Mijn voorkeuren
Cultuur en ontspanning vanuit uw vakantiepark in Griekenland - Casamundo base64Hash Cultuur en ontspanning vanuit uw vakantiepark in Griekenland - Casamundo

Cultuur en ontspanning vanuit uw vakantiepark in Griekenland

Griekenland
Om het even wanneer
Gasten
Uw vakantieverblijf in een vakantiepark in Griekenland staat in een van de meest populaire vakantielanden. Door te kiezen voor de vrijheid van een vakantiewoning of een luxe appartement, kunt u het tempo van uw vakantie zelf bepalen. Gaat u vanwege het mooie weer en de prachtige zandstranden?
LEES VERDER »
Bespaar tot 47%

Superdeals voor vakantiehuizen in Griekenland

Caravan Ipsos
-47%
23 sep. - 30 sep.
Vakantiepark 24 m²
6 2
Ipsos, Feakes, Griekenland
vanaf €38 €71
per nacht

Griekenland: Onze aanraders

Caravan Ipsos
Vakantiepark 24 m²
6 2
Ipsos, Feakes, Griekenland
vanaf €38
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Caravan Airconditioning Ipsos
Airconditioning
Vakantiepark 24 m²
6 2
Ipsos, Feakes, Griekenland
vanaf €38
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiepark in Griekenland

Of zijn voor u het rijke culturele verleden en de aanwezigheid van vele historische bezienswaardigheden de belangrijkste redenen? Natuurlijk kan het ook zijn dat u hier graag komt in verband met de gemoedelijk sfeer en het lekkere eten. Griekenland biedt veel afwisseling aan regio's. Er zijn ook veel eilanden, zoals de Sardonische Eilanden, die echt de moeite waard zijn en niet toeristisch. Het vasteland met de schitterende hoofdstad Athene is voor iedereen die meer van het land wil zien, een must voor een boeiende citytrip.

Diverse populaire regio's voor een vakantiepark in Griekenland

Als u op zoek bent naar een huisje in Griekenland zijn er diverse regio's om een vakantiehuis te boeken. Het eiland Kos ligt onder Turkije en de badplaats Bodrum in dat land is dan ook met een kort boottochtje te bereiken. Er zijn prachtige historische monumenten op Kos, zoals de ruïnes van de Johannieterburcht en de Agios Stefanos Basiliek. Kreta is het grote, meest zuidelijke eiland. Een plaats om te feesten, maar ook om te genieten van de Byzantijnse kerken, kloosters en een kasteel. Het eiland Rhodos is ook een bekende bestemming voor zon, zee en strand. Hier vindt u ook prachtige natuur, zoals vele bronnen, bossen en de bekende vlindervallei.

Bezoek Athene vanuit uw accommodatie in het vakantiepark in Griekenland

Als u Griekenland bezoekt kunt u met eigen ogen de bezienswaardigheden uit de oudheid bewonderen. Athene mag u daarbij zeker niet overslaan. De Akropolis is 156 meter hoog en de tempel van het Parthenon is het meest bekende symbool van Griekenland en misschien wel van heel Europa. Aan de voet van de berg ligt de wijk Plaka. De smalle straatjes, trappen en kleurrijke bloemen brengen u terug naar de tijd toen hier een beschaving werd gevormd die vele eeuwen vooruit was op de rest van Europa. Het moderne Athene is ook een bruisende moderne stad waar u heerlijk kunt shoppen en uitgaan.

Eten en drinken in een vakantiepark in Griekenland

Als u de gewoonte van de locals wilt volgen in uw vakantiepark in Griekenland, begint het diner pas laat, naar Nederlandse normen. Voor het avondmaal moet u dan ook wel twee uur voor uittrekken. Het is ook niet een kwestie van rustig aan tafel zitten en eten. Grieken kijken graag naar tv of luisteren naar muziek tijdens de avondmaaltijd. Het is de gewoonte om altijd voor veel mensen te koken. Gasten kunnen dus altijd gewoon aanschuiven. In de kleine restaurants is er vaak niet eens een menukaart, maar wordt u aan tafel uitgelegd wat er die dag kan worden gegeten. Voor de maaltijd is een glaasje ouzo heel gewoon, maar tijdens de maaltijd drinkt men wijn of water.

image-tag