Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark Tsjechië

Een vakantiepark Tsjechië is een uitstekende keuze

Tsjechië heeft zich de laatste jaren steeds meer tot een populaire vakantiebestemming ontwikkeld. Het land raakt dan ook steeds beter ingesteld op toeristen en vakantiegangers. Daardoor kunt u alles wat het land ten zuiden van Duitsland te bieden heeft, vanuit een comfortabele woning bezichtigen. In Tsjechië vindt u een prachtige natuur, maar ook mooie steden met veel fraaie bouwwerken en monumenten. Tijdens een verblijf op een vakantiepark Tsjechië kunt u dit allemaal zelf ontdekken.

Een vakantiepark Tsjechië in de ongerepte natuur

De afgelopen jaren zijn de vakantieparken Tsjechië werkelijk uit de grond geschoten. Casamundo heeft dan ook een ruim aanbod, van eenvoudige parken tot luxe complexen met alles erop en eraan. Een erg geliefde regio is het Reuzengebergte, voornamelijk vanwege de indrukwekkende en uitgestrekte natuurgebieden die er te vinden zijn. Een verblijf in Harrachov is in dat geval absoluut aan te raden. Vanuit een vakantiepark Tsjechië in deze regio, zijn de mogelijkheden op wandel- en fietsgebied eindeloos. In de winter kunt u uw ski-uitrusting meenemen voor een mooie skivakantie. Hier vindt u een grote hoeveelheid aan sneeuw en vele routes en pistes.

Mooie vakantieparken Tsjechië in de grote stad

Hoe indrukwekkend de natuurlijke schoonheid ook is, u mag ook de stedelijke gebieden niet vergeten tijdens een verblijf in een bungalowpark Tsjechië. Ook in de buurt van grote steden als Praag, Brno en Pilsen zijn er volop parken te vinden. Door het goed georganiseerde openbaar vervoer, kunt u de auto hier rustig laten staan en de stad met de bus of trein bezoeken. Een vakantiepark Tsjechië is ideaal in het geval u afhankelijk van het openbare vervoer bent. Bovendien biedt Casamundo ook gunstige parken aan. Alles is er goed geregeld. Zo kunt u uw geld hier inwisselen voor Tsjechische Kronen.
De vakantieparken Tsjechië bieden gewoonweg alles wat u mag verwachten van een leuke vakantie. Zowel in de mooie natuur, als in en rond de stad is er zoveel te zien, dat u uw tijd ongetwijfeld goed zult besteden.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!