Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Last minute vakantiehuizen Duitsland

Last minute vakantiehuizen in het prachtige Duitsland

Soms is het lekker om op het laatste moment toch nog een paar dagen op vakantie te gaan. Even genieten van een andere omgeving en weg van de dagelijkse sleur. De last minute aanbiedingen naar Duitsland bieden volop variatie. Hierdoor is het land zowel populair bij gezinnen die op zoek zijn naar een actieve vakantie, als bij stellen die graag willen genieten van de charmante dorpjes en steden.

Voor liefhebbers van kunst en cultuur zijn er de bekende steden Berlijn, Hannover en München. Een last minute in Duitsland is een mooie gelegenheid om musea te bezoeken, te winkelen of gewoon te genieten van een glas wijn op een terras. Ook kent het land sfeervolle plaatsen die vol staan met oude vakwerkhuizen. In Monschau lijkt het straatbeeld de laatste paar honderd jaar amper te zijn veranderd. Deze stad wordt niet voor niets 'de parel van de Eifel' genoemd.

Een actieve vakantie in Duitsland

Bij een last minute reis in Duitsland vallen vooral de vele kastelen en burchten op. Overal in het land doemen deze bijzondere bouwwerken op. Sommige kastelen zijn privébezit en andere zijn opengesteld voor het publiek. Bezoekers voelen zich hier even een echte kasteelheer of -vrouw.

Duitsland is ook rijk aan natuur. Bekende gebieden als het Zwarte Woud en de Eifel zijn ideaal voor een actieve last minute vakantie. Een lange wandeling of fietstocht door de bossen en heuvels brengt vakantiegangers op de meest bijzondere plekken. En met een comfortabel last minute vakantiehuis is het 's avonds heerlijk bijkomen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!