Mijn voorkeuren
Kindvriendelijke vakantie Duitsland - Casamundo base64Hash Kindvriendelijke vakantie Duitsland - Casamundo

Kindvriendelijke vakantie Duitsland

Duitsland
Om het even wanneer
Gasten
Het is elk jaar weer een uitdaging: een mooie en betaalbare vakantie vinden, waar het hele gezin plezier aan beleeft. Een vakantie in Nederland is mooi, maar vaak wil men toch naar het buitenland. Maar is dat dan niet te ver weg? Een kindvriendelijke vakantie Duitsland is dan de perfecte oplossing.
LEES VERDER »

Duitsland: Onze aanraders

50 m² Appartement
50 m² Appartement ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sankt Peter-Ording, Kreis Nordfriesland, Duitsland
4,6 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 73 €
per nacht
20 m² Appartement
20 m² Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sankt Peter-Ording, Kreis Nordfriesland, Duitsland
4,7 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 29 €
per nacht

Vakantiehuizen met terras of patio

26 m² Appartement
26 m² Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sankt Peter-Ording, Kreis Nordfriesland, Duitsland
4,6 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 80 €
per nacht
52 m² Appartement
52 m² Appartement ∙ 2 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sankt Peter-Ording, Kreis Nordfriesland, Duitsland
4,2 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf 51 €
per nacht
45 m² Appartement
45 m² Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sankt Peter-Ording, Kreis Nordfriesland, Duitsland
4,3 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf 227 €
per nacht

Huisdiervriendelijke vakantiewoningen

100 m² Appartement
100 m² Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Martendorf, Tating, Duitsland
4,7 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 84 €
per nacht
65 m² Appartement
65 m² Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Neßmersiel, Dornum, Duitsland
4,4 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf 61 €
per nacht
135 m² Appartement
135 m² Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Nesse, Dornum, Duitsland
4,6 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 48 €
per nacht

Accommodaties met sauna

180 m² Huis
180 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Osterhever, Kreis Nordfriesland, Duitsland
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 159 €
per nacht
Appartement
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Mähring, Landkreis Tirschenreuth, Duitsland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 40 €
per nacht
Appartement
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Lam, Landkreis Cham, Duitsland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 47 €
per nacht

Gezinsvakantie in Duitsland

Ook met een klein budget kunt u in Duitsland een aangenaam verblijf boeken. Wegens de relatief korte reisafstand is het bovendien zeer geschikt voor een vakantie met de hele familie. Uw kinderen zullen zich goed vermaken in Duitsland.

De voordelen van een vakantiehuis in Duitsland

Van Flensburg tot aan het Bodenmeer is er voor jong en oud ontspanning te vinden. Voor ieder gezinstype biedt Casamundo het ideale onderkomen, zodat u optimaal van uw gezinsvakantie Duitsland genieten kunt. Grote voordelen van een vakantiehuis van Casamundo is de ongekende vrijheid en de privacy. Uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in en rond het huis. Een vakantie met kinderen Duitsland voelt ongedwongen en aangenaam aan, of u nu met uw geliefde en kinderen gaat of met de hele familie.

Een vakantie in Duitsland hoeft niet per sé een vakantie op het vasteland te zijn. In de Noord- en Oostzee liggen tal van mooie eilandjes, waar u de ultieme rust vindt. U kunt er aan het strand uitwaaien of een picknickmand vullen en de omgeving verkennen. Dit kan natuurlijk te voet of met de fiets, maar ook een boottocht behoort tot de mogelijkheden. Op die manier ziet u een hele andere kant van het eiland. De vele activiteiten voor kinderen zorgen ervoor dat uw kindvriendelijke vakantie Duitsland een absoluut hoogtepunt kan worden. U kunt bijvoorbeeld een vakantiehuisje in de buurt van een van de vrijetijds- of attractieparken huren, zodat u deze makkelijk een dag kunt bezoeken. Daarnaast is er op vele plaatsen veel ruimte voor sport. Duitsland heeft voor iedereen wel iets te bieden.
Naast grote steden als München, Hamburg en Berlijn, is er veel natuur in Duitsland te vinden, zodat u echt het gevoel krijgt dat u van huis bent. In het Zwarte Woud of Lüneburger Heide kunt u prachtige wandelingen maken in een omgeving die u in Nederland niet tegen zult komen. Na een actieve dag in het Duitse land zal uw kroost heerlijk slapen, en heeft u de avond vrij voor elkaar. Dan kunt u rustig nog een keer proosten op uw gezinsvakantie Duitsland.

Kom gerust nog eens terug naar Duitsland

Met een vakantie in Duitsland zult u zowel uw kinderen als uzelf een plezier doen. Hier vindt u alles wat u zoekt en bovendien zijn alle faciliteiten aanwezig. Het valt dan ook zeker niet uit te sluiten dat u nogmaals een vakantie met kinderen Duitsland zult boeken, na een verblijf in dit mooie land.

Weetjes over de Côte d'Azur

Uw vakantiewoning in Gassin staat in één van de mooiste delen van Frankrijk: de Côte d'Azur. Deze kust maakt geen deel uit van de Rivièra, zoals veel mensen denken. De Rivièra is het oostelijke gedeelte dat loopt van de monding van de rivier Var tot en met Menton. De naam Côte d'Azur werd bedacht door Stéphen Liégard. Vakantiegangers duiden het gebied, inclusief het Italiaanse gedeelte, aan met de term Rivièra. De Fransen zochten een exclusief alternatief voor het Franse gedeelte van de kust. Dit gedeelte van de Middellandse zeekust werd in de 19de eeuw een van de duurste en meest luxueuze gebieden ter wereld. Ook vandaag hebben vele beroemdheden en rijken een huis aan de Côte d'Azur. Het achterland biedt ook vele mogelijkheden voor vakantiegangers. Het bergachtige landschap kent vele grotten en bergmeertjes. Mocht u in de periode van januari tot maart een huisje in Gassin boeken, dan kunt u genieten van een zee van mimosa's. Deze plant is geïmporteerd uit Australië en heeft de rotsen compleet veroverd.

Vakantiehuizen voor het gezin

Meer info
image-tag