Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark Hongarije

Een verrassend mooi verblijf op een vakantiepark Hongarije

De populairste vakantielanden onder Nederlanders zijn Frankrijk en Italië. Prachtige bestemmingen, maar wanneer u eens iets anders wilt kunt u eens een verblijf in Hongarije overwegen. Het is een land met grote natuurparken, prachtige steden en mooie meren. Een vakantie waarbij ieder zijn hart ophaalt. Wanneer u een vakantiepark Hongarije boekt, weet u zich bovendien verzekerd van een comfortabel verblijf met alle voorzieningen die u nodig heeft.

Vakantieparken Hongarije voor natuurliefhebbers

Hongarije is voor velen nog een onbeschreven blad. Een gemiste kans, want het land heeft meer dan genoeg te bieden om u te boeien. Het landschap bestaat voor het overgrote deel uit een laagvlakte. De Donau bepaalt het gezicht van een deel van de laagvlakte. Vanwege economische motieven is het land rondom de Donau ontgonnen. Dit behoort tot de vruchtbaarste gebieden van Hongarije. Dit prachtige gebieden zijn op meerdere manieren te ontdekken. Lange wandelingen en fietstochten zijn zonder meer een prima optie. Een bungalowpark Hongarije aan de Donau garandeert u een dosis waterpret. Ontspannen in of aan het water, een boottochtje over de Donau of een keur aan watersporten behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Hongarije wordt als het ware doorkruist door een lange heuvelrug, die uit meerdere berggebieden bestaat. Ook de sportieve wandelaar komt hier dus aan zijn trekken.
De Hongaren zijn zich zelf ook bewust van de natuurlijke schoonheid van hun land. Er zijn 10 grote natuurparken aangelegd, waar de mooiste boom- en diersoorten te vinden zijn. Ook vanuit uw vakantiepark Hongarije is er ongetwijfeld een in de buurt. Nationaal Park Hortobágy is het grootste park van het land.

Een bungalowpark Hongarije aan het grootste meer van centraal-Europa

Hongarije wordt aan alle zijden begrensd door andere landen. Een dagje naar de zee wordt dan ook een lastig verhaal tijdens een verblijf in een vakantiepark Hongarije. Maar niet getreurd, Hongarije herbergt namelijk het grootste meer van Midden-Europa. Het Balatonmeer, in het westen van het land, strekt zich uit over maar liefst 600 vierkante kilometer. Door de geringe diept warmt het water al snel op tot aangename temperaturen. De noordoever van het Balatonmeer ligt in een vroeger vulkanengebied. Tegenwoordig speelt de wijnbouw hier een grote rol. Balatonfüred is een kuurstadje, waar vele toeristen jaarlijks naartoe trekken om even helemaal tot zichzelf te komen. De zuidoever van het Balatonmeer is over het algemeen geliefder bij gezinnen met kinderen, al is de omgeving van de vakantieparken Hongarije er homogener dan aan de noordzijde.

Gezelligheid kent geen tijd in Hongarije

Tussen de prachtige natuurgebieden zijn ook enkele stedelijke gebieden te vinden rondom een de vakantieparken Hongarije. Boedepast is de hoofdstad en veruit de grootste stad van het land met ongeveer 1,7 miljoen inwoners. Het heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een moderne Europese stad, maar is haar geschiedenis niet vergeten. Vele paleizen, kerken en monumenten leren u meer over de geschiedenis van Boedapest. De Oost-Europese invloed is er duidelijk merkbaar. Het centrum is erg gezellig door de aanwezigheid van vele terrasjes en mooie pleinen. Veel studenten trekken naar de hoofdstad, waardoor het ook een uitgebreid nachtleven kent. In Boedapest waant u zich in een grote Europese stad.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!