Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - Casamundo
Mijn voorkeuren
Vanuit uw vakantiehuis op Curaçao genieten van een tropische vakantie - Casamundo base64Hash Vanuit uw vakantiehuis op Curaçao genieten van een tropische vakantie - Casamundo

Vanuit uw vakantiehuis op Curaçao genieten van een tropische vakantie

Curaçao
Om het even wanneer
Gasten
Curaçao is het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen. Tegenwoordig is Curaçao een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Dit mooie eiland is al heel lang bewoond. De oudste sporen van menselijke bewoning dateren van 2900 voor Christus.
LEES VERDER »

Wat zijn de populairste bestemmingen op Curaçao?

Curaçao: Onze aanraders

Appartement Willemstad
-45%
8 apr. - 15 apr.
Appartement 80 m²
4 2
Willemstad, Curaçao
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €117 €211
per nacht
Appartement Sint Willibrordus
-56%
10 dec. - 17 dec.
Appartement
2 1
Sint Willibrordus, Curaçao
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €130 €294
per nacht
Appartement Willemstad
-50%
8 mei - 15 mei
Appartement 80 m²
2 1
Willemstad, Curaçao
vanaf €92 €183
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Appartement wifi Willemstad
-50%
10 jun. - 17 jun.
wifi
Appartement 80 m²
2 1
Willemstad, Curaçao
vanaf €92 €184
per nacht
Appartement wifi Willemstad
-35%
4 mrt. - 11 mrt.
wifi
Appartement 70 m²
4 1
Willemstad, Curaçao
vanaf €96 €148
per nacht
Appartement wifi Willemstad
-45%
1 apr. - 8 apr.
wifi
Appartement 80 m²
4 2
Willemstad, Curaçao
vanaf €118 €212
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen en appartementen met airconditioning

Appartement Airconditioning Jan Thiel
-49%
29 apr. - 6 mei
Gratis annulering
Airconditioning
Appartement 117 m²
4 2
Jan Thiel, Curaçao
vanaf €128 €251
per nacht
Villa Airconditioning Jan Thiel
-20%
3 jun. - 10 jun.
Airconditioning
Villa 170 m²
6 3
Jan Thiel, Curaçao
vanaf €198 €247
per nacht
Appartement Airconditioning Jan Thiel
-32%
11 mrt. - 18 mrt.
Airconditioning
Appartement
2 1
Jan Thiel, Curaçao
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €148 €218
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Appartement Keuken Sint Michiel
-57%
13 mei - 20 mei
Keuken
Appartement 126 m²
4 2
Sint Michiel, Curaçao
vanaf €168 €389
per nacht
Resort Keuken Willemstad
Keuken
Resort
6 2
Willemstad, Curaçao
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €445
per nacht
Appartement Keuken Punda
-57%
3 jun. - 10 jun.
Keuken
Appartement 75 m²
2 1
Punda, Willemstad, Curaçao
vanaf €92 €214
per nacht
Bekijk alle deals

De eerste Europeanen die hier voet aan land zetten waren de Spanjaarden in 1499. Later nam de West-Indische Compagnie het in 1634 over. De sporen van het koloniale verleden zijn nog overal op het eiland te zien. Als u uw vakantiehuis op Curaçao ook heeft geboekt uit historische interesse, dan gaat u hier veel interessante bezienswaardigheden zien. Curaçao kent vele maanden lang een bijzonder aangenaam klimaat. Veel mensen bezoeken het eiland in de zomermaanden, maar u kunt ook uw appartement op Curaçao boeken als het in Nederland hartje winter is en toch genieten van zee en zon.

Ontdek de bezienswaardigheden van het eiland in uw vakantiehuis op Curaçao

Trek minimaal één dag uit om uw vakantiewoning op Curaçao achter u te laten en een bezoek te brengen aan hoofdstad Willemstad. Deze bruisende stad kent een prachtig stadscentrum dat in tweeën wordt gedeeld door de St. Annabaai. De wijken aan weerszijden van de St. Annabaai dragen de naam Punda en Otrabanda, wat letterlijk 'de andere oever' betekent. In Otrabanda vindt u prachtig gekleurde huizen aan de Handelskade. Wilt u van Otrabanda naar Punda, dan kan dat over de Koningin Julianabrug of de Koningin Emmabrug. Deze laatste brug is de enige drijvende houten brug ter wereld. U moet daar echt eens overheen gelopen hebben. Heeft u een vakantieverblijf op Curaçao geboekt voor een gezinsvakantie, dan is het slim om uw kinderen hier even op voor te bereiden. Ze zullen het beslist een spannend idee vinden. Hebben ze zin in een geschiedenisles? Neemt u ze dan eens mee naar het Maritiem Museum waar ze veel zullen leren over de West-Indische Compagnie.

Geniet van al het natuurschoon rondom uw accommodatie

Wilt u uw eilandvakantie combineren met een wandelvakantie, brengt u dan een bezoek aan het mooie nationale park Christoffelpark, waar u de keuze heeft uit acht verschillende wandelroutes. Gaat u vanuit uw huisje op Curaçao ook zeker eens naar de Hatogrotten en doe dat zeker onder begeleiding van een ervaren gids. Niet alleen ziet u oude rotsschilderingen, door de inheemse bevolking gemaakt, maar u wordt ook getrakteerd op prachtige verhalen en legendes. Oude glorie vindt u ook in het imposante Rif Fort dat ooit diende ter bescherming van Willemstad. Tegenwoordig is het ingericht als mondain en luxueus winkelcentrum waar u ook kunt genieten van gezellige terrasjes. Overal verspreid over het eiland vindt u oude plantagehuizen, waarvan bijvoorbeeld Santa Martha en Brievengat opengesteld zijn voor bezoekers.

Kom tot leven in Caribische sferen

De meeste mensen zullen een vakantiehuis op Curaçao boeken voor een vakantie aan de zee en willen genieten van de tropische zon. De wateren rondom Curaçao zijn ook zeer geschikt om te snorkelen of te duiken. U kunt ook een bootje reserveren en naar Curaçao gaan voor een mooie visvakantie. Wilt u graag onder water doorbrengen, dan kunt u het beste duiken of snorkelen bij Porto Marie, Double Reef of Playa Kalki. Als er een flinke zeebries waait, ziet u overal windsurfers en kitesurfers hun kunsten vertonen. Is het iets voor u om uit te proberen voordat u weer kiest voor de rust en het comfort van uw vakantiehuis op Curaçao?

Wat zijn de populairste verblijven op Curaçao?

De populairste soorten verblijven op Curaçao zijn vakantiewoningen en vakantiewoningen. Met 381 verblijven op Curaçao, is het perfecte vakantiehuis maar een klik verwijderd.

Wat kost het om een huis op Curaçao te huren?

Bij Casamundo vindt u verblijven op Curaçao vanaf €53. Meestal verblijft u in een 181 m² vakantiewoningen of een 97 m² vakantiewoningen.

Heeft u ook vakantiewoningen op Curaçao waar huisdieren welkom zijn?

We hebben de perfecte keuze voor u en uw harige vrienden. Vakantiewoningen zijn de meest huisdiervriendelijke verblijven op Curaçao met een gemiddelde prijs van €300 per nacht.

Hebben jullie ook verblijven op Curaçao die geschikt zijn voor groepsreizen?

We kunnen u helpen bij het vinden van verblijfplaatsen op Curaçao voor groepen. Gemiddeld heeft vakantiewoningen ruimte voor 4 gasten.

image-tag