Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - Casamundo
Mijn voorkeuren
Vakantiehuizen Oregon – vakantie in het vergeten natuurparadijs - Casamundo base64Hash Vakantiehuizen Oregon – vakantie in het vergeten natuurparadijs - Casamundo

Vakantiehuizen Oregon – vakantie in het vergeten natuurparadijs

Oregon
Om het even wanneer
Gasten
Oregon ligt ten noorden van Californië en is daardoor een staat die toeristen wat gemakkelijker links laten liggen. Ook het feit dat de kustroute niet behoord tot de nationale parken van de VS kan er in de toeristische brochures dus ook weinig van teruggevonden worden.
LEES VERDER »

Oregon: Onze aanraders

Huis River West
-78%
3 dec. - 10 dec.
Gratis annulering
Huis 106 m²
6 2
River West, Bend, Oregon
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €141 €633
per nacht
Huis Yachats
-70%
2 jan. - 9 jan.
Gratis annulering
Huis 95 m²
6 2
Yachats, Lincoln County, Oregon
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €204 €692
per nacht
Appartement Pearl District
-75%
27 jan. - 3 feb.
Appartement 60 m²
3 1
Pearl District, Portland, Oregon
vanaf €92 €368
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Huis wifi Yachats
-70%
2 jan. - 9 jan.
Gratis annulering
wifi
Huis 95 m²
6 2
Yachats, Lincoln County, Oregon
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €205 €692
per nacht
Appartement wifi River West
-73%
2 dec. - 9 dec.
Gratis annulering
wifi
Appartement 59 m²
4 1
River West, Bend, Oregon
3,8 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €93 €342
per nacht
Appartement wifi Pearl District
-71%
24 jan. - 31 jan.
wifi
Appartement 60 m²
3 1
Pearl District, Portland, Oregon
vanaf €94 €321
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Camping Keuken Central Point
-24%
16 sep. - 23 sep.
Gratis annulering
Keuken
Camping 47 m²
4 1
Central Point, Jackson County, Oregon
vanaf €77 €101
per nacht
Huis Keuken Old Bend
-75%
3 dec. - 10 dec.
Gratis annulering
Keuken
Huis 106 m²
4 2
Old Bend, Bend, Oregon
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €122 €481
per nacht
Huis Keuken Yachats
-72%
6 jan. - 13 jan.
Gratis annulering
Keuken
Huis 50 m²
4 1
Yachats, Lincoln County, Oregon
4,4 / 5,0
"Goed"
vanaf €124 €449
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met open haard

Huis Haardvuur Sunriver
-45%
22 apr. - 29 apr.
Haardvuur
Huis 260 m²
12 4
Sunriver, Deschutes County, Oregon
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €373 €679
per nacht
Villa Haardvuur Century West
-75%
3 dec. - 10 dec.
Gratis annulering
Haardvuur
Villa 161 m²
4 2
Century West, Bend, Oregon
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €157 €620
per nacht
Huis Haardvuur Sisters
-78%
1 mrt. - 8 mrt.
Haardvuur
Huis 285 m²
10 3
Sisters, Deschutes County, Oregon
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €341 €1.541
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Nochtans is deze 563 lange kustroute die vrijwel alleen door Staatsparken loopt, de absolute toeristische topper van Oregon weg van de stedelijke topppers Portland en Eugene. Dat de kust nog zo onaangetast is door menselijke handen heeft Oregon voornamelijk aan zichzelf te danken door reeds in 1913 en verbod tot bouwen uit te vaardigen.

Oregon kent een verschillend landschap dat over het algemeen wordt gescheiden door een kleine bergketen die van noord naar zuid loopt. De kuststrook is bezaaid met regenwouden, verschillende bossen, grote zandstranden en -duinen en grote en kleine zeebaaien. In het oosten van Oregan kan men dan vooral woestijn vinden met een warm en droog klimaat. Helemaal anders dus als de kuststrook waar het weer in de winter niet echt toeristischvriendelijk gezind is. Het is koel, veel regen en dagelijkse stormen horen erbij. Best boekt u een vakantiewoning Oregon tijdens de maanden April en Oktober. Dan vindt u warm, zonnig weer met zelfs mooie Indian summers in September en Oktober. Men kan de mooie kuststreek van Oregon ontdekken via Route 101 van Astoria tot Coos Bay waarna u dan in het zuidelijker gelegen Californië belandt.

Keep Portland Weird

Voor de vakantieganger die het meer heeft voor steden kunnen we u Portland aanbieden. Portland is Oregon´s grootste stad en er wordt wel eens gezegd een van Amerika´s plezierigste steden al is dit laatste ook ontdekt door Amerikanen uit Californië die de drukte en het massatoerisme aan de zonnige stranden willen ontvluchten en in rust en amerikaanse sfeer vakantie willen hebben. De stad staat wereldwijd bekend om zijn uniek beleid in stadsplanning en investeringen in milieuvriendelijk transport en transportnetwerk waardoor het bij de „groenste“ steden van de wereld hoort.

Portland heeft ook een klimaat ideaal voor het kweken van rozen. Hierdoor komt de stad aan de naam „City of Roses“. Zo zijn er verschillende rozentuinen verspreidt over de stad met als bekendste de „International Rose Test Garden“. Verder bezit Porland ook veel microbrouwerijen waarvan u de meeste kan bezoeken en in de aanliggende kroegen het plaatselijk gebrouwen ambachtelijk bier kan proeven. Verschiet ook zeker niet als u op elke hoek van de straat koffie-&eetkraampjes ziet staan. Portlanders zijn er namelijk dol op. Qua geschiedenis moet Portland het hebben van het feit dat het lang de belangrijkste havenstad was in het noord-westen. Onder de stad kan u nog de tunnels bezoeken die gebruikt werden om zeelieden onder dwang te ronselen voor de schepen die aangemeerd lagen in de haven.

Genieten van Salem en Eugene met vakantiewoningen Oregon

Oregon heeft als hoofdstad Salem, wat afgeleid is van het Hebreeuwse sjalom wat zoveel als vrede betekent. En dat is deze 137.000 tellende stad ook het geval. De stad is vooral een ambtenarenstad met als belangrijkste toeristische trekpleister. Kersen. Sinds 1903 vinden er in de stad regelmatig kersen festivals plaats.

Eugene heeft de bijnaam „universiteitsstad van sandalen en designerschoenen“ te zijn. De stad combineert de landelijke pracht met de stedelijke levendigheid en dit komt dan ook tot uiting in de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Zo zijn er verschillende uitnodigende natuurparken en prachtige wandelparken. Ook de Aziatische kunstcollectie van het kunstmuseum van de universiteit van Oregon roept tot de verbeelding. Voor de sportfans: loop even langs in de nike-winkel en kom meer te weten over de geschiedenis van het sportbedrijf dat in Oregon werd opgericht.

Wat zijn de populairste verblijven Oregon?

De populairste soorten verblijven Oregon zijn vakantiewoningen en bed & breakfast verblijven. Met 1.868 verblijven Oregon, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis Oregon te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven Oregon vanaf €77. Meestal verblijft u in een 29 m² bed & breakfast verblijven of een 185 m² vakantiewoningen.

Hebben jullie ook verblijven Oregon die geschikt zijn voor groepsreizen?

Ja. We hebben zeker verblijven voor groepen Oregon. Gemiddeld, heeft vakantiewoningen ruimte voor 8 gasten.

image-tag