Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Oostenrijk

Voel u welkom in het diervriendelijke Oostenrijk

Oostenrijk behoort absoluut tot de diervriendelijkste landen in Europa. Tel daarbij de vele bezienswaardigheden en de mooie natuur op, en alle ingrediënten voor een vakantie met hond Oostenrijk zijn aanwezig. Velen ging u voor en boekten reeds een vakantiewoning in dit schitterende Alpenland. Ervaar zelf wat Oostenrijk u en uw hond te bieden heeft! Naast vakantiewoningen en -huizen biedt Casamundo u ook de mogelijkheid om uw vakantie op een boerderij door te brengen. Hier ervaart u de echte authentieke Oostenrijkse cultuur en heeft uw hond alle ruimte om zijn energie kwijt te kunnen. Bovendien is de kans meer dan redelijk dat er meerdere dieren te vinden zijn.
Het idyllische plaatje, de fascinerende omgeving en de diervriendelijkheid maken een verblijf op een boerderij zeker tot een hoogtepunt tijdens uw vakantie met hond Oostenrijk.

Aan het water vermaakt iedereen zich

Elke regio is geschikt voor een vakantie met hond Oostenrijk, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. In Karinthië kunt u water van het Wörthermeer opzoeken. Deze omgeving biedt veel mogelijkheden met betrekking tot vrijetijdbesteding. Een mooie wandeling met uw trouwe viervoeter is lang niet alles. Op een aantal plekken is het voor uw hond mogelijk een verfrissende duik in het water te nemen. Mooie plaatsen waar dit mogelijk is, zijn de gebieden rond het Forstmeer, het Kleine Meer en het Hafnermeer. Uw hond zal net zo genieten als u. Erg geliefd zijn ook de prachtig aangelegde golfbanen in Oostenrijk, een hele andere manier om van de mooie natuur te genieten.
De activiteiten tijdens een vakantie met hond Oostenrijk zijn erg uitgebreid. U weet zelf natuurlijk het beste, waar u het meeste voldoening uit haalt. U zult hoe dan ook geen spijt krijgen, als u voor uw volgende vakantie een verblijf in Oostenrijk kiest.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!