Een vakantiepark op Malta voor luxe, ontspanning en comfort - Casamundo base64Hash Een vakantiepark op Malta voor luxe, ontspanning en comfort - Casamundo

Een vakantiepark op Malta voor luxe, ontspanning en comfort

Malta
Om het even wanneer
Gasten
Malta
Om het even wanneer
Gasten
Als u een ontspannen gezinsvakantie wilt boeken, dan is het verstandig om te denken aan een vakantiepark. Als u zin heeft in een rustige dag, kunnen uw kinderen zich opperbest vermaken in een gecontroleerde en veilige omgeving. Een vakantiepark op Malta biedt bovendien veel extra's.
LEES VERDER »
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Uitgebreid persoonlijk advies
Uitgebreid persoonlijk advies
Groot aanbod en veilige boeking
Groot aanbod en veilige boeking

Vakantiepark op Malta met wifi

Blijf verbonden op Malta: ontdek vakantiewoningen met supersnel internet.

Vakantiepark wifi Ta' Għammar
22 okt. - 29 okt.
€107 per nacht
Vakantiepark 30 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Ta' Għammar, Għasri, Malta
Boek nu
Bekijk alle deals

Vakantiepark op Malta

Malta bestaat uit drie eilanden, waarvan het eiland Malta het belangrijkste is. Op een grondgebied zo groot als de provincie Utrecht vindt u tal van bezienswaardigheden en mogelijkheden voor sportieve activiteit. Bezoekt u zeker de hoofdstad Valletta, maar slaat u ook het tweede eiland Gozo niet over. U kunt eigen vervoer regelen bij uw huisje, maar als u liever niet links wilt rijden, maakt u dan gewoon gebruik van het zeer goede openbaar vervoer in klassieke Britse bussen.

Een vakantiepark op Malta als basis om de eilanden te verkennen

Uw vakantiewoning bevindt zich op een eiland met een indrukwekkende geschiedenis. In de hoofdstad Valetta vindt u talloze gebouwen die herinneren aan de invloed van de Maltese ridderorde die hier eeuwen prominent aanwezig was. De stadsmuren van Valetta maken duidelijk dat hier vroeger hevig gevochten is tegen de legers van het Ottomaanse Rijk. In de prachtig aangelegde Lower en Upper Baracca Gardens kunt u de invloeden van Engelse landschapsarchitecten zien. Gaat u naar de middeleeuwse hoofdstad Mdina, dan stapt u in een andere wereld. In deze autoloze stad lijkt op elke straathoek wel een mooi monument te vinden. Gaat u ook zeker eens naar het zandstrand bij St. Paul's Bay, waar volgens de legende de Bijbelse Paulus schipbreuk leed.

Mooie landschappen en prachtige zee dichtbij uw accommodatie

Uw vakantiehuis staat op een eiland waar u ruïnes van tempelcomplexen kunt vinden die ouder zijn dan de piramides in Egypte. Veel is nog onbekend over de beschaving die de prachtige monumenten bij Mnajdra, Hagar Qim en Ggantija heeft opgericht. In de soms erg warme zomermaanden lijkt het eiland erg droog, maar ook dan heeft het binnenland een zekere charme die u tijdens een fietsvakantie kunt proeven. Stopt u wel regelmatig bij een terrasje in één van de vele pittoreske dorpjes van het binnenland. Malta trekt ook veel snorkelaars en duikers en op het eiland zijn tientallen zeer professionele duikscholen te vinden, niet ver van uw vakantieverblijf. Omdat Engels de tweede voertaal is, kunnen ook uw kinderen gerust een duikcursus volgen. Onder water heeft u vrijwel elke dag minstens dertig meter zicht.

In een vakantiepark op Malta wordt uw verblijf nog gezelliger

Een appartement boeken op een vakantiepark op Malta geeft u een aantrekkelijke combinatie tussen privé genieten en gezelligheid van vakantiegangers onder elkaar. De gemeenschappelijke voorzieningen zijn uitstekend en als u hier een groepsvakantie boekt met groepsleden die minder goed ter been zijn, dan is het extra comfort van een vakantiepark wel zo aangenaam. Malta is een eiland dat vanaf het begin van de lente tot ver in de herfst hele aangename temperaturen kent. U kunt dus ook buiten het hoogseizoen een comfortabele accommodatie op één van onze vakantieparken op Malta reserveren.

Vakantieparken

Meer info
image-tag