Veelzijdig genieten vanuit een vakantiepark in Schotland - Casamundo base64Hash Veelzijdig genieten vanuit een vakantiepark in Schotland - Casamundo

Veelzijdig genieten vanuit een vakantiepark in Schotland

Schotland
Om het even wanneer
Gasten
Schotland
Om het even wanneer
Gasten
Uw vakantiepark in Schotland geeft u de mogelijkheid om Schotland beter te leren kennen. Het land bestaat uit drie delen, die geheel verschillend zijn. Het zuiden is groen en heuvelachtig. Hier wonen de meeste Schotten en u vindt er de mooie steden Glasgow en Edinburgh.
LEES VERDER »

Schotland: Onze aanraders

Ontdek de beste aanbiedingen in Schotland voor je volgende vakantie, vanaf €84 per nacht.

Vakantiepark Aberdeenshire
9 mrt. - 16 mrt.
€190 per nacht
Vakantiepark ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Aberdeenshire, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Vakantiepark Aberdeenshire
2 nov. - 9 nov.
€119 per nacht
Vakantiepark ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Aberdeenshire, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Vakantiepark Aberdeenshire
9 mrt. - 16 mrt.
€177 per nacht
Vakantiepark ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Aberdeenshire, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Vakantiepark in Schotland met wifi

Blijf verbonden in Schotland: ontdek vakantiewoningen met supersnel internet.

Vakantiepark  Aberdeenshire
9 mrt. - 16 mrt.
€190 per nacht
Vakantiepark ∙ 7 gasten ∙ 2 slaapkamers
Aberdeenshire, Schotland, Verenigd Koninkrijk
wifi
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Vakantiepark in Schotland

Richting het noorden komt u in de ruige hooglanden waarvan vele mensen denken dat heel Schotland er zo uitziet. Dit is een dunbevolkt gebied met de typische burchten en kastelen. Nog verder naar het noorden zijn de eilandengroepen die bij het land horen. Hier is de natuur de baas en als het stormt is de kracht van de elementen overal voelbaar. Het land is enorm veelzijdig en ligt aan uw voeten vanuit een luxe vakantiehuis in Schotland.

De steden in de buurt van uw vakantiepark in Schotland

Natuurlijk is de hoofdstad Edinburgh één van de bekendste bestemmingen van Schotland. Hier vindt u het unieke Edinburgh Castle, maar ook het bijzondere Hollyrood Palace, gelegen aan het einde van de Royal Mile. De St. Giles Cathedral is niet alleen van buiten prachtig, ook het interieur is beslist imposant te noemen. Glasgow is de grootste stad van het land en de kathedraal is het belangrijkste kenmerk van de stad. Het zal u zeker niet zijn ontgaan dat de doedelzak het favoriete instrument is in dit land. The National Piping Centre is een museum in Glasgow dat hier volledig aan is gewijd. Gaat u voor een mysterieus stadje? Dan is Inverness de juiste keuze. Dit stadje is vooral bekend geworden door het monster van Loch Ness.

Ontdek de ongerepte natuur vanuit uw accommodatie

De meren van Schotland zijn beroemd en Loch Lomond is het grootste daarvan. Het meer heeft een lengte van maar liefst 37 km en is bovendien nog 8 km breed. Het maakt deel uit van Loch Lomond en het Trossachs National Park en is gelegen tussen de bergen, waardoor er vaak mysterieuze nevels boven het water hangen. Ook GlenCoe is een echte aanrader. Deze vallei ligt tussen Glasgow en Fort Williams. De landschappen zijn veelal groen en adembenemend mooi. In de omgeving zijn hoge bergen te vinden, waaronder ook de Ben Nevis. Dit is de hoogste berg van Groot-Brittannië en voor echte klimmers een ware uitdaging. Ten noorden van Inverness vindt u de beroemde Schotse Hooglanden. Ook die zijn zeker de moeite waard om vanuit uw vakantiewoning te bezoeken.

Proef de lokale keuken vanuit een vakantiepark in Schotland

In uw huisje, appartement of andere luxe accommodatie in een vakantiepark in Schotland kunt u ervoor kiezen om zelf te gaan kokkerellen. Dat kan gezellig in de compleet ingerichte keuken. Misschien wilt u zich wel wagen aan een aantal typische Schotse gerechten. De ingrediënten zijn altijd dichtbij uw vakantieverblijf in Schotland te verkrijgen. Haggis is een gerecht dat de Kelten al bereidden. In een schapenmaag of runderdarm wordt orgaanvlees zoals hart, tong en lever met havermout en kruiden tot een heerlijke maaltijd omgetoverd. U kunt ook kiezen voor Ayrshire shortbread. Dit is gebak dat een bijzondere smaak krijgt door toevoeging van een scheutje Ayr whisky. U eet het bij de afternoon tea en voor de Schotten is het daarna tijd voor een glas van de nationale sterke drank.

Vakantieparken

Meer info
image-tag