Vakantiehuizen met boot: water, wind en comfort - Casamundo base64Hash Vakantiehuizen met boot: water, wind en comfort - Casamundo

Vakantiehuizen met boot: water, wind en comfort

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Varen, zwemmen, vissen, de zonsondergang bekijken vanaf de steiger. Ontspan en beleef de buitenlucht in een vakantiehuis met boot. U heeft alle vrijheid en avontuur van een zeilvakantie, met alle ruimte en comfort van een vakantiehuis of villa. Met de boot leren jullie de omgeving en elkaar op een andere manier kennen.
LEES VERDER »
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Uitgebreid persoonlijk advies
Uitgebreid persoonlijk advies
Groot aanbod en veilige boeking
Groot aanbod en veilige boeking

En dat niet alleen: jullie komen op plekken waar de auto niet kan komen.

Overdag kapitein op de boot…

Een vakantie op en aan het water betekent onbeperkt frisse lucht, natuur en actie. Adrenalinejunkies leven zich uit met watersport: U wilt watersport, lekker aan het water zijn en varen? Ga kanoën langs de fjorden in Denemarken of trapeze zeilen op het IJsselmeer. Ook voor zonaanbidders is een huisje met boot ideaal. Nergens krijgt u zo’n lekker kleurtje als op de boot in binnen- of buitenland.


Een vakantiehuis met eigen boot is een uitkomst voor gezinnen die van de omgeving willen genieten. De kinderen ontpoppen zich tot kleine kapiteins tijdens het varen. Een bootvakantie met pubers? In Friesland worden veel zeilwedstrijden en -kampen georganiseerd voor jongeren. De grootste is de Dutch Youth Regatta op het IJsselmeer.


...’s avonds alle ruimte in het huisje

Weinig ruimte en weinig privacy tijdens de zeilvakantie? In een huisje met boot combineert u een zeilvakantie met luxe: een bootvakantie met alle ruimte. Lekker thuiskomen dus, na een dag uitwaaien op het water. Een huisje met zeilboot is ideaal voor iedereen die een weekje wil zeilen met vrienden of familie, maar aan het eind van de dag ook  alle ruimte wil hebben met de luxe van een eigen kamer, goed uitgeruste keuken en barbecue.

U slaapt rustig en veilig op het vasteland. De kinderen slapen de eerste nacht extra diep met lichte zeebenen op hun eigen kamer, komen jullie ’s avonds ook aan elkaar toe.

Zeilvakantie zonder problemen in Nederland

Niets zo vervelend als een vakantie op de boot die in het water valt. Verblijft u in een vakantiehuisje met boot in Nederland, dan hoeft u zich geen zorgen te maken om het weer. Bij regen zit u niet vast onder dek maar geniet van een uitgebreide spelletjesmiddag in uw comfortabele woonkamer.


Bij goed weer brengt u makkelijk de hele dag in een open zeilboot op het water door. In dat geval is een valk is perfect voor een klein gezin of kleine groep, in deze open zeilboot passen vijf personen.

Huurt u een bungalow op een vakantiepark met jachthaven, dan geniet u ook aan land van de maritieme sfeer. Bovendien vindt u altijd een tips bij de buren of de receptie voor leuke zeilroutes en leuke aanlegplekken in de omgeving.

Huisjes met zeilboot in Friesland

Met kop en schouder steekt Friesland als watersportregio boven andere provincies in Nederland uit. En met reden, de Friese meren zijn prachtige wateren om te zeilen. Bovendien verkent u met een huisje aan het water typisch Nederlandse dorpen zoals Lemmer of Sneek.

Met een roeiboot, kajak of kano ontdekt u daarentegen de omgeving op uw eigen tempo en heeft u geen eerder ervaring op het water nodig. Meer een snelheidsduivel? Zoek dan naar een vakantieverblijf met motorboot of speedboot.

Zonnig huisje met boot aan de Middellandse Zee

Een zomervakantie met actie en ontspanning viert u in 

Griekenland, Italië of Kroatië. Niets fijner dan varen in uw zwemkleding en een frisse duik te nemen van boord.
De mooiste baaitjes en stranden in Istrië of op Kreta? Die zijn vaak alleen te bereiken met een motorboot of zeilboot! Afgelegen paradijsjes met witte stranden en kraakhelder water of kleine onbewoonde eilandjes - u ontdekt ze alleen als u een bootje bij uw vakantiehuis heeft. 

Ook wanneer u een dagje pech heeft met de wind is dat met zeilboot geen probleem. Blijf lekker bij uw vakantiehuis met zwembad en geniet van de zon. Lekker wandelen langs mooie baaien, snorkelen, vissen, luieren op het strand of eten in strandtentjes.

Regels en veiligheid op de boot

Informeer u voor vertrek over de regels in het betreffende land. In Nederland heeft u geen zeildiploma nodig om een zeilboot te varen. Maar voor een motorboot heeft wél een vaarbewijs nodig.
Huurt u een bungalow met boot in Duitsland, Frankrijk of Spanje, kunnen de regels weer afwijken.

Zeilboot, kano of sloep?
De soort boot kan per accommodatie verschillen en is niet altijd in de prijs inbegrepen. In de beschrijving van het huisje vindt u daarom meer informatie over het huisje met boot. Natuurlijk helpt onze (gratis) klantenservice u graag bij uw boeking.

Vakantiehuis met boot

image-tag