Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep

Voordelen voor u op een rijtje

 1. Een sterke marktpositie

  Met meer dan 400.000 vakantiehuizen en appartementen in heel Europa, de VS en daarbuiten, is CASAMUNDO in staat zichzelf tot de toonaangevende vakantiehuis portals op het Duitstalige web te rekenen. Als gevolg hiervan zijn wij in staat om onze klanten een breed aanbod van hoogwaardige vakantiehuizen te bieden. Hier wilt u toch ook deel van uitmaken.

 2. Gebruikersvriendelijk
  U kunt uw vakantiehuis eenvoudig en in een mum van tijd op onze website presenteren. Het enige wat u hoeft te doen is informatie te geven over de prijzen en beschikbaarheid evenals een aantrekkelijke en waarheidsgetrouwe beschrijving met foto's samen te stellen.

 3. Aantrekkelijke beschrijving
  Uw vakantiewoning zal niet alleen worden gepresenteerd doormiddal van de foto´s op onze pagina, maar ook door de ligging (Google maps), een online kalender en kleinere foto's die de functie van het pand verduidelijken. Deze, in combinatie met uw informatieve beschrijving verhogen de aantrekkingskracht van uw woning aanzienlijk.

 4. Uitstekende customer support 7 dagen per week
  Eventuele vragen en reserveringen gemaakt door uw toekomstige gasten zullen behandeld worden door ons competente service team. Ons team is elke dag van de week aanwezig, en verwerkt alle aanvragen en boekingen op een behulpzame en vriendelijke manier. We staan ook altijd voor u klaar met hulp en advies, mocht u vragen hebben.

 5. Geen exlusieve verplichting of verbindtenis aan CASAMUNDO
  Het is mogelijk om door te gaan met het particulier en onafhankelijk verhuren van uw woning. 

 6. Internationale aanwezigheid
  De plaatsing van uw woning op Casamundo.de opent het ook voor onze Duitstalige buren in Oostenrijk en Zwitserland.

 7. Complete controle over de prijs en beschikbaarheid
  U bepaalt zelf wanneer en tegen welke prijs uw vakantiewoning te boeken en bewoonbaar is.

 8. Zoekmachine zichtbaarheid
  Wanneer klanten op zoek zijn naar een vakantiehuis via Google, staat CASAMUNDO erg hoog in de lijst met zoekresultaten, waardoor uw vakantiehuis van een goede zichtbaarheid geniet.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!