Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Uw Zeilvakantie in Europa boeken met Casamundo

Zeilen, voor sommige het mooiste dat er is. Eigenlijk is het net als camperen, maar dan op een boot,  en op zee, en actiever. Ok, mischien is het niet direct zoals camperen maar het is zeker vergelijkbaar. Primitief kan het zeker zijn in beide gevallen of erg luxe. Van de kleinste zeilscheepjes zonder slaapruimte, tot de grootste luxe zeiljachten, alles is mogelijk. Het fijne aan een zeilvakantie is dat u nergens aan vast zit. Heeft u een groot zeiljacht met slaapruimte dan kunt u aanmeren waar u maar wilt of voor anker gaan. Maar als u geen eigen schip bezit en toch graag zeilt kunt het gemakkelijkst een accomodatie bij CASAMUNDO boeken. Vakantiehuizen aan het water zijn er overal te vinden.

Zeilen in Nederland

De meest bekende plek om te gaan zeilen in Nederland is Friesland. De geografische ligging van Friesland maakt deze provincie een uiterst geschikt zeiloord. Friesland heeft vele meren en waterwegen wat ten goede komt aan de watersport. Jaarlijks worden er meerdere evenementen georganiseerd in Friesland waarbij de watersport centraal staat zoals de Sneekweek en het Skûtsjesilen. Ook het zeilen onder de jeugd is erg populair. Er worden veel wedstrijden en kampen georganiseerd voor jongeren. De grootste wedstrijd voor de jeugd wordt in Nederland gehouden op het IJsselmeer vlakbij de Friese plaats Workum: de Dutch Youth Regatta, hierbij wordt voornamelijk in optimisten gevaren.

Zeilen binnen en buiten Europa

Ook buiten Nederland kunt u heerlijk zeilen. Het voordeel van een zeilvakantie in Zuid-Europa is het lekkere weer. Zeilen in niets anders dan zwemkleding is een bevrijdend gevoel. In landen zoals Kroatië en Griekenland is het leuk om met een zeilboot verschillende eilanden te ontdekken. Ook Turkije en Italië zijn bij uitstek perfecte landen om te gaan zeilen. Deze landen zijn allemaal omgeven door water en bieden ook genoeg activiteiten voor de reizigers die het niet zo met zeilen hebbe. Lekker wandelen langs mooie baaien, snorkelen, vissen, luieren in de zon op het strand of heerlijk gaan eten in verschillende strandtenten. 's Avonds kunt u heerlijk thuiskomen in uw vakantiehuis om de volgende weer op avontuur te gaan. Ook in de Carribean kunt u heerlijk zeilen, bijvoorbeeld bij de Nederlandse Antillen. Glasheldere baaien, witte stranden en een heerlijk briesje maken dit echt een droombestemming.

Zelfstandig of in een flottielje

Zeilen is een sport voor iedereen, jong en oud, voor groepen of solisten. U kunt een vakantiehuis alleen boeken of met uw gezin, of eens kijken naar een flottielje. Een flottielje betekent letterlijk een groep zeilschepen dat samen vaart. Zo kunt u genieten van het varen in alle rust maar in de avonden nieuwe mensen leren kennen.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!