Mijn voorkeuren
Op vakantie met de hond op Texel: genieten van ruimte en gezelligheid - Casamundo base64Hash Op vakantie met de hond op Texel: genieten van ruimte en gezelligheid - Casamundo

Op vakantie met de hond op Texel: genieten van ruimte en gezelligheid

Texel
Om het even wanneer
Gasten
Het is altijd gezellig als de viervoeter mee op reis gaat en een vakantie met hond op Texel heeft genoeg mogelijkheden om er allemaal met volle teugen van te genieten. Het vakantiegevoel begint al met de overtocht.
LEES VERDER »

Superdeals voor vakantiehuizen op Texel

Bespaar tot 77%

Vakantiepark De Cocksdorp
-22%
11 mei - 18 mei
Huisdieren toegestaan
Vakantiepark 40 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
De Cocksdorp, Texel, Nederland
vanaf €104 €134
per nacht
Chalet De Cocksdorp
-77%
6 nov. - 13 nov.
Huisdieren toegestaan
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
De Cocksdorp, Texel, Nederland
vanaf €88 €378
per nacht

Texel: Onze aanraders

Vakantiepark De Cocksdorp
-22%
11 mei - 18 mei
Vakantiepark 40 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
De Cocksdorp, Texel, Nederland
vanaf €104 €134
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Vakantiepark Huisdieren toegestaan De Cocksdorp
-21%
11 mei - 18 mei
Vakantiepark 40 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
De Cocksdorp, Texel, Nederland
vanaf €104 €132
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantie met hond op Texel

Bij aankomst in het vakantiehuis hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw hond niet welkom is, het gekozen vakantieverblijf is speciaal geselecteerd op een vakantie met de hond. Texel is een ruim eiland en er zijn genoeg plekken waar iedereen, inclusief de hond, lekker uit kan waaien om daarna in het comfortabele huisje weer te genieten van alle gemakken. Texel is het grootste eiland van de Waddeneilanden en biedt voldoende variatie. Natuurlijk is er de uitgestrekte kustlijn met tal van mogelijkheden, maar er is meer. Zeven gezellige dorpen, ieder met een eigen karakteristieke sfeer, veertig officiële natuurgebieden en natuurlijk een afwisselende flora en fauna.

Gezellige dorpen bezoeken, de natuur intrekken of relaxen, het kan allemaal in de omgeving van uw accommodatie

Een vakantie met hond op Texel is het hele jaar door een echte aanrader. Eigenlijk is er op het eiland altijd wel wat te doen. In de lente is het ontzettend leuk om de lammetjes te bekijken en in de zomer kunt u lopend, fietsend of relaxend genieten van het mooie weer. Maar ook in de herfst of in de winter is het heerlijk uitwaaien op het strand en de vele vogels bekijken die hier speuren naar voedsel. Speciale evenementen en activiteiten worden het hele jaar door georganiseerd. Maar misschien bent u niet op zoek naar drukte en wilt u gewoon lekker wandelen met de hond? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden. Prachtige wandelroutes door loof- en dennenbossen, over de heide of op de uitgestrekte stranden zorgen dat niet alleen de hond, maar u ook met volle teugen geniet. Het Nationaal Park Duinen van Texel beslaat een vierde van het eiland, dus de kans is groot dat u vanuit uw vakantiewoning al heel snel de duinen in loopt.

Een vakantie met hond op Texel, een perfect eiland voor het ultieme vakantiegevoel

Een vakantie met hond op Texel biedt natuurlijk meer dan alleen maar wandelen. Als het gaat om sportieve aangelegenheden is er keus genoeg. Zo kunt u golfen, parachutespringen, fietsen en tal van watersporten beoefenen. Texel heeft ook een roerige geschiedenis, deze treft u verspreid over het eiland aan. Het Maritiem- en Juttersmuseum geeft u een kijkje in het Texels leven. Misschien kiest u wel voor een appartement als vakantieverblijf in de buurt van een van de zeven dorpen. Lekker shoppen in Den Burg, genieten van het vakantiegevoel in De Koog of de monumentale pandjes bekijken in Oosterend. Maar ook de andere dorpen zijn zeker een bezoek waard. Een lekker visje eten in Oudeschild mag u natuurlijk niet overslaan. Zelfs wadlopen behoort op Texel tot de mogelijkheden. Tijdens uw verblijf op Texel hoeft u zich geen moment te vervelen, maar gewoon lekker niets doen en genieten van elkaar, dat mag natuurlijk ook.

Vakantie met hond

Meer info
image-tag