Mijn voorkeuren
Vakantiepark Wales - Casamundo base64Hash Vakantiepark Wales - Casamundo

Vakantiepark Wales

Wales
Om het even wanneer
Gasten
Wales behoort samen met Engeland, Schotland en Noord-Ierland tot het Verenigd Koninkrijk. Toch hebben de staatjes een sterke mate van onafhankelijkheid en kennen ze allemaal een eigen cultuur. Wales ligt ten westen van Engeland en wordt slechts door de Ierse Zee van Ierland gescheiden.
LEES VERDER »

Superdeals voor vakantiehuizen in Wales

Bespaar tot 49%

Vakantiepark Rhyl
-49%
11 mrt. - 18 mrt.
Vakantiepark ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Rhyl, Denbighshire, Wales
vanaf €78 €151
per nacht

Wales: Onze aanraders

Ontdek de beste aanbiedingen in Wales voor je volgende vakantie, vanaf €76 per nacht.

Vakantiepark Rhyl
-49%
11 mrt. - 18 mrt.
Vakantiepark ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Rhyl, Denbighshire, Wales
vanaf €78 €151
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiepark in Wales met een tuin

Vakantiepark Tuin Rhyl
-39%
22 apr. - 29 apr.
Vakantiepark ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Rhyl, Denbighshire, Wales
vanaf €93 €151
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiepark in Wales

Er zijn meerdere veerbootdiensten, onder andere vanuit Wales, die naar Ierland gaan. Met een vakantiepark Wales weet u zich verzekerd van een aangenaam verblijf tussen bergketens, groene laagvlakten en het water van de zee en rivieren. Ook een bezoekje aan de mooie steden levert u een actief dagje op. Cardiff is de hoofdstad en bezit enkele fraaie musea en gebouwen. Swansea geniet eveneens veel bekendheid, maar heeft dit vooral te danken aan de haven.

De natuur speelt met het landschap

Bergen en heuvels zijn voornamelijk in het midden en noorden van het land te vinden. De combinatie van de milde winters met het natte zomerseizoen zorgt voor een prachtig groen gebied met beboste heuvels en diepe dalen. Het hoogste punt van Wales ligt in Snowdonia in het noorden en ligt op 1.085 meter boven de zeespiegel. Een alternatieve, maar leuke manier om het gebied van Snowdonia vanaf een vakantiepark Wales te ontdekken, is door de historische stoomtrein te nemen.
Unieke wandeltochten vallen u ten deel tijdens een verblijf op een van de vakantieparken Wales. Rustige bossen, kabbelende beekjes en de ruige kustlijn zorgen in ieder geval voor genoeg variatie. Het milde klimaat maakt Wales tot een zeer geliefd gebied voor (water)sporters. Het uitblijven van extreme hitte is een groot voordeel. Ook wanneer u een rondje golf wilt spelen, is Wales een prima keuze. Vanaf een vakantiepark Wales kunt u Isle of Man bezoeken, een voormalig gevangeniseiland in de Ierse Zee.

Leven als een koning op de vakantieparken Wales

Wales is door de jaren heen door meerdere staten en volken onderdrukt. Het is aan de Normandiërs en Engelsen te danken, dat het land tegenwoordig rijk is aan vele prachtige kastelen. Deze zijn overal in het land te vinden en het is goed mogelijk dat u tijdens een wandeling vanaf een van de vakantieparken Wales plotseling verrast wordt door een fraai stukje erfgoed in de natuur. Bekende kastelen zijn te vinden in Caernarfon en Harlech.

Vakantieparken

Meer info
image-tag