Telefoon
-
gratis oproep
België

Bungalows op vakantieparken in Hongarije

Verander zoekopdracht

Bungalows op vakantieparken in Hongarije

Geniet van de natuur vanuit uw vakantiepark in Hongarije

Uw vakantiepark in Hongarije staat in een land dat nergens aan zee grenst. Toch zal er ook in de buurt van uw huisje of luxe appartement in Hongarije beslist voldoende water te vinden zijn. Het land heeft veel rivieren, waaronder de indrukwekkende Donau. Ook vindt u een groot aantal meren in het land. Het grootste binnenmeer in Centraal-Europa bevindt zich in Hongarije: het Balatonmeer. Als vissen uw hobby is, dan is Hongarije beslist een goede bestemming voor een visvakantie. De heuvels in het land zijn vaak nog ongerept en bieden een natuurpracht die in West-Europa niet langer te vinden is. Informeer altijd ter plaatse naar de mooiste wandelroutes, zodat u niets mist van dit prachtige schouwspel.

Bezoek Boedapest vanuit uw accommodatie in Hongarije

Wilt u echt leuke citytrip maken vanuit uw vakantiepark in Hongarije, dan is een vakantiehuis in de omgeving van Boedapest natuurlijk uw eerste keuze. In 2016 werd deze stad door de ANWB de leukste stad van Europa genoemd, en niet zonder reden. Als u wilt genieten van een spectaculair uitzicht gaat u naar het Burchtpaleis in de heuvels van Buda. U kunt de stad ook van dichtbij gaan bekijken en het centrum ingaan. Daar kunt u reizen met de oudste metro in Europa. De houten kassahuisjes zullen ook u vertederen. In de Joodse wijk zijn vervallen gebouwen en pleinen veranderd in swingende restaurantjes en bar. Hier moet u zeker een hapje of drankje gaan halen. Kortom, Boedapest heeft alles om u te bekoren en te vermaken.

Geniet van Hongaarse gerechten in uw vakantiepark in Hongarije

Misschien kiest u ervoor om gezellig te tafelen in uw comfortabele vakantieverblijf in Hongarije. Wellicht wilt u een echte goulash maken. Deze lijkt in het land van herkomst overigens meer op soep dan op de stoofpot die wij onder die naam kennen. Het land kent echter nog veel meer gerechten die u een keer kunt proberen. Halászlé is een lokale vissoep. Het is afhankelijk van de streek welke vissoort de hoofdmoot gaat vormen. Misschien is het wel een goed idee om deze eens op meerdere plaatsen te proberen, voordat u zelf aan de slag gaat. Als u kaas aantreft in een Hongaarse winkel of die op de menukaart ziet staan, is de kans groot dat dit geitenkaas betreft. Als u vegetariër bent, zult u ontdekken dat er met deze kaas in Hongarije een keur aan gerechten wordt gemaakt.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe