Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Op vakantie met de hond: ook uw trouwe viervoeter mag mee!

Bij Casamundo heeft u de mogelijkheid een vakantieverblijf te vinden waar uw hond net zo welkom is als u. Vaak is het in de hectiek van alledag moeilijk ontspanning te vinden, en juist op vakantie is het fijn om uit te rusten en te ontspannen, iets wat natuurlijk plezier en avontuur niet in de weg hoeft te staan. De hond hoort natuurlijk bij de familie en daarom vinden wij het belangrijk dat u uw hond ook mee kunt nemen op vakantie. Voor de hond zelf is het fijn om zijn vertrouwde baasje, bij zich in de buurt te houden. Daarom mag de hond zeker niet vergeten worden als er een vakantie geboekt wordt. Aan de frisse lucht, lange stranden, het wandelen in de duinen en spelen aan zee wordt extra gezellig als de hond ook mee mag. Lange wandelingen, het uitgelaten rondspringen en knuffelen met de viervoeter horen bij een perfecte vakantie!

Op de volgende pagina´s kunt u de diervriendelijke accommodaties uitzoeken waar uw hond ook van welkom is. Uw hond zal u dankbaar zijn.

Zoek een vakantieverblijf in: Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland. Is uw gewenste land er niet bij? Klik dan hier om naar de startpagina van Casamundo terug te gaan, waar u ook de andere landen kunt vinden.

Tips voor vakanties met de hond
Met de volgende tips kunt u de verandering van omgeving voor uw hond makkelijker maken. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of het weer op de vakantiebestemming ook geschikt is voor de hond. Met name de Scandinavische landen hebben een mild klimaat voor een heerlijke vakantie met uw huisdier. De zuidelijke landen daarentegen zijn vooral geschikt in het voor- en naseizoen, aangezien de hogere temperaturen in de zomer onaangenaam kunnen zijn voor een hond.

Bovendien moeten honden die meegaan naar landen rond de Middellandse zee een zogenaamde Scalibor-tekenhalsband te dragen. Deze halsband biedt bescherming tegen de ziekte Leishmaniasis. De reis zelf naar de vakantiebestemming mag niet te stressvol zijn voor de hond. Vliegen is inspannend voor honden, sommige honden hebben voor een vliegreis dan ook kalmerende middelen nodig. Reizen met de auto hoeft geen probleem te zijn, mits de hond dat natuurlijk gewend is. Met voldoende pauzes tussendoor komen u en uw hond goed op uw vakantiebestemming aan. Bij die aankomst moet er ook op de hond gelet worden. Het is bijvoorbeeld goed samen de omgeving te verkennen en het normale voer mee te nemen, dan hoeft de hond niet aan nieuw eten te wennen. Zo voelt de hond zich veilig en behaaglijk.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!