Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark Luxemburg

Een vakantiepark Luxemburg is onverwachts ontspannend

Heeft u al eens aan een vakantie in Luxemburg gedacht? De meeste mensen zien het als doorreisland, op weg naar een vakantiebestemming in Zuid-Europa. En dat is zonde, want zodra u de snelweg verlaat komt u in een prachtige omgeving terecht, welke u perfect kan verkennen vanuit een vakantiepark Luxemburg. In Luxemburg kunt u een prima met het hele gezin doorbrengen. Het heeft een mooi en spannend landschap, maar ook stedelijke gebieden waar culturele uitstapjes en andere leuke activiteiten op het programma staan.

Een vakantiepark Luxemburg brengt u tot grote hoogte

Luxemburg is niet groot qua oppervlakte, vergelijkbaar met de provincie Drenthe, maar het kan globaal in twee regio's worden verdeeld. Het landschap in het noorden van het land wordt beïnvloed door de Ardennen. De vakantieparken Luxemburg bevinden zich hier op een hoogte van 500 meter. Dit gebied is grilliger dan het vlakkere zuiden, dat dan ook meer geschikt is voor de landbouw. Zuid-Luxemburg is dan ook meer bevolkt dan het noorden.
In onder andere Wiltz en Fischbach kunt u echter wel heerlijk wandelen en, in de wintermaanden, zelfs skiën. Een vakantiepark Luxemburg is een uitstekende thuisbasis om in deze streek op pad te gaan.

Ontdek de fabelachtige omgeving

In het zuiden van Luxemburg ligt tevens de gelijknamige hoofdstad Luxemburg. Hier vindt u het ene prachtige gebouw na het andere. Doordat ook het groen hier duidelijk aanwezig is, heeft de stad op bepaalde plekken een sprookjesachtig uiterlijk. Uw bungalowpark Luxemburg wordt hoe dan ook omgeven door een prachtig decor.
Ook in de rest van het zuidelijke deel kunt u prima verblijven. De diversiteit is groot met groene valleien, kronkelende riviertjes en dichte bossen. Maar als u een dagje rustig op uw vakantiepark Luxemburg wilt blijven, kan dat ook. Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Afhankelijk van het park dat uw voorkeur geniet, kunt u gebruik maken van tennisbanen, fietsverhuur en een zwembad. Bovendien hebben de meeste vakantieparken Luxemburg een supermarkt en restaurant op het terrein, waardoor u een dagje op het park kan blijven als u dat mocht willen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!