Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakante Grenoble en omgeving

Veel plezier in Grenoble!

In 1968 vonden in het gebied Grenoble en omgeving, midden in de Franse Alpen, de Olympische winterspelen plaats. Deze Olympische spirit is vandaag de dag nog steeds aanwezig. Ook u kunt deze beleven wanneer u uw skivakantie Grenoble doorbrengt in een ski chalet Grenoble of ski appartment Grenoble.

Grenoble zelf is een belangrijke universiteits- en industriestad en geen typisch wintersportoord. Toch kunt u op slechts 200 meter van de stad talrijke vierduizend meter hoge bergen, zoals de Barre des Écrins en de Grand Pic de la Meije bewonderen. Zo is Grenoble een belangrijk doorgangsstation naar de skigebieden in Département Isère romdom de gigantische bergketen van Oisans. Pistes met verschillende moeilijkheidsgraden nodigen zowel de beginners als de gevorderde skiërs uit om een geweldige tijd te beleven tijdens hun skivakantie in Grenoble. Het skisseizoen begint eind november en loopt door tot april. In deze tijd zijn de pistes in zeer goede conditie zodat u tijdens uw skivakantie Grenoble veel skiplezier kunt beleven. De twee geletschers bieden u echter ook de mogelijkheid in de zomer skiën tijdens uw verblijf in een ski appartement Grenoble of ski chalet Grenoble. Vakantiewoning Flicon in Frankrijk is ook leuk om op vakantie heen te gaan.

Vakantie in Grenoble - een om naaruit te kijken

In het oosten van Grenoble nodigen de Chamrousse en Les Sept-Laux u uit om de Belledonne-Kette te betreden met uw ski's. De uitdagende pistes zijn vooral bij de lokale bevolking in het weekend zeer populair. De wat gemakkelijkere en overzichtelijkere wintersport plaatsen bevinden zoch in het noorden en westen van Grenoble. In het Vercors- Regionalpark zijn de plaasten zoals Autrans te vinden, waar u een familievriendelijke skivakantie in Grenoble kunt beleven op wat gemakkelijkere afdalingen. Hier kunt u doormiddel van gekwalificeerde skileraren leren skiën of uw skitechnieken verbeteren. Autrans was ook een zeer belangrijk plaatsje tijdens de Olympische winterspelen. Vandaag de dag zijn er dan ook nog veel goed geprepareede langlauf loipen te vinden waar u veel plezier op kunt beleven tijdens uw verblijf in een ski chalet Grenoble of ski appartement Grenoble.

Wanneer u kiest voor een skivakantie Grenoble, wachten in het Chartreuse- gebergte nog meer pistes op u, bijvoorbeeld in Saint-Pierre de Chartreuse. Hier kunt u genieten van beboste bergen en stijle kalksteen rotsen, zowel op uw ski's als te voet. Ook kunt u tijdens een heerlijke wandeling genieten van het in 1973 aangelegde natuurgebied, Écrins-Nationalparks. Dit park bevindt zich op een hoogte van 3200 meter en is zeker een bezoek waard tijden uw skivakantie Grenoble!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!