Mijn voorkeuren
Vakantiepark Belgie - Casamundo base64Hash Vakantiepark Belgie - Casamundo

Vakantiepark Belgie

België
Om het even wanneer
Gasten

Superdeals voor vakantiehuizen in België

Bespaar tot 25%

Tent Oudsbergen
-25%
9 sep. - 16 sep.
Vakantiepark 35 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oudsbergen, Limburg, België
vanaf €123 €164
per nacht

België: Onze aanraders

Tent Oudsbergen
Vakantiepark 35 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oudsbergen, Limburg, België
vanaf €123
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Tent  Oudsbergen
-25%
9 sep. - 16 sep.
Airconditioning
Vakantiepark 35 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oudsbergen, Limburg, België
vanaf €123 €164
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiepark Belgie - heerlijk genieten bij onze zuiderburen

Dat jaarlijks vele Nederlanders, ervoor kiezen om naar België te komen, heeft niks met toeval te maken. België, gelegen aan de Noordzee in West- Europa, heeft tegenwoordig een inwonersaantal van maar liefst 11 miljoen. Het land is verdeeld in Vlaanderen, het noordelijke gedeelte van het land waar men hoofdzakelijk Nederlands spreekt, en Wallonië, het zuidelijke gedeelte waar vooral Frans wordt gesproken. België heeft alles in huis voor een fantastische vakantie; mooie steden als Brussel en Antwerpen, de natuurrijke Ardennen en de heerlijke kustgebieden van West-Vlaanderen. Daar bovenop komt nog is, dat uw vakantie park in Belgie, slechts enkele uurtjes rijden is. Neem de hele familie bijvoorbeeld mee en zoek het eens wat dichterbij. Boek uw vakantiepark Belgie nu snel en voordelig via Casamundo en ontdek hoe schitterend het bij onze zuiderburen kan zijn.

Ver weg, maar toch zo dichtbij

Nestel uzelf, en uw familie een van onze vakantieparken België en onderneem bijvoorbeeld een stedentrip met een vakantiepark in de buurt van Brussel, Antwerpen of Brugge. U kunt dan op uw gemak het beste van België, zoals de historische binnenstad van Antwerpen, ‘Manneken Pis’ in Brussel of de kleine kanaaltjes van Brugge. Met een vakantiepark Belgie kunt u uw verkenningstochten doorheen deze steden, afwisselen met rusten en leuke activiteiten binnen het vakantiepark.

Of wat dacht u van een vakantiepark vlakbij de kust van West-Vlaanderen? Zo kunt u ieder moment naar het strand lopen wanneer u die behoefte heeft en u zich ook ieder moment even terugtrekken wanneer u dat wilt. Mooie kustgebieden waar u uw vakantiepark kunt boeken zijn bijvoorbeeld De Haan of Bredene. Rust lekker uit van alle drukte van het dagelijkse leven en installeer u zelf aan een het prachtige zand strand aan de Noordzee.

Tot slot, kunt u er ook voor kiezen om uw vakantie midden in de natuur door te brengen. Door middel van, bijvoorbeeld, een vakantiepark aan het meer bij Vielsalm of de bosrijke omgevingen van Malmedy. Boek uw vakantiepark Belgie vandaag nog, u zult geen spijt krijgen dat u voor België als vakantiebestemming hebt gekozen.

Vakantieparken

Meer info
image-tag