Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00


Onze openingstijden over Pinksteren:

 

20.05.2018: gesloten
21.05.2018: gesloten

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark Noorwegen

Een vakantiepark Noorwegen ligt in een grillige omgeving

In Noorwegen vindt u alle ruimte die u nodig heeft om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten. In het uitgestrekte land wonen slechts 5 miljoen mensen, wat Noorwegen tot het dunbevolkste Europese land na IJsland maakt. De natuur speelt een zeer grote rol in het uiterlijk van Noorwegen. De bevolking concentreert zich vooral rond de grote steden. Noorwegen is een welvarend land en wordt tot de meest ontwikkelde landen wereldwijd gerekend. U bent ervan verzekerd, dat alles goed georganiseerd is op uw vakantiepark Noorwegen.

Uw vakantie in Noorwegen lijkt wel een sprookje

Naar het noorden toe, wordt Noorwegen steeds smaller. Van het zuidelijkste puntje van Noorwegen is het naar het noorden van het land evenver reizen als naar Rome! Wanneer u het land vanaf een vakantiepark Noorwegen met de auto ontdekt, zult u merken dat het nogal wat voeten in de aarde heeft om bepaalde plekken te bereiken. Het landschap noopt tot lange, slingerende wegen. Hetzelfde geldt voor de kustlijn, die zeer grillig is. De tijd heeft hier duidelijk vat op het uiterlijk gehad. De vele fjorden zijn hier het beste voorbeeld van. Hoe moelijk sommige plekken bedwingbaar zijn, zo mooi is het uitzicht dat u daarvoor terugkrijgt. Het Noorse hooggebergte wisselt zich af met diepe, groene dalen en op veel plekken dringt het water ver tot in het binnenland door. Naast de Zee biedt een grote verscheidenheid aan meren uitkomst als u op zoekt bent naar waterpret. De vakantieparken Noorwegen liggen in een zeer visrijk gebied, dat de reden is dat veel vissers het als een paradijs zien. Een magisch landschap rolt zich over het hele land uit. De bekendste fjord ligt bij Geiranger, vrij zuidelijk gelegen.

Vakantieparken Noorwegen in de stedelijke gebieden

Bijna 20 procent van de bevolking woont in en rondom Oslo. Het is een oude stad en straalt dat ook uit. Veel prachtige gebouwen doen denken aan vroegere tijden. Daar kunt u meer over leren in een van de vele musea. Verder is er veel kunst te vinden rondom een vakantiepark Noorwegen nabij Oslo en is een avondje uit in het Operahuis een unieke belevenis. Voor een goede hap en lekker drankje bent u in Oslo uiteraard ook aan het goede adres.
In het gebied tussen centraal- en noord-Noorwegen ligt de havenplaats Narvik. Ondanks de ligging vindt er gehele jaar bedrijvigheid plaats in deze haven. Narvik is misschien wel het ultieme voorbeeld van een havenstad die profiteert van de warme golfstromen in de Noordzee. Daardoor is het door de jaren heen uitgegroeid tot een belangrijke doorvoerhaven. De stad zelf heeft hier ook van geprofiteerd. Het oorlogsmuseum en de nabijheid van een groot meer, Torneträsk genaamd, droegen eveneens bij aan de opkomst van het aantal vakantieparken Noorwegen in Narvik.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!