Mijn voorkeuren
Vakantieparken in Verenigd Koninkrijk - Casamundo base64Hash Vakantieparken in Verenigd Koninkrijk - Casamundo

Vakantieparken in Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk
Om het even wanneer
Gasten
Beleef Engeland eens op een hele andere manier deze keer, namelijk met de hele familie in een vakantiepark Engeland. In dit land zult u zich vrij snel op uw gemak voelen; gezellige steden, knusse kustplaatsjes en indrukwekkende eilandjes sieren het grote eiland wat het Verenigd Koninkrijk zelf is.
LEES VERDER »
Bespaar tot 49%

Superdeals voor vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Vakantiepark Skulamus
-32%
9 apr. - 16 apr.
Vakantiepark 15 m²
2 1
Skulamus, Highland, Verenigd Koninkrijk
vanaf €147 €215
per nacht
Vakantiepark Westfield
-25%
6 mei - 13 mei
Vakantiepark 45 m²
4 3
Westfield, Rother, Verenigd Koninkrijk
vanaf €108 €144
per nacht
Vakantiepark Rhyl
-49%
11 mrt. - 18 mrt.
Vakantiepark
7 3
Rhyl, Denbighshire, Verenigd Koninkrijk
vanaf €78 €151
per nacht

Verenigd Koninkrijk: Onze aanraders

Vakantiepark Jaywick
Vakantiepark
10 4
Jaywick, Tendring, Verenigd Koninkrijk
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €139
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Vakantiepark wifi Jaywick
wifi
Vakantiepark
10 4
Jaywick, Tendring, Verenigd Koninkrijk
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €139
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantieparken Engeland – Ervaar Engeland

Met een vakantiepark Engeland kunt u zich nestelen aan de schitterende Britse kust die het vaste land van de Noordzee scheidt. Ook kunt u ervoor kiezen om met uw vakantiepark op relatief korte afstand van de grotere steden in Engeland te gaan zitten, om de mogelijkheid tot een stedentrip levende te houden. Boek een vakantiepark Engeland via Casamundo en vier dit jaar uw vakantie bij onze buren overzee.

Genieten bij de Britten

Aan kustgebieden geen tekort in Engeland, in het noorden, zuiden, oosten en westen; overal zijn wel mooie kustplaatsjes te vinden om vanuit uw vakantiepark Engeland. In het zuiden van Engeland vindt u onder andere de plaatsen Brighton, Bournemouth, Exmouth en Hastings. Meer noordelijk gelegen vindt u onder andere de Engelse badplaatsjes Sunderland, Hartlepool, Whitby en Scarborough. Ontspan uzelf optimaal aan een van de vele zandstranden of maak een wandeling langs de unieke rotskusten die het land te bieden heeft. Tot slot, kunt u ook genieten van de Engelse kust op de eilanden Guernsey en Jersey.

Op minder warme dagen is het vaak ook wel lekker om ter afwisseling een stad te bezichtigen vanuit een van onze vakantieparken Engeland. Londen is als hoofdstad en grootste en meest bezochte stad natuurlijk een zekere aanrader. Bezienswaardigheden als Buckingham Palace, Town Bridge en de London eye zullen de hartjes van menig toerist sneller doen laten kloppen. Het land kent echter in Birmingham ook nog een tweede miljoenenstad, waar u goed moet oppassen dat u niet teveel geld uitgeeft in het ruime assortiment aan winkels die de stad rijk is. Iets kleiner qua inwonersaantallen, maar daardoor zeker niet minder de moeite waard, zijn Liverpool en Manchester. Liverpool, natuurlijk bekend als de stad van The Beatles, heeft bovendien een zeer ruime aanbod van musea en galerieën, terwijl ook Manchester een stad is waar muziek de hoogtij voert. Andere bijzondere steden in Engeland zijn het bruisende Newcastle upon Tyne, het historische Canterbury en de universiteitssteden Cambridge en Oxford.

image-tag