
-15%
1 okt. - 8 okt.
Appartement 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Samedan, Oberengadin, Zwitserland
vanaf €194 €229
per nacht
Appartement Samedan
-18%
20 aug. - 27 aug.
Appartement 100 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Samedan, Oberengadin, Zwitserland
vanaf €258 €315
per nacht

Zwitserland: Onze aanraders

Privé kamer Au
Gratis annulering
Privé kamer 38 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Au, Rheintal, Zwitserland
vanaf €95
per nacht
Appartement Buchberg
Appartement 95 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Buchberg, Schaffhausen, Zwitserland
vanaf €176
per nacht
Appartement Rapperswil-Jona
Appartement 55 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Rapperswil-Jona, See-Gaster, Zwitserland
vanaf €213
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement  Gempen
Gratis annulering
Appartement 120 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Gempen, Dorneck, Zwitserland
vanaf €292
per nacht
Bekijk alle deals

Boerderijvakantie in Zwitserland

U boekt uw eigen appartement of vakantiewoning vaak op het erf van de boer en wordt zo onderdeel van het dynamische boerenleven in dit mooie Alpenland. Dat een boerderijvakantie in Zwitserland een ideale

Een boerderijvakantie in Zwitserland betekent rust en schone lucht

Als u uw boerderijvakantie in Zwitserland boekt, heeft u de keuze uit verschillende soorten agrarische bedrijven waar u uw vakantie kunt doorbrengen. Zo is het mogelijk om uw huisje te boeken op een melkveebedrijf, maar ook bijvoorbeeld op een biologische boerderij waar groenten worden geteeld. Een ding staat echter vast: u en uw kinderen kunnen actief deelnemen in het bedrijf als u daar zin in heeft. Vooral voor kinderen is het een fantastische ervaring om 's ochtends te helpen met eieren rapen of koeien melken. En wat is er nou lekkerder dan 's avonds genieten van een maaltijd met groente die vers van het land komt?

Vanuit uw vakantieverblijf in Zwitserland ligt het hele land aan uw voeten. Een bezoek aan een grote stad als Bern of Basel behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar ook dagtrips naar de mooiste wandelgebieden liggen voor de hand. De natuur in Zwitserland is wereldwijd bekend en is vaak het decor geweest voor bekende films. De ruige bergen en de lieflijke dorpjes wisselen elkaar af en vormen een mooi contrast. Voor de meer avontuurlijk aangelegde reiziger biedt Zwitserland bovendien de mogelijkheid om bijvoorbeeld te gaan rodelen of paragliden.

Uw accommodatie in Zwitserland boekt u eenvoudig online

Het maakt niet uit welk type vakantie u voor ogen heeft, een boerderijvakantie in Zwitserland is eenvoudig online te boeken en er is gegarandeerd een huisje te vinden dat perfect bij uw wensen aansluit. Bent u op zoek naar een huis met zwembad? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uw vakantie in Zwitserland zal een ervaring opleveren waar nog lang over nagepraat zal worden. Niet alleen vanwege de verrassende indrukken die u op zult doen, maar zeker ook vanwege de vermaarde Zwitserse gastronomie die internationaal in hoog aanzien staat. Overal in het land zijn de leukste restaurants te vinden, waarbij het belangrijk is om te weten dat Zwitsers hun uiterste best doen om het ook hun jongste gasten naar de zin te maken. Het voordeel van een eigen vakantiewoning is bovendien dat u er net zo makkelijk voor kunt kiezen om thuis uw eigen maaltijden te bereiden.

Boerderijvakantie

Meer info
image-tag